Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Elimde amazon kart promosu kod var, preorder fiyatına baktım 60 dolar, 210 tl durmaplay durmakodçal sitelerde 170 tl gibi gördüm patiden tipini sevdiğim birine 150ye bırakırım. lütfen baltalarınızı kaynaklı linkli vurunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 <- (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 nerden elde ettin peki bunu sen? amazon kartı olanlara mı yolluyorlar? bende geçen ay prime vardı ordan geliyosa bende alıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Hayır Amazon'dan Nvidia kart aldım, yanında yolladılar. gold'un topiğinin aynısı zaten, altına "bende de bi tane var" yazınca kimse sallamadı troll gibi oldu, ben de c/p ile yeni açtım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 kart ne aldın ? kaça geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 kendi hesabımıza ekleyebiliyor muyuz, deluxe fln upgrade mevcut mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Abi kendi sitesinden key redeem taraflarına girip ekliyorsun işte, ekletiyordur hesaba herhalde. Upgrade işini bilmiyorum sonradan ediliyor mu ama closed beta + early access + oyunun kendisi işte key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 topiğimi çalmış emek hırsız fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 En ucuz 140 gördük açık arttırmayla en düşük verenin keyi alıcam. Var mı 139 a veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Satıldı bu, oyun yaklaşıp hype artınca 2-3 soran oldu da güncelleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 forum dışı satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Yok içi satıldı, kimdi hatırlamıyorum kutuyu boşalttım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar