Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bastım istifayı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

cicibeybe said:

Black-ice said:

efendim diye mi hitap ediyorsunuz abi işte birilerine

gözlerim karardı bir anlığına.
yanlış anlama çok uzağım bu tarz şeylerden ben.

4 yıldır patronla benden başkası olmadı çalıştığım yerde.

Sorma panpa sorma.

Ediyorduk ayrica, bastik istifayi. Paticikte olup da orada calisan kalmadi cok sukur. Bir de ben baska calisanin da patide oldugunu ogrendigimde bir an panik yasamistim. Bir de benden kidemli eleman. Lan yazdiklarim donup dolasip bana girer mi diye cok korktum, sonra gecti :D

Arda Bey?

edit: yapılmış ya la.

olm iş bankası böyle miydi la? vuamua
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Glatheros said:

Belli ki öğle tatilini 1.5 saate çıkaranlar var. Diğer personel de o yapıyor diye yapmak ister. Personelden de bu adam sorumlu, ne yapsın adam? doğrusunu yapmış.

Her iş yerinin kuralları var istemezsen çalışmazsın. Adamlar günde 8 saat çalıştırıyormuş işte daha ne yapsınlar?

Cikarsin ne olacak? 8 saatini calistiktan sonra kime ne. 8 saatini calismiyorsa da isten atabilirsin zaten derdin ney yani?

TRdeki isyeri kulturu 50 sene falan geri kalmis oldugundan millet isinden nefret ediyor zaten. Yoksa burada kimse emekli olmak bile istemiyor resmen :D

işte 8 saat çalışmayan adamlar olduğu için müdür toplu mail atmış uyarı babında. Yoksa adam da biliyordur 3 kere tutanak tutup işten çıkarmayı. Gayet iyi niyetli bir eposta aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

cicibeybe said:

Glatheros said:

Belli ki öğle tatilini 1.5 saate çıkaranlar var. Diğer personel de o yapıyor diye yapmak ister. Personelden de bu adam sorumlu, ne yapsın adam? doğrusunu yapmış.

Her iş yerinin kuralları var istemezsen çalışmazsın. Adamlar günde 8 saat çalıştırıyormuş işte daha ne yapsınlar?

Cikarsin ne olacak? 8 saatini calistiktan sonra kime ne. 8 saatini calismiyorsa da isten atabilirsin zaten derdin ney yani?

TRdeki isyeri kulturu 50 sene falan geri kalmis oldugundan millet isinden nefret ediyor zaten. Yoksa burada kimse emekli olmak bile istemiyor resmen :D

işte 8 saat çalışmayan adamlar olduğu için müdür toplu mail atmış uyarı babında. Yoksa adam da biliyordur 3 kere tutanak tutup işten çıkarmayı. Gayet iyi niyetli bir eposta aslında.

Tamam neden toplu atiyorsun hala. Belli degil mi kimin yaptigi, belli zaten herhalde. Cagir odana, uyar. Istiyorsan yazili uyar istiyorsan sozlu uyar. Sanane benim saat kacta yemek yedigimden?
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki kadınlar arkadaş ortamında trip atıp küsmüyormuş gibi iş ortamında normal çalışmalarını beklemek niye? Karı dediğin formatı belli sıkıntı çıkaracak, bunun aksi dünyada yok. Çalışırken gereksizlik yapan kadını büyütmek buna ağlamak niye?

Arkadaş söz konusu iş olunca herkes bi sabonis, herkes kendi halinden şikayetçi. Halbüse hepimiz aynı şartlarda rank5-10 arası takılıyoruz, legendların hayatına imreniyoruz falan. Sen bide rank20+ olup sigortasız yarım asgariye çalışanı düşün, onun sevda hanımın tribine dertlenecek fırsatı oluyor mu bi düşün
Sosyal ağlarda paylaş

agzediz plugı kaybettin dimi yine. ağlayan yok, kimseye cinsiyeti veya doğası sebebiyle profesyonel iş ortamını bozacak hareketleri hak göremeyiz.

duygularını bu kadar ifade etmek zorunda değiller. iş yerinde işi iş gibi konuşacaksın. trip ne. herhangi bir manpower ımı temsil ediyor trip.

~ çalışan motivasyon başlığını hatırlayın. ona hak vermiş oluyorsun, irrelevancy at top.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca yeni başımıza gelen bir şey değil, iş yerinde suratımdaki hmzuğa gycam ifadesini, yıllar boyu kadınların en incik cincik duygu kırıntılarını ifade etmek zorunda hissetmeleri sebebiyle tenyaya dönüşmeme borçluyum. ömrümü tükettiler.

https://eksisozluk.com/entry/15423560

~ gerçi sadece kadınlar diye genellemeyeyim, duygusal insanlar diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...