Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım bunlardan.

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

İnsanların lanet olası adımı karıştırmasından bıktım. Adımı yanlış yazmalarından bıktım. Kimisi Hakan der kimisi Kaan der kağıda Kağan yazar. Boğmak geliyor içimden onları. Annemin beni gereksiz kişilerle karşılaştırmasından bıktım. Yok milletin evladı şunu yapıyo ahh bak milletin evladı şöyle sen nie değilsini duymaktan bıktım. Ailemle kavgaya girip söz düellosunda onları yenmekten bıktım. Bana hala çocuk gibi davranmalarından bıktım. Oturduğum yerden bıktım. Aynı sorudan bıktım. Annenimi daha çok seviyosun babanımı sorusundan bıktım. Ailen ayrı diye üzüldünmü sorusundan bıktım. Annendemi kalmak istersin babandamı sorusundan bıktım. Bunları söyliyen arkadaşlardan bıktım. Sevgililerimin %90 ının aptal olduğunu öğrenmekten bıktım. Düzgün bi kafa dengi kız bulamamaktan bıktım. Bunlar dışında hayatı çok seviyom.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal dammation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

walla senin yasadigin olaylari bende yasadim..hemde kelimesine kadar..bu saaten sonra anne veya babanin huylarini degistiremezsin..bu 1..
ikinci olarak insanlara yapacagin gusel bi aciklama ismin hakkindaki sorunlari ortadan kaldiricak sanirim...
ücüncüsü ise hayati fazla kafana takmiyacaksin..gecmisini sorgulamyi biraki bugunu yasamaya bakacaksin..annen ole konustugu zaman hee de gec...haklisin anne dee gec..yoks kafayi yersin..hakkinda yapilan elestirilere saygi duy..degerlendir..herkesi dinle..

bunlari ben yaptim..basardim..artik ne annem konusuyor ne millet yorum yapiyor...
ailenide kirma..unutmayalimki onlar bizim en degerli varliklarimiz..ancak oldukten sonra degerini anliyoruz...
yardimci olduysam ne mutlu banaa..[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende monitörün kasa açıldığı anda açılmamasından bıktım... Grrr...

Küçük şeyleri çok dert etmişsin :) çoğu kişinin başına gelen şeyler ama aralarında en önemlisi kız meselesi derim.. Aptal çıkmalarını istemiyosan ilk önce aptal mı değilmi anlayıp sonra çıkmanı tavsiye ederim ;-)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

Beloow kardeş benim soruncazımı okumuşsundur umarım..
Bir ilişki dahilinde ben de aynı şeylerden yakınıyorum. Neyse ki o ilişkiyi bitirdim. Ama aile ile ilgili yapacak birşey yok.. Babamla pek görüşmüyorum annemde kalıyorum. Annem de bişey söylediğinde hakkımı savunuyorum, haklılığımı ortaya çıkarıyorum.
Seni anlamaları gerektiğini onlara öğretmelisin. Benim annem de öyle yapardı ama ben olayları açıkladıkça, bu hayatımın onun 2. hayatı değil de benim kendi hayatım olduğunu öğrendi. Galiba zamanla bir birey olduğunu ögreniyorlar...Babamla pek görüşmesem de onu kırmamaya özen gösteriyorum.
Benim için önemli olan ailem. Diğerlerine de '' he '' deyip geçiyorum. Arkadaşların da bir olayı bu kadar kurcalayacaklarına seni anlamaya çalışsınlar.
Sanırım annenle baban boşanalı pek olmamış..yoksa bu kadar boğulmazdın. Bir 10 sene geçsin bakalım, o zaman millete neler hissetiğini anlatmana gerek kalmaz. Millet de sana bu şekilde sorular sormaz.
Kız arkadaş konusunda verebileceğim tavsiye çok acele etmemen olur. Önce iyice tanımalı ve kendini tanıtmalısın. Bu şekilde doğru kişiyi bulman daha kolay olur.
Kendine dikkat et! Hayatta daha ne sorunlar karşına çıkacak. Şimdiden kafayı yeme..ileriye bir parça bırak.. :)

[Bu mesaj Duruncu tarafından 09 Şubat 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 11 sene oldu belki daha fazla :P O değildee Bellow sizin yüzünden bodrumdan aşağı atladı böhhüüüüü bacakları kırıldı utanın kendinizden :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal dammation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gözümüzün önünde bağıra bağıra bodrum katından aşağı atladı :( sonuçları çok ağır bodrum katının aşağısının olmadığını anladı ama çok geçti reha muhtarın acı varmı sözlerine taruz kalıp saadettin teksoyun soktuğu parmakla acılar içinde ayakları kırıldı :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

daha ne dertleri olan insanlar var onları düşününce bunlar biras hafif kalıyo sanki ...anne -baba davası benim de başımda ayrılsalar daha iyi yanlızca kavga ediyolar sonra bide kim haklı die soruolar:([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...