aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 axedice müdürdü zaten de, ortak falan mı yaptılar fabrikaya acaba? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 cicibeybe said: Black-ice said: efendim diye mi hitap ediyorsunuz abi işte birilerine gözlerim karardı bir anlığına. yanlış anlama çok uzağım bu tarz şeylerden ben. 4 yıldır patronla benden başkası olmadı çalıştığım yerde. Sorma panpa sorma. Ediyorduk ayrica, bastik istifayi. Paticikte olup da orada calisan kalmadi cok sukur. Bir de ben baska calisanin da patide oldugunu ogrendigimde bir an panik yasamistim. Bir de benden kidemli eleman. Lan yazdiklarim donup dolasip bana girer mi diye cok korktum, sonra gecti :D Arda Bey? edit: yapılmış ya la. olm iş bankası böyle miydi la? vuamua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 cicibeybe said: Glatheros said: Belli ki öğle tatilini 1.5 saate çıkaranlar var. Diğer personel de o yapıyor diye yapmak ister. Personelden de bu adam sorumlu, ne yapsın adam? doğrusunu yapmış. Her iş yerinin kuralları var istemezsen çalışmazsın. Adamlar günde 8 saat çalıştırıyormuş işte daha ne yapsınlar? Cikarsin ne olacak? 8 saatini calistiktan sonra kime ne. 8 saatini calismiyorsa da isten atabilirsin zaten derdin ney yani? TRdeki isyeri kulturu 50 sene falan geri kalmis oldugundan millet isinden nefret ediyor zaten. Yoksa burada kimse emekli olmak bile istemiyor resmen :D işte 8 saat çalışmayan adamlar olduğu için müdür toplu mail atmış uyarı babında. Yoksa adam da biliyordur 3 kere tutanak tutup işten çıkarmayı. Gayet iyi niyetli bir eposta aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 kadın patronla, kadın iş arkadaşlarıyla çalışın. tüm dertleriniz boş gelecek. daha bugünden qoute ; "bana ismimle yazacak, öyle maili kabul etmiyorum ben, tekrar atsın, onun kişisel tribini çekmeyeceğim, şimdi arıyorsun arkadaşını uyarıyorsun.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 abi kadın patron kadın iş arkadaşlarıylsa onlar muhtemelen birbirini yer. sen bunu fazla kafaya takmıyosan sana dokunan olmaz. right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 lol. yanlis anlamayin da. kadini idare etmek kolay. manyak olunca, adam-kadin farketmiyor. ayni egomanyak seviyesinde kadini goygoylamak daha kolay ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 astral seyahat tecrüben varsa, right tabi ~ bide öyle dediğin gibi goygoylanamıyor, maalesef zeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 seyahat tecrubem astral boyutta degil ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 grego ne demek istedin la, anlamadım sdf dasaaa'ya katılıyorum, genelde öyledir ama işte sana kötüsü denk gelmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Glatheros said: cicibeybe said: Glatheros said: Belli ki öğle tatilini 1.5 saate çıkaranlar var. Diğer personel de o yapıyor diye yapmak ister. Personelden de bu adam sorumlu, ne yapsın adam? doğrusunu yapmış. Her iş yerinin kuralları var istemezsen çalışmazsın. Adamlar günde 8 saat çalıştırıyormuş işte daha ne yapsınlar? Cikarsin ne olacak? 8 saatini calistiktan sonra kime ne. 8 saatini calismiyorsa da isten atabilirsin zaten derdin ney yani? TRdeki isyeri kulturu 50 sene falan geri kalmis oldugundan millet isinden nefret ediyor zaten. Yoksa burada kimse emekli olmak bile istemiyor resmen :D işte 8 saat çalışmayan adamlar olduğu için müdür toplu mail atmış uyarı babında. Yoksa adam da biliyordur 3 kere tutanak tutup işten çıkarmayı. Gayet iyi niyetli bir eposta aslında. Tamam neden toplu atiyorsun hala. Belli degil mi kimin yaptigi, belli zaten herhalde. Cagir odana, uyar. Istiyorsan yazili uyar istiyorsan sozlu uyar. Sanane benim saat kacta yemek yedigimden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Sanki kadınlar arkadaş ortamında trip atıp küsmüyormuş gibi iş ortamında normal çalışmalarını beklemek niye? Karı dediğin formatı belli sıkıntı çıkaracak, bunun aksi dünyada yok. Çalışırken gereksizlik yapan kadını büyütmek buna ağlamak niye? Arkadaş söz konusu iş olunca herkes bi sabonis, herkes kendi halinden şikayetçi. Halbüse hepimiz aynı şartlarda rank5-10 arası takılıyoruz, legendların hayatına imreniyoruz falan. Sen bide rank20+ olup sigortasız yarım asgariye çalışanı düşün, onun sevda hanımın tribine dertlenecek fırsatı oluyor mu bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 olm onlar sevda hanımla uğraşmıyo ki. kendi aralarında takılıyolar, ali veli ahmet mehmet. sevda hanım senin "departmanınnda" var. onlarda departman bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 agzediz plugı kaybettin dimi yine. ağlayan yok, kimseye cinsiyeti veya doğası sebebiyle profesyonel iş ortamını bozacak hareketleri hak göremeyiz. duygularını bu kadar ifade etmek zorunda değiller. iş yerinde işi iş gibi konuşacaksın. trip ne. herhangi bir manpower ımı temsil ediyor trip. ~ çalışan motivasyon başlığını hatırlayın. ona hak vermiş oluyorsun, irrelevancy at top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 akedise mudur olmus tam "sizden kotu durumda olana bakin ve ses cikartmayin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Rasmon said: sanssizsansli said: evet bastım ben de bugün istifayı :)) 10-15 güne ilişiğimi keserim. hayırlı olsun :D eyv abi hayırlı mı bayırlı görcez ama gönlüm baya rahat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ayrıca yeni başımıza gelen bir şey değil, iş yerinde suratımdaki hmzuğa gycam ifadesini, yıllar boyu kadınların en incik cincik duygu kırıntılarını ifade etmek zorunda hissetmeleri sebebiyle tenyaya dönüşmeme borçluyum. ömrümü tükettiler. https://eksisozluk.com/entry/15423560 ~ gerçi sadece kadınlar diye genellemeyeyim, duygusal insanlar diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 dasaaa said: lol. yanlis anlamayin da. kadini idare etmek kolay. manyak olunca, adam-kadin farketmiyor. ayni egomanyak seviyesinde kadini goygoylamak daha kolay ama. Aynen özellikle tatlı ve genç iseniz BAĞYANLAR CEPTEEE ;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 zenginlerden plaza kadinlarina geldik.... bu arada kalimero belkide hayatinda ilk defa bana katildi lan. cok garip bir duygu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Dilekçeyi de verdim, 2 ay sonra ayrılıyorum. 3 seneyi geçtiğim içn ihbar sürem iki ay, lazımsın kalır mısın dediler ok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Ohhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Ohhhh o rahatlamayi hatirliyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Geçmiş olsun, umarım dilediğin gibi gelişir sonrası (tu) Aile şirketi maile şirketi, bu devirde ballzy bir hareket her türlü, gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Çok teşekkürler... Sizinle paylaşmak istedim. Haykırmak istiyorum ulen! :) https://i.hizliresim.com/0B0lRR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Istifami talep ediyorum falan yazsaydin. Sirket ortagi misin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 İK standart dayıyodur herhalde onu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar