NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Ismini cok gordum bu aralar meraktan bir bakayim forumlarina dedim. Patinin elitizminin kurbani masum koylu diye bir onyargi vardi kafamda forumlarina girmeden once. Ilk okudugum topak: https://forum.donanimhaber.com/suan-karsimda-4-kiz-1-erkekli-grup-var--127426249 Forumdan ciktim, donanim haberi historyden sildim gittim bir dus aldim ama hala kendimi kirli hissediyorum. Travmatik bir tecrube oldu. Hic yasanmamis gibi kabul edelim bu olayi.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 1 mesajlı biri var o sen misin yoksa sdf
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 abi senin modem 56k bile değil 14.4k falan olmalı.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 sonucta burada da sayfalarca elit beyler icin eskort muhabbeti donuyor, su kadar giderim bu kadar yaparim seklinde, cok da farki yok.
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Black-ice said: abi senin modem 56k bile değil 14.4k falan olmalı. Agzinin payini vercektim ama hanim telefondaydi, sinirim gecti o telefonu kapatana kadar.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 dfgghh güldüm ama hakkaten ya donanım haber ölücüsü diye bi kavram var mesela günlük hayatta kullanılıyor artık.
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 10 senedir Amerikadaydim 3 ayligina Turkiye'ye geri geldim. Baya bi gundemin gerisinde kaldim.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 konu: satılık ps4 +3 oyun (fifa+gta+battlefield) fiyat 850 tl cevap: DMS çipli slim ps2 konsol + orjinal rayban wayfarer güneş gözlüğü çiziği vs yok takılmadı nerdeyse + 20kg dumble diesel plus premium set + 128 gb sandisk usb 3.0 ile takas olur mu kardeşş?
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 yanında zippo çakmak da sunmalıydı (td)
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 pattisliborek said: konu: satılık ps4 +3 oyun (fifa+gta+battlefield) fiyat 850 tl cevap: DMS çipli slim ps2 konsol + orjinal rayban wayfarer güneş gözlüğü çiziği vs yok takılmadı nerdeyse + 20kg dumble diesel plus premium set + 128 gb sandisk usb 3.0 ile takas olur mu kardeşş? cocuk saglikli hayati ve kadinlari birakip oyunlara atilmak istiyor, bence yardimci ol.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Abi donanimhaberin ne kadar buyuk bir tehlike oldugunu koskoca iran bile anlamis. Adamlarda fb, twitter, youtube vs ile birlikte donanimhaberde engelli hdjdhahd
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ben arada controversial nickler ve oda isimleri ile haxball'a giriyorum. Askere gitmekten sonra bu topluma kasarlanmak icin en iyi antrenman bence.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yav said: fb twitter falan büyük tehlike yani BUNLAAAAAR ŞEYTAN İCADI
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 "Peki Kankileyta var mı sanırım fiyat pazarlığını o erkekle yapacaksın " Şu yorum ne kadar iğrenç bir ülkede yaşadığımızın kanıtı ya ötesi yok
Öne çıkan mesajlar