uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya merak ediyorum ortaokul'dayken fln deli gibi alırdım nba stüdyo'da sordukları soruyu kazananlara yolluyorlar halen satılmakta bu kartlar?[signature][hline]jan d.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 valla ben saklıyorum hala mj nin müthiş kartları var...nba stüdyodaki kartlardan bulabilsem alacam hemen 1 koli :D[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende bi tane kart var oda nuh zamanından yaldızlı bişi.ortaokulda cüzdanımın kimlik koyulan yerinde taşırdım.istanbuldaki kuzenimden almıştım. Antony Mason[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial [code=php]I hest kust fest dast yaust pest[/code]
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bu kartları nerden bulabilirim? ben ilkokuldayken kuzenim bana bi kac tane vermisti..reggie miller-sprewell falan vardı..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 izmirde excalibur diye bi yerde satılıo bende var.. amare ile nash'in aldım. Bide kobenin[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Fistan, 01 Şubat 2005 06:12 tarihinde demiş ki: bende bi tane kart var oda nuh zamanından yaldızlı bişi.ortaokulda cüzdanımın kimlik koyulan yerinde taşırdım.istanbuldaki kuzenimden almıştım. Antony Mason Bu Antony Mason "mason mu" :D[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben de bilmiyorum nedir bu kartların olayı?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -Kobe-, 01 Şubat 2005 13:31 tarihinde demiş ki: izmirde excalibur diye bi yerde satılıo bende var.. amare ile nash'in aldım. Bide kobenin kobe izmirde nerede o yer?Kaç para bi tanesi?[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bir tanesi dediğiniz zaten set halinde satılıo..bi sürü kitapçı ve kırtasiyede var istanbulda..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arayacağım bulacam inat ettim yığınlı vardı bende ey gidi ne güzel günleri harçlığımı alır almaz ko$ardım nba kartlarını almaya :][signature][hline]jan d.
carla_ss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kobe benim de ilgimi çekti izmir de nerede?
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ayrica bir basketbol dergiside veriodu hediye olarak sanirim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kıbrıs şehitlerinde.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock:
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Respectful, 01 Şubat 2005 13:34 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 01 Şubat 2005 06:12 tarihinde demiş ki: bende bi tane kart var oda nuh zamanından yaldızlı bişi.ortaokulda cüzdanımın kimlik koyulan yerinde taşırdım.istanbuldaki kuzenimden almıştım. Antony Mason Bu Antony Mason "mason mu" :D egegehe :) mason cılgınlıgı son suratt..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu kartlardan kasıp trade game tarzı birşey de oynanabilir mi yoksa sadece biriktirme bakıp bakıp "lan çok para bayıldım ama dehşet koleksiyon oldu" deme kartlarımı?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yani asıl sormak istediğim Pokuman kartları gibi, macig gibi bunlarında kendine has bir oyun sistemi olup olmadığıydı. Yoksa elbette hayal gücü sınırsız, insan evladı istedimi yapamayacağı şey yok.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Böyle bakıyosun karta "tey tey zamanında biz de böyle olurduk isteseydik" diyosun ve yerine bırakıyorsun. Ama Nukem'in fikri aklıma yattı kart alıp oynayalım o şekilde.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende 95-96 sezonundan beri binlerce kart duruyor yaparım valla:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya istanbukda gerekli şeyler die bi yerde war ama orası nerde??????????
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eh zaten bunu oynamak için 20-30 kişi laızm değil 5 kişi bile oynarız. alsak mı kart? oynar mıyız?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 fiyatları ne civarda bu kartların? bi tek o küçük boosterlar şeklinde mi alabiliyoruz? mtg'in starter deckleri gibi bi durumu yoktur heralde bunlarda.[signature][hline]kender on the roof
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 pahalıydı hatırladığım kadarıyla bide kokusu çok güzeldi kartların onu hatırlıyorum =)[signature][hline]jan d.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hala satılıo ve yenilerinden basketbolcuların formalarının parçaları çıkıomuş napçaksa parçasını ahaha bende baya war 1 tane seri nerdeyse full biz oyun oynardk paylaşırdık kartkarı sonra işte birimz başlardı rebound 11bin derdik onunki daha az sa ben onun o an elindeki kartı alır arkaya koyr dierinden bişey sölerdm böle giderdi :) zewkliydi yaa artk para bayılamam walla :p[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende vardı yığınla bulamıyorum ya pöf.[signature][hline]jan d.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 alın kart oynarız..7lik paketler halinde satılıyor 6.950.000 eski türk lirası:) ya bu arada o forma parçası olayı yalan olmuş?hiç yok öyle birşey rastlamadım?rare falan mı?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Öne çıkan mesajlar