Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 http://www.freewebtown.com/community/index.php Özellikleri _____________________ -1 GB Alan -1 GB bandwith -Reklam Yok... -FTP ACCESS -Templateler (Kendi veriyor editlemenizi menü eklemenizi sağlıor) -Scriptler : Photo Album Image,Music,Video Gallery Personal Match Profile WebLog Calendar Weather Site Vote Guest Book Tell a Friend Chat thnx to çağdaş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
octopus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saolasın güzel bişiye benzio beleştabe :-P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oh oh oh çok saolasın :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çok saol böle bir yer arayan bir kaç arada$ vardı.. $aps[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 1GB yer ama 1GB'çık bandwith veriyorlar çok komik durmuş o bandwith orda...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 1gb alan iyi olur bea :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 özellikle dosya upload için çok güzel gerçekten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cok sagol isime yaradi bu ariyordum bende[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ftp ye nasıl ulaşıoz ya :) site üzerinden ulaşılıoda , ftp adresi bublamadım :) ben direk ftp programı ile girmek istiom :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ftp adresine : www.freewebtown.com yazacan kullanıcı adı ve şifre aynı...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 http://www.freewebtown.com/community/help_offerings.php#website burada yazıyor ama FTP çalışmıo !?!?!?!?!? said: WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7d 17 Mar 2004 [R] Connecting to www.freewebtown.com -> DNS=www.freewebtown.com IP=198.78.81.43 PORT=21 [R] Connection failed (Connection refused) [R] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 [R] Retry attempt Aborted [R] Connecting to www.freewebtown.com -> DNS=www.freewebtown.com IP=198.78.81.43 PORT=21 [R] Connection failed (Connection refused) [R] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 [signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben biraz kurcalıyım şurayı[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gerçekten çok iyiymiş. php ve mysql da olsa daha bi şey olurmuş yani :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:150/melancholy/depression)|
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: gerçekten çok iyiymiş. php ve mysql da olsa daha bi şey olurmuş yani (bkz: doyumsuz türk insanı)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [ img ] tagıyla resim çağırabiliyoz mu peki? eğer çağırınca webtown roxxorz gibi bi reklam çıkıyorsa ben almiyim. bide exe zip dosyaları upload edilebiliyor mu?
fantasturk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çok büyük aldatmaca var 1 gb alan ancak 1 gb bandwith yani yolladığınız dosyayı gösteremeden siteniz uçabilir. profesyonel olarak değil amatör bir site için çok uygun...
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 fistan evet yapabiliyorsun.. foto albüm olayı var oradan çağırabiliyorsun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: eraygnr, 09 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki: said: gerçekten çok iyiymiş. php ve mysql da olsa daha bi şey olurmuş yani (bkz: doyumsuz türk insanı) banane canım yoksa php falan. html veya dosya atmak için ideal olabilir. fakat hat hızıda düşük gibi :) çok cinsim tamam :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:150/melancholy/depression)|
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sanırım FTP (yani 21) portu kapali ve sadece sitedeki File Manager'i kullanmaya izin veriyor.[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bir klip upload edin. ve 21. kişi sonraki aya çekemesin. ne işinize yaricak 1 gb ? en iyi ihtimalle driver fln upload edersiniz ve depo gibi kullanırsınız. onun dışında 50 mb yer veren herhangi bir free hostta işinizi görür ...
Öne çıkan mesajlar