yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 dostlar fırın sj'nin sokağının çıktığı uçtaki fırın mı? efsane fırındır bi de efsane cami'nin orda acarlar mı ne var. klasik kahvaltı için değil de böyle kaşarlı simit kumru vs. müthiş yapıyolardı adamlar
denalir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Ya dungeon oozedan cıkınca bornova migrosun ordaki köşebaşı boyozcusu vardı öldü sanırım adam ne yerdik be..... -10 sene önce :(
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Puertada hala kahvaltı varsa yarın geliyoruz. Fistan dükkanda mısın? Bide bana bi otel tavsiye edin cep yakmayanından, İzmir acemisi olarak çevreyolundan indiğimiz gibi alsancakta ilk oteli tuttuk, meğer travesti mahallesiymiş her yer fuhuş ={ Ps: aptal olduğum için bide karmadan dolayı hak ediyor olabilirim ama yine de yardımss
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 işallah kahvaltıda büllük dürrük yedirirler.
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 okumadim ama tas firin zeytinli demeyen varsa ben diyeyim ;___; lanet olsun gurbetcilik
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 axedice said: Puertada hala kahvaltı varsa yarın geliyoruz. Fistan dükkanda mısın? Bide bana bi otel tavsiye edin cep yakmayanından, İzmir acemisi olarak çevreyolundan indiğimiz gibi alsancakta ilk oteli tuttuk, meğer travesti mahallesiymiş her yer fuhuş ={ Ps: aptal olduğum için bide karmadan dolayı hak ediyor olabilirim ama yine de yardımssdükkana gelirim ev 5-6dk ama çok erken gelmeyin yani erken dedigim 12 den önce
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Biz geldik şinitzel ve pad thai yiyoruz panput Yemekleriniz güzel baya =D
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 afiyet olsun oturcak mısınız daha akşama falan ? anca gördüm mesajı
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Belki akşam da geliriz. Yalnız ablanla da tanıştık, resmen yanından geçmişiz tanımamışım seni. Sakal mı bıraktın Ps: mesaj kutun dolu
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 aynen sakal var ben işten geldiydim direk dükkana kahvaltı diyince siz tam gelmeden çıkmışım demek dükkandan akşam gelirseniz orda olurum büyük ihtimal
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Yok ya bugün çok yürüdük 5dk otelde dinlenelim diye çıkıp sızmışız asd Yarın efesteyiz var mı tavsiye
Öne çıkan mesajlar