paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Selam. Çok skin falan olmasına gerek yok, oynanabilir kadar rune page falan ve hero olan hesap arıyorum çok pahalı olmayan. Casual arada atıyoruz ama Türkiye serverında çoluk çocuk ile atmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 https://www.ankaeloboost.com/lol-hesap-satisi/?lig=0&sunucu=euw&satis=0&sampiyon=0&kostum=0&sirala=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Random sitelerden değil de pati içinden almayı tercih ettiğim için (varsa birinde tabii) açtım konu. Yoksa uğraş dur gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 yok mu ya hiç kıyıda köşede hesabı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 5 kişi değilsen lol her serverda kanser. zaten oyunun kendisi leş komüniteye gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 sizi gerçek kanseri tatmak için rankedda sadece solo queue yapabildiğin, carry diye bir rol olmadığından oyunu kendin taşımanın mümkünatının olmadığı hots'a davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Bende bir hesap var ama skinli mkinli bayagi. Istersen ozelden msaj at istersen buraya yaz ne kadar vermeyi dusunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 ö.m. attım ama fiyat cezbetmedi galiba :D pahalı bir şey aramıyorum ya herolar şekilli gözükmese de olur hero olsun yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 bu aralar tekrar hesap aramaya başladım, pati içinden satacak olursa öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Na istersen benim bi hesap vardı 2 senedir oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 euw lazım ya arkadaşlar euwde maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 bende bitane olacak en az 3 senedir oynamıyorumdur lazımsa vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 baya şampiyonlu hesap arıyorum bu arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 mesaj kutunu boşalt abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ilk kez dolmuş boşalttım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar