Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 gri olan model. turkcellden alınmıştı, yeni telefon alındı boşa çıktı. genelde kılıf ve cam koruma ile kullanıldı, kozmetik olarak sorunu yok. ekran cam ı catladıgı icin degistirildi 4 -5 ay once. fiyat bilgim yok, ederini yazarsanız 3 assaı 5 yukarı ona gore satılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 16 gb lul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 500'e bile alıcı bulamazsın 400 vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 öyle demeyin, anne babaya alınabilir. 16gb family tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 anne baba senden benden daha fazla dolduruyor hafızayı, albüm temizliği nosyonları olmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Anne telefonunda 10000 resim var. Her şeyi gömüyor telefona gerekli gereksiz screenshotlar ile dolu telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 aynen benim annemin telefonda baya baya 10binlerce foto var. hayır bir de tek bi pozu, kedi olsun çiçek olsun ağaç olsun manzara olsun, farketmiyor, 5'er tane çekiyor "hangisi güzel çıkarsa" diye sonra geri dönüp silmiyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 benim topic sandım bunu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Her şeyi kusursuz ise max ederi 1300tl cam değişmiş oradan kırılır fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar