Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline - Sözleşmede sahte imza

xaty

Öne çıkan mesajlar

Superonline taahhütüm bu ay bitiyor. Üyeliğimi sonlandırıp Türk Telekom Fiber'e geçmeyi düşünüyorum. Sözleşmeme bir bakıyım iptal sürecini başlatmadan dedim ama bende sözleşme yoktu. Çünkü Digitürk ile sözleşme yapıp onlar kuruluma geldiğinde bir kaç kağıt imzalamıştım. Superonline üye sayfasından sözleşmeleri indirdim. Birisi benim adıma formları doldurup (bana ait sadece isim ve tc no var, ama yazı bana ait değil) imzalamış. İmza da bana ait değil.

Bilgi paylaşımıyla ilgili kutuların işaretli olması dışında aslında bence büyük problem değil ama çok saçma geldi. Bunu çok uğraşmadan bildirebileceğim, şikayet edebileceğim bir yer var mı?

Ya da başına gelen var mı benzer bir şey, yasal veya normal değildir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim imzalamam gerekiyor da bilebileceğim bir şey değil tabi. İmzaladıklarım yeterlidir diye düşünmüştüm.

Tek takıldığım nokta şu bilgi paylaşımı maddeleri. Hep onları özellikle seçmem veya iptal ederim, ama bunda ne var ne yok işaretlemiş adamlar. İşleri hızlandırmak için diye düşünüyorum iyi niyetli olarak ama bi sürü kutuyu işaretlemekle uğraşmaz işi hızlandırıyım diyen biri.

Neyse, sizde de benzer durum olabilir varsa Superonline üyesi. Sözleşmeyle ilgili bir problem olursa aklınızda bulunsun derim, bir kontrol edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...