Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nba kartları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya merak ediyorum ortaokul'dayken fln deli gibi alırdım nba stüdyo'da sordukları soruyu kazananlara yolluyorlar halen satılmakta bu kartlar?[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
valla ben saklıyorum hala mj nin müthiş kartları var...nba stüdyodaki kartlardan bulabilsem alacam hemen 1 koli :D[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Şubat 2005 06:12 tarihinde demiş ki:
bende bi tane kart var oda nuh zamanından yaldızlı bişi.ortaokulda cüzdanımın kimlik koyulan yerinde taşırdım.istanbuldaki kuzenimden almıştım.
Antony Mason

Bu Antony Mason "mason mu" :D[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik
Mesaj tarihi:
bir tanesi dediğiniz zaten set halinde satılıo..bi sürü kitapçı ve kırtasiyede var istanbulda..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
arayacağım bulacam inat ettim yığınlı vardı bende ey gidi ne güzel günleri harçlığımı alır almaz ko$ardım nba kartlarını almaya :][signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
ayrica bir basketbol dergiside veriodu hediye olarak sanirim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
Respectful, 01 Şubat 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 01 Şubat 2005 06:12 tarihinde demiş ki:
bende bi tane kart var oda nuh zamanından yaldızlı bişi.ortaokulda cüzdanımın kimlik koyulan yerinde taşırdım.istanbuldaki kuzenimden almıştım.
Antony Mason

Bu Antony Mason "mason mu" :D

egegehe :) mason cılgınlıgı son suratt..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mesaj tarihi:
Bu kartlardan kasıp trade game tarzı birşey de oynanabilir mi yoksa sadece biriktirme bakıp bakıp "lan çok para bayıldım ama dehşet koleksiyon oldu" deme kartlarımı?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Yani asıl sormak istediğim Pokuman kartları gibi, macig gibi bunlarında kendine has bir oyun sistemi olup olmadığıydı. Yoksa elbette hayal gücü sınırsız, insan evladı istedimi yapamayacağı şey yok.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Böyle bakıyosun karta "tey tey zamanında biz de böyle olurduk isteseydik" diyosun ve yerine bırakıyorsun. Ama Nukem'in fikri aklıma yattı kart alıp oynayalım o şekilde.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bende 95-96 sezonundan beri binlerce kart duruyor yaparım valla:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eh zaten bunu oynamak için 20-30 kişi laızm değil 5 kişi bile oynarız.
alsak mı kart? oynar mıyız?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
fiyatları ne civarda bu kartların? bi tek o küçük boosterlar şeklinde mi alabiliyoruz? mtg'in starter deckleri gibi bi durumu yoktur heralde bunlarda.[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
hala satılıo ve yenilerinden basketbolcuların formalarının parçaları çıkıomuş
napçaksa parçasını ahaha

bende baya war
1 tane seri nerdeyse full

biz oyun oynardk
paylaşırdık kartkarı sonra işte birimz başlardı

rebound 11bin derdik onunki daha az sa ben onun o an elindeki kartı alır arkaya koyr dierinden bişey sölerdm böle giderdi :)

zewkliydi yaa artk para bayılamam walla :p[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
alın kart oynarız..7lik paketler halinde satılıyor 6.950.000 eski türk lirası:) ya bu arada o forma parçası olayı yalan olmuş?hiç yok öyle birşey rastlamadım?rare falan mı?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...