Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ..yayinlansa güzel olmazmi? yeni yayin döneminde angel yerine cold cases diye x-files a benziyen bir dizi veriyolar.cmtleriyse saat 8-10 arasi herhangi bir filmle dolduruyolar.oraya ilk bölümlerinden basliyan bir buffy ve sonrada angel koysalar iyi olmazmi? gerçi angel sonradan basladigindan zamanlari uyusmaz yani biri önceden baslamali.veya bi kac ay (yil?) buffy ardarda 2 bölüm verilir sonra yetisince angelda baslar. Mail için : [email protected] .Ben attim.Cnbce maillara bakiyor.Etkiliyor yani maillerimiz.
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gelmez ya ilk bölümleri mükemmel bunlarin.ikisininde son sezonlari zorlama olduundan bayiyo yoksa süper diziler.
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet o artık gına geldi buffyden angel da bitti ohh kurtulduk :P[signature][hline]
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 buffyden gına geldi bi ihtimal angel olsa izlerim onunda sonları kötüydü dünkü finalde s.k gbiydi[signature][hline]Resistance is futile
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Birincisi bu konu daha önce açılmıştı ve evet Buffy yeniden yayınlanacak. İkinicisi: Kürdanla vampir öldüren avcılar istemiyoruz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istemem yayınlanmasın iğrenççç bıktım artık yuhh[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Selamon, 08 Şubat 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Buffy yeniden yayınlanacak. nerde ne zaman nasi?
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: voic3, 08 Şubat 2005 13:13 tarihinde demiş ki: hayııır!! gına geldi artık. istemeyen izlemesin? birkaç sezonunu izleyemedim ikisinin de[signature][hline]Beş Hececiler
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Selamon, 08 Şubat 2005 15:56 tarihinde demiş ki: evet Buffy yeniden yayınlanacak. Bence de "Ne zaman, nerede ?"[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Zaten her kosulda o araliga konulucak rastgele bi filmden daha iyidir devamli bir dizi konmasi.
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben ilk sezon ları kaçırmıştım :) ortadan daldım olaya :D tekrar ayınlansın :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O dizileri bitek Spike için izliyodum... Baydı artık ama be...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: voic3, 08 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ikisininde tüm sezonlarını izledim ama gerçekten sıktı. isteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Angel ve buffy baymaz vatan bölünmez[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yine cnbc-e de yayınlanacak. Kesin bir bilgi olup olmadığını hatırlamıyorum. Durun bir araştırayım.
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hımm fazla araştırmama gerek kalmadı. Paticik kutsal bilgi kaynağımız yine bana rehber oldu. Buyrun Buffy sever arkadaşlar: http://forum.paticik.com/view.php?id=104454[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sıra angel ,çin maillerde :) hadi angel severler hücum :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence buffy boktan ama angel bi daha verilsin ya bi kaç bölüm war kaçırdıım arada onnarı izlemem lazım gerçi dierlerini de izlerim final bölümünü de bi daha istiom bence süferdi harikaydı![signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 angel için mail attım ben :) beni yalnız bırakmayın angel sever patiler :D mal gibi kalmasın mailim tek başına :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben attim sahsen.gorduunuz gibi mail ise yariyo.atiniz :)
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oh ii :) mailim tek kalimicak :-p maillerinizi [email protected] adresine atabilirsiniz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar