pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 aynen basgan klasik ve bass gitarda klavye gercekten cok onemli yoksa bilegi eline aliyorsun benim sol bilek catlak olmasina ragmen 2 saatten sonra sizlamalar basliyordu kendi gitarımı calarsam studyodaki kazık cortu yarım saat calamiyordum ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Fedora, mtd falana gelene kadar piyasada daha kolay bulunan lakland falan var. Ben 3 senedir çalıyorum jazz kasa lakland, aynı fiyat aralığındaki fenderlerin hepsinden iyi her anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Fiyat performansta rencide ediyor laklandlar. Studyoda senelerdir meksika fender caliyorum, o yuzden net kiyas sansim oldu. Malzemesi, isciligi bile direk belli ediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 F/P olarak bakarsaniz lakland'a gelene kadar birsuru alternatif var. Sandberg ve Maruszczyk mesela. Özellikle Maruszczyk baya baya basarili fiyatlarina göre (1000$ - 2000$ arasi).link Sandberg'in dusuk/orta modelleri de lakland'dan daha ucuz ve daha iyi bence. Dört markayi da deneyip degerlendirmis olarak söyluyorum. Fender jazz bass bikere mecburen takasta satin alip bi sure calmisligim oldu, ne yaptiysam rahat edemedim aletle. Ton olarak iyiydi netekim. Lakland ton olarak beni hic tatmin etmedi, aletin tonu sagir kaliyo resmen. Marucik baya tamamdir, fiyatina göre cok guzel baslar yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 O saydiklarin da Turkiye'de yok abi. Varsa da ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Nasi yok abi, yoksa ben nasil caldim bunlari TR'de sdgf belki muzik marketlerin sitesinde bilmemne de görunmuyo ama distrubitörleri var hepsinin illaki, temin ediliyo bi sekilde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sadowsky caldin mi hic Korax ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Sadowsky denedim bi kere ama cok uzun zaman önceydi tam olarak hatirlamiyorum. Fena degildi netekim dedigim gibi bu marucik, sandberg falan böyle deneyip "ohaaa iimis bu fiyata" dedigim aletler. Bide dedigim gibi ton olarak hani bazilarini begensemde, ben genel anlamda jazz bass'a karsiyim sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 akhsdahdsa sen trb cisin aga ona alisan tabi jazz bass sevmez myung un eski basslari da hosuma gidiyor ya tung galiba gerci o manyaa sopaya bagli lastik versen onu da bass diye calar akhgdla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Ehue yok lan ne trb'si, kisa bi sure caldim trb, ama canavar alet. Dedigim gibi aktif surekli kullanimda ve ton araligi olarak genis en uygun basi tercih ediyorum ben. Trb tonu guzel mesela ama acaip agir alet. MTD bu alanda benim en iyi diyebilecegim baslardan birisiydi. Simdi de erkan sizarlar var öyle takiliyorum ehue, sanirim onu da elden cikarip özgr turana yaptirmayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 fiyat performansta yeni çıkan sire basslar güzel bence. ben ev cahiliyim ama meksika fenderi yerine bunu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 çok elden çıkarıyo bu ara millet ben denemedim ama işçilik zayıftır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar