abi mesaiden çıktım benim iş yeri karışmış. tutuşmuşlar şimdi telafi edicez düzelticez hepsini çok iyi teklifle gelcez filan diye.
bizim patron dğer arkadaşa beni bi yere göndermeyeceğini söylemiş. ulan sanki zincirle bağlayacak beni iş yerine.
anlamıyorum bu insanları yemin ederim. götleri tutuşunca hep böyle oluyorlar. bir şeyleri rayına oturtmak insanı sinir stres sahibi yapmamak için onca imkanları varken bunları yaşatmak zorundalar sanki.
deveyi diken insanı ... demişler.
daire satayım abilerime. sudan ucuz 255bin hemde türk lirası. karşıyaka şemikler girişindeki ziraat bankasının 1 arka sokağında. kale eczanesinin sokağı. 2+1 80 m2 SIFIR daire. iskanı miskanı var. en üst katın bir alt katı.
daire satayım abilerime. sudan ucuz 255bin hemde türk lirası. karşıyaka şemikler girişindeki ziraat bankasının 1 arka sokağında. kale eczanesinin sokağı. 2+1 80 m2 SIFIR daire. iskanı miskanı var. en üst katın bir alt katı.
kira ne kadar oluyor oralarda ortalama, 1000'i geçmiyodur heralde 80m2 şemikler?
abi mesaiden çıktım benim iş yeri karışmış. tutuşmuşlar şimdi telafi edicez düzelticez hepsini çok iyi teklifle gelcez filan diye.
bizim patron dğer arkadaşa beni bi yere göndermeyeceğini söylemiş. ulan sanki zincirle bağlayacak beni iş yerine.
anlamıyorum bu insanları yemin ederim. götleri tutuşunca hep böyle oluyorlar. bir şeyleri rayına oturtmak insanı sinir stres sahibi yapmamak için onca imkanları varken bunları yaşatmak zorundalar sanki.
Sabrı tüketene kadar sömürürler, ortak nokta olarak.
Öne çıkan mesajlar
Karag8z
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Sosyal ağlarda paylaş
cicibeybe
Sosyal ağlarda paylaş
Esh
Eyvallah ama guzelyalida evim var zaten
80m2 255k biraz fazla sanki
Sosyal ağlarda paylaş
yav
kira ne kadar oluyor oralarda ortalama, 1000'i geçmiyodur heralde 80m2 şemikler?
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Sosyal ağlarda paylaş
Madcat
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
Sosyal ağlarda paylaş
Fin
Sosyal ağlarda paylaş
Karag8z
Satılacak daire zemin üstü 3.katta ve boş. zemin üstü 1.katıda ben satmıştım. 1100TL 'den kiraya verdiler.
Sosyal ağlarda paylaş
Esh
Gencligim tek tek gidiyo lan
Sosyal ağlarda paylaş
Peregrin
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Sosyal ağlarda paylaş
aktiftablet
Sabrı tüketene kadar sömürürler, ortak nokta olarak.
Sosyal ağlarda paylaş
pascalnouman
velkam bek riis
Sosyal ağlarda paylaş