Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüs firması konusunda öneri

Katibim

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Summon oldum, benden bekleneni yapiyorum: http://www.vivalines.com.tr/

Ankara-Istanbul dort saat; evinden alip, gittigin yere birakiyor. Koltuklar cok genis, rahat. Internet hizli, yemekler ve icecekler guzel verdikler. Business grade otobus iste.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Varan'ın lüks olduğu zamanları hatırlıyorum ya hey gidi. battı şimdi güzelim şirket

Anadolu da bildiğim kadarıyla fazla avam bi müşteri kitlesi vardı yıllar evvel. Nasıl şimdi 10 lira daha pahalı ve daha kaliteli anlamadım ama fikrim yok tabi

izmir-istanbul otobüs 90-95 tl şimdi. Uçak thy'nin her gün 30 tane falan var vakitlice alınca (1 hafta kadar önce) 60 lira civarına buluyosun %90 falan. ya da 120'yi zor geçiyor genelde işte.

yeni köprü yolu önemli derecede kısalttı. 7 buçuk - 8 saat falan sürerken 6 saate varılabiliyor şimdi.

Bi de asıl bi dönem kabataş'tan idobüs? olayı vardı ist-izm için en iyi ulaşım şekli falandı. İstanbuldaki evden izmirdeki eve uçak dahil en kısa sürede o ido+otobüs kombosuyla ulaşıyordum. Sonra kaldırdılar hizmettten o olayı malesef

bütünleşik bilet alıyodun. vapurdan indiğinde otobüs bekliyodu seni bursa taraflarında etc. çok zekice bir hizmet. niye kalktı bilen var mı?
kabataş iskelesi yenilenme çalışmalarından evvel kalktı onla alakalı olmadığını biliyorum.

yanlış hatırlıyorsam tutmadığı için kaldırıldı.otobüsler boş gidiyordu hep.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ankara-Istanbul dort saat; evinden alip, gittigin yere birakiyor. Koltuklar cok genis, rahat. Internet hizli, yemekler ve icecekler guzel verdikler. Business grade otobus iste.

nasıl evinden alıyorlar? fiyatlar fena değilmiş bu hizmete göre madem, ama işte az yere gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GERGE said:

Seçimde İstanbul-Ankara arası bende deneyip memnun kalmıştım. Gidecekleri hala epeyi yol var ama bu kaliteyi koruyup üzerine eklerlerse zamanın Varan'ı olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

La bu varan neciymiş.

En son otogara gittiğimde asalak simsarin biri konuşurken duymuş,

Gel abi gel hemen kalkıyor deyip, elinde ki koçana koltuk no ve fiyat yazdı, cart diye koparıp uzattı. Napiyon la sen bavulu da bagaja atsaydın bari dedim.

Ne giziyon abe ya diyor.

heaammnneaahokudukumunun ya
Sosyal ağlarda paylaş

nereye??

hizli trenin ank ist 3 sabah 3 aksam seferi var..

8 vagon atiyorum 50 kisi kabaca 400 *3 1200 kisilik yer var..sabah giden mecburen aksam dondugu icin genel olarak..

ank ist trafigi 15 5 --min 20 milyonluk nufusa 1200 tren yolculugu yeri..en az 20k yapacaksin ki gunde garanti bir anlam ifade edecek..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...