Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bastım istifayı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Ki bana şu şekil de söylendi; "Odaklanamam, 2 ay boyunca iş aktaramam diyorsan söyle, b planı düşünelim. Ama 2 arkadaşa işi aktarıp öyle gitmeni çok isteriz, kendimi vererek yaparım diyorsan kalmanı istiyoruz."

Ne diyem, odeaklenamam yeaa yollayın beni mi :)

Ki zaten sürecin en başında, sürecin geri kalanı nasıl istiyorsanız öyle olsun dedim.

Hayırlısı beya.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

1m para degil
1m euro desen belki

1m € da para degil abi tr ici yasamiyosan.

daire satayım abilerime. sudan ucuz 255bin hemde türk lirası. karşıyaka şemikler girişindeki ziraat bankasının 1 arka sokağında. kale eczanesinin sokağı. 2+1 80 m2 SIFIR daire. iskanı miskanı var. en üst katın bir alt katı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi mesaiden çıktım benim iş yeri karışmış. tutuşmuşlar şimdi telafi edicez düzelticez hepsini çok iyi teklifle gelcez filan diye.

bizim patron dğer arkadaşa beni bi yere göndermeyeceğini söylemiş. ulan sanki zincirle bağlayacak beni iş yerine.

anlamıyorum bu insanları yemin ederim. götleri tutuşunca hep böyle oluyorlar. bir şeyleri rayına oturtmak insanı sinir stres sahibi yapmamak için onca imkanları varken bunları yaşatmak zorundalar sanki.
deveyi diken insanı ... demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

daire satayım abilerime. sudan ucuz 255bin hemde türk lirası. karşıyaka şemikler girişindeki ziraat bankasının 1 arka sokağında. kale eczanesinin sokağı. 2+1 80 m2 SIFIR daire. iskanı miskanı var. en üst katın bir alt katı.

Eyvallah ama guzelyalida evim var zaten

80m2 255k biraz fazla sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

Esh said:

1m para degil
1m euro desen belki

said:

1m € da para degil abi tr ici yasamiyosan.

kira ne kadar oluyor oralarda ortalama, 1000'i geçmiyodur heralde 80m2 şemikler?
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

abi mesaiden çıktım benim iş yeri karışmış. tutuşmuşlar şimdi telafi edicez düzelticez hepsini çok iyi teklifle gelcez filan diye.

bizim patron dğer arkadaşa beni bi yere göndermeyeceğini söylemiş. ulan sanki zincirle bağlayacak beni iş yerine.

anlamıyorum bu insanları yemin ederim. götleri tutuşunca hep böyle oluyorlar. bir şeyleri rayına oturtmak insanı sinir stres sahibi yapmamak için onca imkanları varken bunları yaşatmak zorundalar sanki.
deveyi diken insanı ... demişler.

Sabrı tüketene kadar sömürürler, ortak nokta olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...