Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
A wild gacha appears! *dındındındın*

JP listesinde yoktu bu, NA serverına özel mi? Mama Raikou filan var çünkü listede, o senede 1 geliyor.
Ama kesin kararlıyım quartzların tamamı Merlin'in. *will save roll*
Quetzelcoatl ve Ishtarin'in ticketlarını Raikou yiyecek ama ^^
Mesaj tarihi:
QP yetmiyor :( gili 10/10/10 yapcak materyalim var ama kaldim 10/8/9 da, merlin icinde bi 80m tutuyorum kenarda guveniyorum kendime eheu

Onumuzdeki 5 gun yat kalk qp farmlicam, based mona lisa
Mesaj tarihi:
keşke x-mas eventini gerçek anlamda x-mas'a sarkıtsalar ama bunlar gene kasımda noel event'i yapacak herhalde, kayık takvimli oyun. neyse en azından gbf gw eventi ile çakışmadı. fo76'dan kalan zamanda alırım jeanne'ı. loli versiyonu başarısız buluyorum ama neyse artık.
Mesaj tarihi:
Raikou bütün ticketlarımı yedikten sonra 2 tane daha ticket gelmişti, onları da Gil'e gömeyim.

https://memestatic.fjcdn.com/pictures/Me+irl+trigger+mentionlist+smolholtrigger+mentionlist+lewds4dheart_30bd2d_6508838.jpg

Edit:
Çıkmadı tabi.
Mesaj tarihi:
Nasıl olsa Campaign AP/2 2 hafta var diye başlamamıştım da Christmas eventi bugün başlıyormuş, Camelotu yetiştirmeye çalışıyorum şimdi o yüzden ahahahahahah

Hatta bir yandan da browserda GBF eventini kasmaya çalışıyorum, multitasking at its best.
Mesaj tarihi:
100k FPye anca 1 tane Event CEsi düşürebildim. Her eventte biraz daha kısıyorlar event CE musluğunu.

Yalnız JAlter CEsi var, o bayağı iyi mutlaka alın LBleyin onu. Halloween Princess'ten 5% NP Dmg düşük, ama 15% crit dmg var ek olarak.
Mesaj tarihi:
camelotu temizledim tek archer chloe sdf
ishtar ve gil gelmedi guaranteed gachada roll atarim artik onda da orion gelmez umarim
da vinciyide burnledim bi ise yaradigi yoktu
Mesaj tarihi:
Sam said:

ya bir çeksem videoya tam komedi oluyorum bazen, tablette auto feh, telde auto gbf, pcde fo76, tentaküler multitasking yaptım geçen cmt.

Sirf fallout 76 oynadigini ceksen komedi icin yeterliydi :p
  • Yeni Oluştur...