aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 1 tane ekran kartı aldım. 1 haftada sorunsuz sekilde hic bir islem yapmadan kapıma kadar geldi. tek kargo da 1 den fazla aynı urunden siparisi vermeyin. Gumruk vergisini odemis olsanız bile ticariye sokup problem cıkartabiliyorlar. not: kargo parası 90tl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 aKuMa said: hangi ekran kartı? ne kadar? ne kadar vergi verdin kargo dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 sapphire rx 580 8gb limited edition Subtotal ₺1,066 Duty ₺206 World EggSaver Standard ₺87 Order Total ₺1,359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 sağol iyiymiş o zaman TR'de 1800-1900TL civarı. dolar tekrar yükselmeden donanım alışverişini bitirmek lazım. ırak referandum falan, riskli bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 normalde rx 580 bulmak imkansız gibi en azından bu fiyata 1 2 günde bitti zaten hepsi bide türkiye ye göndermiyoruz diye ibare eklemişler bu urun için :) https://www.newegg.com/global/tr/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202293 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 aKuMa said: sapphire rx 580 8gb limited edition Subtotal ₺1,066 Duty ₺206 World EggSaver Standard ₺87 Order Total ₺1,359 Altta verdiğin linkte 3332 TL diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 newegg in kendi sattıklarının stok bittiği için bunu gösteriyor. 3. parti bir firmanın fiyatı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 newegg de kendi başta hesaplayıp gümrüğü çekip seni uğraştırmadan mı gönderiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Yerel posta ile geliyorsa artik gumruk icin ugrasmiyorsun diye duydum dogrumu? Yani kapina getiriyorlar neyse tax oduyosun aliyosun kapida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ilk basta hesaplayıp sonradan hic birsey odemeden kapına geliyor amazon gibi kargo fedex (Tnt ile birleşti) geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Bu şekilde gümrük vergisini ödeyerek getirmenin bir limiti yok herhalde yıllık di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 yok ..zaten ithal etmis oluyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 hayır var. 1 den fazla verirsen urununu ticari ye sokarlar ayrıca ithalat vergisi konşimento vs. ödemek zorunda kalırsın yada etgb ile geçirmek zorunda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 geri aldim..varmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ben yanlış anladım heralde tek seferde 1 den fazla verirsen gümrükte sıkıntı çıkartırlar ama yıl içinde aralıklarla aldığın zaman sorun olcagını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 tek seferde 2 ekran kartının sorun olacağını sanmıyorum. çok alan vardır 2'li ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Tek seferde 5 tane bile alsan yıllık limitini ve tek seferdeki alışveriş limitini (1500) geçmezsen sıkıntı olmuyor. İşkembeden sallamayalım dsfgssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 1500 ne euro mu dolar mı tl mi işkembeden salladıgımı nerden cıkartıyorsun ? bu alısverisimden once 4 tane anakartım gumruge takıldı. Sabiha gokcen e gidip gümrük memuruna yalvar yakar etgb odeyerek gecirmek zorunda kaldım. (newegg den aldım parayı geri) ayrıca btc whatsapp grubunda baskası 2 ekran kartı tek kargoda 1500 tl ticaret vergisi istediklerini soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 burda yazdıklarım benim tecrubem ve size tavsiyelerimdir , dinleyip dinlememeniz tamamen sizin insiyatifinizdedir. Ben surekli yurt dısından alısveris yapan veya bu işlerden kar saglamaya calısan biri degilim. Basıma gelen olaylara gore sadece tavsiye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 asus mobo baktım ama tr den pahalı çıktı fiyat pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Gümrük memurları ile en çok muhattap olan benim. Gideceksin müdürne, diyeceksin ki ben ticari kişi değilim. Ben şahıs için aldım, ahanda faturası şahsıma kesilmiştir. Şahsi kullanımım için alacağım ahanda kanun burda. Memura da göstreceksin, ödeyeceğin bişey varsa ödeyip alacaksın zaten. GÜMRÜĞE TAKILMA mevzuunu çok yanlış yorumluyorsunuz Türkiye'de. GÜmrüğe takılan ürünü zaten alamazsınız tillahı gelse. Olay sadece antrepo parası, çorba parası, azıcık daha vergi vs. O memur dediğin adam gidip googledan arama yapıp kafasına göre fiyatı belirleyip(özellikle ptt ile gelmişse) kağıdı kendi doldurup öyle gönderiyor vezneye seni. Yani çinli gidip anakarta 50 dolar yazıp gönderebildiği için "piyasayı" baz alıp fiyatlandırıyor çoğu zaman. 1500 euro bu arada ticari limit. Yukarıda söylediklerimi yaparsanız sorun yaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 sundan alicam :D https://www.newegg.com/global/tr/Product/Product.aspx?Item=N82E16896768034 http://www.akakce.com/arama/?q=dyson+v8 1725tl vergi dahil fiyati mi? bir tane dyson vardi 5-6 sene kullandim, eski ev arkadisima hediye ettim mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 en son checkout a geldiğinde tüm fiyatı gösteriyor abi. Bu arada yemin ederim şu salak newegg adam gibi bi kargoyla göndersin nolur ya. Fedex mng ile çalışıyor fıtık ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 su an newegg Thank you for visiting Newegg.com. We are truly sorry for any inconvenience but we are currently experiencing problems on our server. Please try again at a later time. mng baya kotu ya, gittigidiyordan bisiler almistim: butun gun evde oturup calisan adamim + giriste kulubede apartman gorevlisi var. eve gelip beni bulamadiklarindan, kagit birakmadan urunu saticiya iade etmisler akjsdhaksdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar