dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 evlensin o ya.. onun evlenmesi piyasadaki kiz hacmini arttiriyor. evlenmesi faydamiza. git asiri kiskanc ve her hareketini takip edecek, sana nefes aldirmayacak bir kizla evlen lama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ben bile sizlerden önce evlenicem beyler hadi biraz tempo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 hayır evleniyosunuz sonra %50'niz boşanıyo zaten. durduk yere gerilim filmi çekiyonuz yani ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 feverfeverray said: ben bile sizlerden önce evlenicem beyler hadi biraz tempo sen evlen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 o niyeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 istemion mu evlenmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 daha 24 olmadım istemiyorum tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 3 sene sonra baslar aynen. varmis az daha zamanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Ayrıca senin kısmetin açık kızım. Şimdi olmasa bile 4-5 sene sonra 18'ine gelip lolcü kız arkadaşa geline dünyalarını verecek bir oğlan çocuğu nesli geliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 simdi de var sanki gamer girl fantazisi? twich midir nedir biri girdiginde bakiyorum, yarisinda kizlar var, degisik degisik sacli fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Fantezisi hep var da, legal yaşa anca gelecekler işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 mükemmel bi sevgilim var la zaten nabim 18lik ergenleri ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Sen bişi yaparsın diye demedim yahu, kısmetin açık işte.. asfda HANY EVDE KALMASSIN ANLIYON MU?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 feverfeverray said: mükemmel bi sevgilim var la zaten nabim 18lik ergenlerı ben :D O oglan budapestede seni brakmadiysa aninda bas nikahi , he's a keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ahuahuah hangisi be? budapeşte'de senin yanına geldiğimiz çocuk değil benim sevgilim. diğerini diyosan bırakmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 hayırlı/gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 abi oncelikle evlenecek birisini buluyorsunuz ya. ha orada bir proble karsilastim ben. ben anlam veremedim. cok acaip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Bende kronik o problem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 feverfeverray said: ahuahuah hangisi be? budapeşte'de senin yanına geldiğimiz çocuk değil benim sevgilim. diğerini diyosan bırakmadı işte. çocuk daha sempatik galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 senko said: Hayir çok canım sıkılıyor ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 dasaaa said: evlensin o ya.. onun evlenmesi piyasadaki kiz hacmini arttiriyor. evlenmesi faydamiza. git asiri kiskanc ve her hareketini takip edecek, sana nefes aldirmayacak bir kizla evlen lama. abi son sevgilim aşırı kıskançtı. benim için sorun değil ama kız için yazık.. 6 ay çıktık kız intihar edicekti en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 kıskanç kız in 2k17 lul kadın-erkek, kadın-kadın ya da erkek-erkek (burası paticik neticede) ilişkilerinin çok basit bir mantığı var. aldatmak isteyen insan aldatır, aldatmak istemeyen insan aldatmaz. aldatmayı kafasına koyan insana hiçbir şeyin mani olamayacağını anlaması lazım insanların artık. benim babamı 20 sene boyunca hiçbir güç durdurmadı çünkü. kıskanmanın hiçbir ç*ke faydası yok yani. kısıtlamanın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Llama said: senko said: Hayir çok canım sıkılıyor ama ya Sen sıkıntıyı bana sor, issizim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 feverfeverray said: kıskanç kız in 2k17 lul kadın-erkek, kadın-kadın ya da erkek-erkek (burası paticik neticede) ilişkilerinin çok basit bir mantığı var. aldatmak isteyen insan aldatır, aldatmak istemeyen insan aldatmaz. aldatmayı kafasına koyan insana hiçbir şeyin mani olamayacağını anlaması lazım insanların artık. benim babamı 20 sene boyunca hiçbir güç durdurmadı çünkü. kıskanmanın hiçbir ç*ke faydası yok yani. kısıtlamanın da. Aynen uykuda makata gps yerleştirmek varken kıskançlık niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar