ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 A wild gacha appears! *dındındındın* JP listesinde yoktu bu, NA serverına özel mi? Mama Raikou filan var çünkü listede, o senede 1 geliyor. Ama kesin kararlıyım quartzların tamamı Merlin'in. *will save roll* Quetzelcoatl ve Ishtarin'in ticketlarını Raikou yiyecek ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Raikou ya deger, ben oyle diyeyim. Okuz gibi vuruyor kendileri :) Ciktigindan beri default team de, bond lvl 9 oldu daha dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Bait banner :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Mama Raikou'ya o kadar ticket gömdüm, yine çıkmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Bende mesajini gorunce sevindim, cikmistir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Onigashima rerunına bakıcaz artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 santayi son gune biraktim 50ap farmla 10 saatte temizleyebildim pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 login streaklet patladi gene gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Walla ben 7. kutuyu bitirebildim dun. Event CE de dusmedi. Icim baydi biraktim. Gene de iyi qp yaptik. Maintenance ertelendigi kadar ertelensin ki gelsin quartzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 cok ce dustu 2 tane mlb yaptim hatta biri jtr digerine bulamadim bisi duruyor oyle bi okita olaydi iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 QP yetmiyor :( gili 10/10/10 yapcak materyalim var ama kaldim 10/8/9 da, merlin icinde bi 80m tutuyorum kenarda guveniyorum kendime eheu Onumuzdeki 5 gun yat kalk qp farmlicam, based mona lisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Lotteryden bayağı QP geliyor, bu senenin new year eventinde de aynısı gelecek orada farmlarsın daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 keşke x-mas eventini gerçek anlamda x-mas'a sarkıtsalar ama bunlar gene kasımda noel event'i yapacak herhalde, kayık takvimli oyun. neyse en azından gbf gw eventi ile çakışmadı. fo76'dan kalan zamanda alırım jeanne'ı. loli versiyonu başarısız buluyorum ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Bu arada main quest 1/2 ap geldi. Biraz Camelot a konsantre olayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 100m ye ciktim cildiricam qp farmdan 400sq ile merlin dusmez ise YAKARIM CHALDEAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 GSSR 30paid quartz istiyo dimi 580 SQ gil gelmedi :( 2 tane kaleidoscope geldi ama rate up is a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Raikou bütün ticketlarımı yedikten sonra 2 tane daha ticket gelmişti, onları da Gil'e gömeyim. https://memestatic.fjcdn.com/pictures/Me+irl+trigger+mentionlist+smolholtrigger+mentionlist+lewds4dheart_30bd2d_6508838.jpg Edit: Çıkmadı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 2 ticketla gil acabiliyosan willy wonka'nin falanda gelmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Nasıl olsa Campaign AP/2 2 hafta var diye başlamamıştım da Christmas eventi bugün başlıyormuş, Camelotu yetiştirmeye çalışıyorum şimdi o yüzden ahahahahahah Hatta bir yandan da browserda GBF eventini kasmaya çalışıyorum, multitasking at its best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ya bir çeksem videoya tam komedi oluyorum bazen, tablette auto feh, telde auto gbf, pcde fo76, tentaküler multitasking yaptım geçen cmt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 100k FPye anca 1 tane Event CEsi düşürebildim. Her eventte biraz daha kısıyorlar event CE musluğunu. Yalnız JAlter CEsi var, o bayağı iyi mutlaka alın LBleyin onu. Halloween Princess'ten 5% NP Dmg düşük, ama 15% crit dmg var ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 ben 250k yaktım, bana da bir tane geldi. cidden tüküreyim bu sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Neyse en azından hem event servantlara hem CElere vermişler drop bonusları, farmlaması öteki eventler kadar eziyet olmaz (diye tahmin ediyorum, quest droplara da bağlı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 camelotu temizledim tek archer chloe sdf ishtar ve gil gelmedi guaranteed gachada roll atarim artik onda da orion gelmez umarim da vinciyide burnledim bi ise yaradigi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Sam said: ya bir çeksem videoya tam komedi oluyorum bazen, tablette auto feh, telde auto gbf, pcde fo76, tentaküler multitasking yaptım geçen cmt. Sirf fallout 76 oynadigini ceksen komedi icin yeterliydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar