yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 masraf yapmamak için amfi olmadan kulaklık ya da pc'ye bağlayarak sağlıklı bir şekilde çalabilmem mümkün mü? kulaklık için duyduğum kadarıyla preamp ya da özel geliştirilen kulaklıklar lazım. bende zaten dandik bir amfi var stagg 40ba o yüzden para harcamadan gürültü yapmadan, çalabilmek istiyorum. ne önerirsiniz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 summon rasmon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 audio interface alman lazım gene para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 asio4all ile yapılıyor, bağlıyorsun mikrofon girişine. Bir de amfi simulasyonu bul bir tane artık alır mısın crackler misin bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 hani anladığım kadarıyla öğrenme aşamasındasın direk line-in den pc'ye gir kulaklığı tak geç bence. bass sonuçta, parçaların üstüne takılmak yada teknik çalışmak için drive'a, kabin efektine, sustaine ihtiyacın yok, illa efekt olsun, ton çekeyim, para vermeyim diyorsan; ilaçlı qubase kuruyorsun, istediğin amp simulatoru açıp takılıyorsun. asio falan yüklüyor o, delay pek olmuyor. tonla plugin falan da var bass sesleri için. hem kayıt falan yaparsın. tempo track, tuner gibi diğer şeylerden de faydalanırsın. az para vereyim diyorsan ama ses olmasın diyorsan amfi yerine ucuz ikinci el prosesör alıyorsun. onun efektleri ile kulaklık takıp takılıyorsun. direk line-in den onboard ses kartıyla takılmaya göre çok daha güçlü, temiz, geçikmesiz ses alırsın bunda. çok daha iyi tonları olur. ev kullanımı için küçüki ucuz amfi almak çok gereksiz. direk elindeki amfiyi sat, prosesör al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Ben direk bilgisayar baglıyodum line-in den gayet oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?27,8651372 ölü fiyatına bırakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 usb guitar link nasıldır sizce? ses kartı olmadan çok kalitesiz çıkıyor ses onu denedim memnun kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 anfi al haci bosver ses kartini processoru min 30w olsun anfi yoksa bi yaraya derman olmaz bass ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 http://urun.n11.com/amfi-efekt-manyetik/vox-amplug-2-metal-kulaklik-preamfisi-P80375296?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI-unRsaCX1QIVxrvtCh08rQh-EAQYAiABEgKbk_D_BwE&gclsrc=aw.ds http://urun.n11.com/amfi-efekt-manyetik/vox-amphones-ac30-kulaklik-amfisi-P102332464?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI-unRsaCX1QIVxrvtCh08rQh-EAQYASABEgKHT_D_BwE&gclsrc=aw.ds işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ses kartı + kulaklık alıyosun, ampli tube kuruyosun, önüne arkana bakmıyosun. daha iyisi yok bu setuptan. en iyi amfiden bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Arkadaslar peki yetenek olmadan nasil calabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 gitarı doğrudan pcye bağlarsanız bok gibi ses alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar