ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Hikaye iyiydi, karakterler çok seviyorum zaten JAlter favori servantım, ama bu eventi hiç sevemedim. Ne rahat rahat story okutuyor ne rahat rahat grindlatıyor, 2 grind 2 story diye zorlamasından nefret ettim. Bu eventi bu kadar bayık yapabilmek için ciddi efor sarfetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 neyse raidler bitti ama evet gel-git hikaye akışı çok bozuyor, okumaya zamanım yokken ap dolup trollüyor. neyse jeanne hatırına artık bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 (düzenlendi) hala izlemeyen varsa garden of avalonun tam hali tercumeli, playlist olarak tek vid degil yutub da acin cok iyi yazio adam ya Ağustos 15, 2020 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 (düzenlendi) Update için QooApp kullanan varsa bind code yedeklesin. QooApp'ten kaldıracaklarmış, her update'te manual olarak apk yükleyip yeniden kurmamız gerekecek yani. F Ağustos 18, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 heretic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Point ti, shop tu, derken bitirdim eventi. Simdi rankup quest kasicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 (düzenlendi) teknik için son 200k filan kaldı ama yarın gbf gw başlıyor diye bugün bitirmeye çalışacağım bakalım. harbi baygınlık verdi ama. bu jalter shinjuku kostümü sadece eventin ilk yapılışında alınabiliyormuş galiba, başka yolu yok mu? Ağustos 21, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 50 küsur ticket'la summer marie, summer martha, summer artoria, ilk çıktığında alamamıştım, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 gratz marie tırt ama archuria ve martha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 sağolasın, marie ilk düştü zaten neyse gene makul, toplam 150 drawla bu yaz istediğim herşeyi almış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 rank ex luck proclamissin GZ ben bekliyorum bi 150sq anca topladim lost belt rushliyarak, all in giricem artik marha&archuria ya xeske dantes icin 120sq heba etmeseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 (düzenlendi) ehu sen de sağol. toplam 150 küsur ticketla summer jeanne, summer arturia, summer mhx, tamamo, summer marie, summer martha, summer ibaraki, istediğim herşeyi almış oldum bu bannerlardan. şansım yaver gitti çok şükür, quartz harcamak gerekmedi. bugünkü banner iyi sürpriz oldu zaten, bu yıl gene koyacaklarını sanmıyordum. sana da bol şans hadi bakalım. Ağustos 24, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Ben son bannerdan Achilles spook ve GilCaster haricinde hiçbirşey düşüremedim. Öncesinde Skadi için de 660 quartz harcamam gerekmişti. Son zamanlarda Gacha Luck Rank F gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Sam gratz! Archuria banner dan ilk sene hicbisi cikmamisti, 2. sene 2 tane Marie cikti. Bu sefer rollamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 kötüymüş, geçmiş olsun. bu sene şansın döner belki, bana da ilk sene hiçbirşey çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Fate zero rerun eventini bitirdim. Ilk ciktigi zaman oyuna yeni baslamistim, kadrom yoktu. Support servantlarla kasarak irisvel in 1 kopyasini almistim ama oteki kopyalarini kaldiracak party im yoktu. Hatta event bitene kadar son dakika kasmistim (Sq res attigimi hatirliyorum). Hikayeyi zaten skiplemistim yetistirmek icin. Irisvel challenge questlerde cok isime yaradi ama hep np1 olarak kullandim, icimde kalmisti. Bu sefer hikayeyi takip ettim, iri yi np5 ledim. Rahat rahat farmladim. Gil eventi gelene kadar rahatiz 1 hafta. Summer servantlari ve rankup quest eventiyle beraber exp karti stogum tukendi, onu doldururum buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2020 GilFest başlamış. En grindlanası eventlerden biri deniyordu, hiç uğraşasım yok aslında ama farmlamaya değer çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 farmlamalik bayagi bisi var eventte, let the grind fest begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Challenge questlerden nefret ettim, aşırı gıcık. Lottery farmlayıp challengeları skiplerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Challenge questler kazik bu sene. Gecen sene genelde stall mechanism uzerine kuruluydu, bu sene kart mechanism kasmislar, ustune luzumsuz bir sans faktoru var. 1. Ilk quest kolay. Single target lancer bam gum. 2. Bunda zorlandim epey. Guidelarda yazmamislar, Nico np si (death chance sagolsun) bayagi is goruyor waver icin, yoksa 2 tane aoe servant + dmg ce gerekiyor. 3. Gene guidelarda yazmamislar hic, Summer BB lik quest. Istedigin kart combosunu yakalayinca, locklayip dagitiyorsun. Ilk limit breakten sonra Izo nun dmg cok yukseliyor, defans la beraber iyi star generation getiren 1-2 turda is bitiyor. 4. En antipatik olani buydu su ana kadar. Elinizde mutlaka ya quick yada arts aoe np vuran saglam servant olmasi lazim. Quick giderseniz(Dantes) mutlaka event ce li single target saber (arts yada buster) gerekiyor. Arts giderseniz, bu sefer single target lancer (buster yada quick) gerekiyor. Quick aoe varsa once Jeanne ve Nobu yu, arts aoe varsa Nobu ve Jaguar i once kesiyoruz. Bunu yaparken arada diger 3. servanta vurup canini indiriyoruz ama ilk limiti kirmiyoruz. Limit breakten sonra hedef alinan servantlar 1 yerine 2 field bonusu atiyorlar. Ben supporta event ce li Musashi alip, 7.-8.denemede kestim. Onda once 10 kere baska servantla denemisimdir. Eldeki ticketlari ve gelen ticketleri (toplamda 20-21 tane olmasi lazim) ve bir miktar quartz i gil e gomdum. Queen of Sheba cikti ve 4-5 tane Gil (child) cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 patir patir dusuyor aurora steel, skadi yi 10/x/10 ladim, summer jeanne de max ascend ilac gibi geldi su event ya, based AUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Bu eventin grindı çok iyi gerçekten de. Özellikle Skill Gem ve QP kıtlığı çekiyordum onlar resmen gökten yağıyor. NeroCaster'ı ve sevdiğim birkaç servantı maxlarım bu event bitene kadar. 21 boxtayım şu anda ama 50+ box hedefliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar