ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Selam, Çok basit bir şey belki ama yapamadım. DigitalOcean'da bir vps'im var. İçinde de openvpn dosyam var. Putty ile baglanıp, ls dediğimde dosyalari görüyorum. Fakat bu nasıl download ediliyor? Wget -o /root/ "profile.ovpn" yazıyorum root is a directory diyor :/ Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 windozda pscp mi winscp mi ne vardi, bunlardan biri ile alabilirsin dosyayi. mesela https://the.earth.li/~sgtatham/putty/0.60/htmldoc/Chapter5.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Winscp'yi kurdum. Putty'den private key'i de aldı. Fakat loginde user soruyor. Root'tan başka user yok. Onu da beğenmiyor. edit: Tamam, Winscp private key'i putty'den okuyor varsaymıştım, değilmiş öyle. Hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 private key oldugu halde sifre soruyorsa bir seyleri yanlis yapmissin, private key olunca sifre sormamasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 SFTP ya da rsync kullan, rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 yazma okuma haklarıyla ilgili olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Hallettim, private keyi almamis putty'den. yanlış anlamışım bi şeyleri. Şimdi düzeldi. Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar