Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 bu videoyu 0.75x hızıyla izlediğinizde, İlber Ortaylı'nın günümüzdeki halini yaşıyoruz adeta https://www.youtube.com/watch?v=dOFWgR20BnE bu videoyu ise 1.5x hızıyla izlediğinizde, oldukça iyi ingilizce konuşan bir İlber Ortaylı çıkıyor https://www.youtube.com/watch?v=Fv5ZDOx-lRQ ATEİSTLER BUNU DA AÇIKLAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ben zaten lecturelarini hep 1.5 da izliyorum ilber hocanin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 bu da mı tesadüf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ilk defa ingilizcesini dinledim telaffuzu kotuymus, kesin aksan yapmayi sacma/yanlis buldugu icin yapmiyodur ve bununla ilgili 2 saat konustugu bir vidyo vardir ama. 1.5x'de hala yavas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 yok aksani oyle, tam zitti celal hoca cok kotu aksan kasar. almandan bahsediyorsa adamin adini almanca telaffuz eder, fransiz ise fransizca filan asfddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ilber hoca 6-7 dil biliyor sanırım. hepsinde de telaffuz kasmasın zaten onunla mı uğraşacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 en azindan ilber ortayli gibi ingilizce telafuvuzum var it's something... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 hahahsdfg 0.75'e koptum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 buna filan mazallah birsey olsa nasil at oynatacaklar etrafda belli degil..kimse bunun dediginin ustune cikip gik diyemiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar