_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eheh eski defterleri açmışsınız bakıyorum =) bidrde battlegrounds gelecek onuda unutmayın. kimse cevap vermemiş bari ben söyleyeyim.hero classlar düşünülen br proje yani konulması daha kesin degil ama bekleniyor aslında hakkında pek bir bilgide yok yani pek saglıklı bilgiler veremeyiz.adı üstünde oldugu gibi hero classlar iste.ama umarım hero class almak zor olur.en azından ugrasacak bir seytler olur level 60 oldugumuzda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Açtıgım her konu konusundan sapıo :) Muabbet edıo mıllet konularımda uzak durun lem konularımdan :) saol kardes anlatıgın ıcın hehe[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sende 2 günde 20 tane konu açtın abicim. Hepsini bütünleyip aynı başlık altına birleştirirsen millet düzgün muhabbet eder. Şu kılıç mı iyi bu kılıç mı? charımı mavi mi açsam yeşil mi? şu class mı seçsem bu mu diye açarsan forum kirleniyor lütfen.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lvl 60 olunca benim gibi elf guard'ları tavlayabiliyorsunuz, arkanızda dolaşıyorlar takip ediyorlar sizi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Pirvan, 09 Şubat 2005 22:07 tarihinde demiş ki: Sende 2 günde 20 tane konu açtın abicim. Hepsini bütünleyip aynı başlık altına birleştirirsen millet düzgün muhabbet eder. Şu kılıç mı iyi bu kılıç mı? charımı mavi mi açsam yeşil mi? şu class mı seçsem bu mu diye açarsan forum kirleniyor lütfen. Şu mesaj ne şimdi ? Tartışma ortamı yaratmak istiosun sanırım ? Ben dedigin gibi konular açmadım gayet mantıklı konular actım ayrıca ? Onca konu actım dıosun 1 kere cıktı bırı laf ettı buda ısın ayrı tarafı ? Hepsı aklıma 1 kerede vahi olarak gelse 1 konu acarım hepsının cevabını alır toptan kaparım ama malasef insan beynı bılgısayar deıl benımkısı ? Formu kırlettgımı dusunsem mod lardan uyarı alırdım sanırım benım actıgım konular herkeze hıtab eden ama yenı baslayanları bılgılendıren konular actıgım neredeyse tum konular 5 sayfayı gectı demekkı ınsanlar paylascagı bısey buluo bu kirlilik deil paylaşım ben bi espri yaptım sen yanlış anladın ha ama şu varki formu kirlettigimi dusunmuorum en azından sole dıyım actıgım konular acık olan 389579308758257238523085872 tane wow u nerden alcaz konularından ıyıdır esas bunun bı konu altında toplanması gerek ayrıca son olarak kirlilik yapıozmu yapmıozmu bunun takdirini sen veremen ? i kiss u (tartışmak konusmak ıstıosan burdan deıl öm den msn bırak veya mail asıl kirlilik ozaman olmaz işte )[signature][hline]h3xtermineytır [Bu mesaj n3mrut tarafından 09 Şubat 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tartışm açıkarmıyorum düzgünce söyledim. İlk açtığın birkaç başlıkta "yeni başlayacak sanırım yardımcı olalım" diye bende tavsiyelerde bulundum ki insanlar da böyle yapmıştır sanırım. Ancak yapacağın iş şuydu; Başlık: Yeni başlıyacağım tavsiyeleriniz nelerdir? -Nasıl bir sistem konfigürasyonu yapmalıyım sitemim şöyle böyle 128k kablo var evimde lag olur mu yükseltmemi tavsiye edermisiniz. -Ben solo seven bir adamım hangi class ve hangi race açmamı tavsiye edersiniz. -Level 60 olunca oyun capini doldurmuş oluyoruz bundan sonra ne yapacağız? şeklinde aynı başlık altına birlikte ya da ayrı ayrı yazmalısın. Keşke önceden bir betada oynayıp hangisini seveceğine ve açacağına karar verseydin.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Betada oynamadım suçmu elimi sürmeyim wow a ozaman... Aklıma gelmedi böle yapmak suçmu ? Kusra bakma öleyse Yardımlarınız ıcın teşekkür ettim 10 larca kez klavyeden ve kalpten napayım şeker çikolatamı yollayam saolsunlar herkez bılgı verdı taksit taksit oldu napalım ? Senden öğrenmiycem sanırım yapacağım işi ayrıca işe bak nediosun farkındamısın "bak şöle etcektin"diosun kimsen abi sen ? hehe daha fazla bısey yazmıycam istedigim lafı sok cunkı yazarsam senden farkım kalmaz [signature][hline]h3xtermineytır [Bu mesaj n3mrut tarafından 09 Şubat 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj n3mrut tarafından 09 Şubat 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çikolata gönderme hediye olarak bundan sonra merak ettiğin soruları bu başlıkta sor yanıtlayalım. Süper hediye. Bak arkadaşımın biri önemli bir başlık açtı şu anda 4.-5. sayfaya düştü başlık böylece yeni gelenler bundan yararlanamayacak ve aynı konuyla ilgili yeni başlık açacak ve böyle gelip gidecek.. Yani 100 tane aynı konuyla ilgili başlık olmasına rağmen hala yeni gelenler birşey öğrenemeyip yeni konu açacak. İyi Akşamlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yemin ediorum forumun search butonunu max oranda kullanmaya calısıorum ama bı yere kadar sayfalar arasında kayboluor ınsan bazen bilgi istedik bilgi cinayet işlemedık ayıp bısey deıl tekrar tesekkurler verdıgın bılgıler ıcın dıer konularımda saolasın[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Biz (ben ve kardeşim) 3 tane lvl 60 kasacağız artık ondan sonra o 3 karaktere item kasarız zaten o zaman expention gelir heralde.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mantıklı tabi böle hayırlısı expleri patlatactır firma illaki çok şey kacırmısım betaya baslamamakla...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bir tane level 60 karakter yaptıktan sonra, farklı bir sınıfta karakter açarım. Raid tarzı operasyonlar olduğu zaman diğer karakteri kullanırım. İkinci karakterimi de tamamladığım zaman zaten Blizzard oyuna bir çok müdahalede bulunmuş olur. İşte Battlegrounds, işte Siege Wars. Maksimum level sayısı da artar. Kısacası bizim tanıdığımız Blizzard oyuna bir çok yenilik getirecek ve oyuncuları bıktırmamaya çalışacaktır. İyi oyunlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Level 60 olunca 60 olmuş oluyon bişe olmuyo paso raid yaparsın.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -coLdwind-, 09 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki: oyunu sırf level 60 olmak için oynamayın. arkadaş edinmek, süfer eğlenmek için oynayın. ölünce kızmayın, kızdırmayın. kısaca, oyun olduğunu unutmayın. Kaynak: Archon'un seyir defteri, sayfa 78 +262[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oyunda sanırım belli aşamadan sonna 8 race birleşecek ve deathknight ve lichking e karşı savaşacak.Frozen Throne oynayanlar bilir deathknight ve lichking birleştiler ve başka bir diayardalar onlar muhtemelen saldırcaklar oyundaki undeadler ise zate lichking e düşman.Yani çümbüş olur[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 super olcak ya off hayal etmek le yetınıomda ortamları wowowwowow[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O zaman ben real life da Burning Legiona dönebilirim yalnız lagdan :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 60 olunca yapılıcak o kadar cok quest varki chain questler bitiremezsin 2-3 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Absolut, 09 Şubat 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Biz 60 oluncaya kadar yenisi çıkar 80 yaparlar limiti. 60===>80 yapmakta adamı ağlatır ayarlarlar. AOda öyle olmuştu hehehe City of heroes dada bize öle yaptılar... İlk baska 30 du 40 oldu 50 oldu... Ama mantıklı aslında bitti derken tekrar kasmak heves yapmak fln güzel oluyo =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar bu hero olayı çok kral olacak gibi. Ancak bunu tam olarak açıklayabilecek veya bana bunu açıklayan bi ingilizce kaynak ssoyleyebilecek bi arkadaş var mı?[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hero class'lar hakkında pek bir bilgi yok. hatta benim bildiğim söylentiler dışında hiç bir bilgi yok. level 60'tan sonra karakterleri farklı dallara ayıracak güzel ciciler olduğu biliniyor o kadar :p.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Developer lardan birisinin röpörtajı vardı(u.s official site link vermişti). En azında 1 yıl içinde o şeklide Hero class gibi büyük değişiklik gelmeyeceğini, şu an PvP Battlegrounds vede Honorable Kill mevzularını düzenlediklerini söylemişti. Bence bi sene civari bişey beklemeyin, ayrıcada "ahanda yeni oyun gideyim tüm powerplayerlığımı sergileyeyim" ve arkasından "yok abi ezdim geçtim game-over, ng(new game)" zihniyetinde değilseniz bence bu oyun sizi yıllarca götürür.(blizzard fanı değilim ama adamlar ölüyü diriltiyor+bu oyunda yaplıabilecekler çok fazla) . LvL cap artışı ve benzeri yenilikler insanlar oyundan soğur gibi olduklarında çat diye inecek bence. Sonuçta bu işten para kazanıyolar, kazanmaya devam edicekler.Unutmayın kazandıkları para rekor sattıkları oyun cd sinden değil. Oyunun online oynanıp para ödenmesinden. O yüzden ellerindeki oyuna dair genişleme planlarını koz olarak kullanıp düşen ilgiyi toplamak yada yeni bir patlama yapmak üzere kullanıcaklar bu kesin. AYrıcada çok mantıklı.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Absolut, 09 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: 60 olmak lazım. AOda 200 olunca esas keyif başlamıştı paso raid baya eğlencelioluyor ama guild Stormdu yani kodumu oturtuyorduk hehehe birde rollerrats vardı ki. çok severdim guildimi ah ah.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya afedersiniz ama bence cok sacma bi topic bu..ilk once bi lvl 60 olun. hele bole bi soruyu soran kisi rahat 3-4 ayda falan lvl 60 olur ozamana kadar oyunu ogrenir..ne yapabilecegini kendi bulur..bastan sacma olaylar olmus lvl 60 olunca game over mi oluyo diye bi soru mmorpg oyunlarina hakarettir..insanlar ona gore oyun yapiyo bitecegini dusunse bu adamlar nasi para kazanacak? bundan belli ki sıkılmayalım diye kendi bulacagimiz eglencelerin dısında bize + eglenceler saglayacaklar..bu hero lvl olur ya da quest olur..olur da olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Way, 10 Şubat 2005 00:10 tarihinde demiş ki: ya afedersiniz ama bence cok sacma bi topic bu..ilk once bi lvl 60 olun. hele bole bi soruyu soran kisi rahat 3-4 ayda falan lvl 60 olur ozamana kadar oyunu ogrenir..ne yapabilecegini kendi bulur..bastan sacma olaylar olmus lvl 60 olunca game over mi oluyo diye bi soru mmorpg oyunlarina hakarettir..insanlar ona gore oyun yapiyo bitecegini dusunse bu adamlar nasi para kazanacak? bundan belli ki sıkılmayalım diye kendi bulacagimiz eglencelerin dısında bize + eglenceler saglayacaklar..bu hero lvl olur ya da quest olur..olur da olur.. Töbe yarappim soruma bak ne yazmısım ben demişimki "60 lvl olunca ne olcak Bazıları için 60 ta oyun bıterken bazıları için 60 ta baslıor yorumlar nedır"demısım ben sırf burdan konusmuorum bu oyunu msnden ıcq dan konusuorum farklı yorumlar aldım sızdende alayım dedım daha msj okumayı bılmeden misilleme msjı yazıosunuz komiksiniz siz ya...Ayrıca saçma bir konu ise saçma konuya msj atman yaptıgın ve olan en büyük saçmalıktır ehueh lol[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar