dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 pembe olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Summon oldum, benden bekleneni yapiyorum: http://www.vivalines.com.tr/ Ankara-Istanbul dort saat; evinden alip, gittigin yere birakiyor. Koltuklar cok genis, rahat. Internet hizli, yemekler ve icecekler guzel verdikler. Business grade otobus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 yav said: Varan'ın lüks olduğu zamanları hatırlıyorum ya hey gidi. battı şimdi güzelim şirket Anadolu da bildiğim kadarıyla fazla avam bi müşteri kitlesi vardı yıllar evvel. Nasıl şimdi 10 lira daha pahalı ve daha kaliteli anlamadım ama fikrim yok tabi izmir-istanbul otobüs 90-95 tl şimdi. Uçak thy'nin her gün 30 tane falan var vakitlice alınca (1 hafta kadar önce) 60 lira civarına buluyosun %90 falan. ya da 120'yi zor geçiyor genelde işte. yeni köprü yolu önemli derecede kısalttı. 7 buçuk - 8 saat falan sürerken 6 saate varılabiliyor şimdi. Bi de asıl bi dönem kabataş'tan idobüs? olayı vardı ist-izm için en iyi ulaşım şekli falandı. İstanbuldaki evden izmirdeki eve uçak dahil en kısa sürede o ido+otobüs kombosuyla ulaşıyordum. Sonra kaldırdılar hizmettten o olayı malesef bütünleşik bilet alıyodun. vapurdan indiğinde otobüs bekliyodu seni bursa taraflarında etc. çok zekice bir hizmet. niye kalktı bilen var mı? kabataş iskelesi yenilenme çalışmalarından evvel kalktı onla alakalı olmadığını biliyorum. yanlış hatırlıyorsam tutmadığı için kaldırıldı.otobüsler boş gidiyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ee..saibeli firmalar vardi..onlar ek is yapiyordu..ana arterlere musallat oldular..fiyat kirdilar.. zorla daha kucuk guzergahlara da girdiler. yerellere de dadandilar..bunlarin luks seferler de yetmemeye basladi..sonra havacilik..hizli trenler vs.. sonra mafyoz isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 anadolu, pamukkale, kamil koç bunlar iyidir birbirinin aynıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 GERGE said: Summon oldum, benden bekleneni yapiyorum: http://www.vivalines.com.tr/ Ankara-Istanbul dort saat; evinden alip, gittigin yere birakiyor. Koltuklar cok genis, rahat. Internet hizli, yemekler ve icecekler guzel verdikler. Business grade otobus iste. nasıl evinden alıyorlar? fiyatlar fena değilmiş bu hizmete göre madem, ama işte az yere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 GERGE said: Summon oldum, benden bekleneni yapiyorum: http://www.vivalines.com.tr/ Ankara-Istanbul dort saat; evinden alip, gittigin yere birakiyor. Koltuklar cok genis, rahat. Internet hizli, yemekler ve icecekler guzel verdikler. Business grade otobus iste. Seçimde İstanbul-Ankara arası bende deneyip memnun kalmıştım. Gidecekleri hala epeyi yol var ama bu kaliteyi koruyup üzerine eklerlerse zamanın Varan'ı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 La bu varan neciymiş. En son otogara gittiğimde asalak simsarin biri konuşurken duymuş, Gel abi gel hemen kalkıyor deyip, elinde ki koçana koltuk no ve fiyat yazdı, cart diye koparıp uzattı. Napiyon la sen bavulu da bagaja atsaydın bari dedim. Ne giziyon abe ya diyor. heaammnneaahokudukumunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sitelerine js scroll koyduklari icin bakamadim neymis ne degilmis vivalines, 5 sene sonra gunumuz standartlarina gelirlerse teknolojik olarak, bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 yemekleri çok güzel değil demişti kullanan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 havaalanına çok uzak değilsen ver farkını uçakla git. Atlas'ın izmirden baya bir serviside var. otobüs pamukkale ile gittim ben en son rahat hat mıydı neydi idare eder işte otobüs ne bekleyebilrsen en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 demiryolu gelişmezse böyle oluyor işte no demiryolu=patates ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 az kaldı geliyor hızlı trenler ve otoyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 nereye?? hizli trenin ank ist 3 sabah 3 aksam seferi var.. 8 vagon atiyorum 50 kisi kabaca 400 *3 1200 kisilik yer var..sabah giden mecburen aksam dondugu icin genel olarak.. ank ist trafigi 15 5 --min 20 milyonluk nufusa 1200 tren yolculugu yeri..en az 20k yapacaksin ki gunde garanti bir anlam ifade edecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 sivas, izmir filan yapım aşamasında.ayrıca izmir-istanbul ve izmir-ankara otoyolları da yapım aşamasında.az da olsa azalır ulaşım süresi. ankara-niğde otoyolu filan da yapılıyor, her yeri bağlamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Hizli tren deyip durmayin ya pendikte birakmiyor mu bu tren. Ebesinin koru pendik dedigin yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 istanbul için öyle, diğer iller için iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 benim gibi uyurken ağzınızı açıyosanız pencere kenarı isteyin en azından erişemezler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Lopeth said: demiryolu gelişmezse böyle oluyor işte no demiryolu=patates ülke Dünyada herifler hızlı trenlerle (200 km/h) çok rahat ulaşabiliyorlar.Avrupa keza çok farklı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Aluriel said: Hizli tren deyip durmayin ya pendikte birakmiyor mu bu tren. Ebesinin koru pendik dedigin yer hızlı trenden sonra hızlı metroya biniyosun sonra da çalışmayan yürüyen merdivenlerin basamaklarını hızlı hızlı çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Lopeth said: demiryolu gelişmezse böyle oluyor işte no demiryolu=patates ülke Yapıyoruz, patlamayın, otoyol gibi hızlı olmuyor işte. Ha, İstanbul-İzmir olmayacak o ayrı, Ankara merkezli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 yapıyoruz patlamayın ne lol sene 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 yapiyoruz patlamayin > 15 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Teknolojinin iyice gelişmesini bekledik. Biraz fazla beklendiğine katılıyorum ama garanti olsun, şansa bırakmamak lazım denildi herhalde. Bu arada, uzun zamandır Kamil Koç kullanıyorum öneririm. Gerçi İzmir tarafında gidenler de Pamukkale diyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 yok sadece .. 1- para yok.. 2- yht zararina calisiyor.. 3- tukurduklerini yalayamiyorlar.. 4- allayip pullayip satacaklardi da -yolcu garantili vs vs..bir turlu kakalayamadilar.. 5- su anki durumuyla havayollari bile daha effektif en azindan adi ucaga bindik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar