NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Ismini cok gordum bu aralar meraktan bir bakayim forumlarina dedim. Patinin elitizminin kurbani masum koylu diye bir onyargi vardi kafamda forumlarina girmeden once. Ilk okudugum topak: https://forum.donanimhaber.com/suan-karsimda-4-kiz-1-erkekli-grup-var--127426249 Forumdan ciktim, donanim haberi historyden sildim gittim bir dus aldim ama hala kendimi kirli hissediyorum. Travmatik bir tecrube oldu. Hic yasanmamis gibi kabul edelim bu olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 1 mesajlı biri var o sen misin yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 abi senin modem 56k bile değil 14.4k falan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 sonucta burada da sayfalarca elit beyler icin eskort muhabbeti donuyor, su kadar giderim bu kadar yaparim seklinde, cok da farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Black-ice said: abi senin modem 56k bile değil 14.4k falan olmalı. Agzinin payini vercektim ama hanim telefondaydi, sinirim gecti o telefonu kapatana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 dfgghh güldüm ama hakkaten ya donanım haber ölücüsü diye bi kavram var mesela günlük hayatta kullanılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 10 senedir Amerikadaydim 3 ayligina Turkiye'ye geri geldim. Baya bi gundemin gerisinde kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 konu: satılık ps4 +3 oyun (fifa+gta+battlefield) fiyat 850 tl cevap: DMS çipli slim ps2 konsol + orjinal rayban wayfarer güneş gözlüğü çiziği vs yok takılmadı nerdeyse + 20kg dumble diesel plus premium set + 128 gb sandisk usb 3.0 ile takas olur mu kardeşş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Adam malvarligini onermis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 yanında zippo çakmak da sunmalıydı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 pattisliborek said: konu: satılık ps4 +3 oyun (fifa+gta+battlefield) fiyat 850 tl cevap: DMS çipli slim ps2 konsol + orjinal rayban wayfarer güneş gözlüğü çiziği vs yok takılmadı nerdeyse + 20kg dumble diesel plus premium set + 128 gb sandisk usb 3.0 ile takas olur mu kardeşş? cocuk saglikli hayati ve kadinlari birakip oyunlara atilmak istiyor, bence yardimci ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Abi donanimhaberin ne kadar buyuk bir tehlike oldugunu koskoca iran bile anlamis. Adamlarda fb, twitter, youtube vs ile birlikte donanimhaberde engelli hdjdhahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 fb twitter falan büyük tehlike yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 tivitır denen illet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ben arada controversial nickler ve oda isimleri ile haxball'a giriyorum. Askere gitmekten sonra bu topluma kasarlanmak icin en iyi antrenman bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yav said: fb twitter falan büyük tehlike yani BUNLAAAAAR ŞEYTAN İCADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 "Peki Kankileyta var mı sanırım fiyat pazarlığını o erkekle yapacaksın " Şu yorum ne kadar iğrenç bir ülkede yaşadığımızın kanıtı ya ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar