Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Merlin dusurmeden eklemem seni, luck funnelliosun hesaptan ehauahua Guaranteed rollicam sans havuzunu kurutmayalim, hayaller tamashit gercekler vlad np2 olmasin ;p edik: gawain gavatini dovdum gil - orion - euryale - waver - emiya - heracles girdim, euryale total 5 skillcheckin 4 unu failladi rngesus sagolsun. gawain indiginde son yasayan servantim 260hp ile orion idi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 extra olayını sen yazınca farkettim, iyi olmuş bir slot daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Lau rica ederim ne demek, direk ekledim :). Extra slota koyacak bisi yok bende. Anca Mash var :) Soyle gelecek banner lara baktim, paid guaranteed summon harici bisi yok. Summer banner belki belki, ama elzem degil. En iyisi exp filan kasayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Aralığa kadar bi halt yok. https://pbs.twimg.com/media/DZ_4GPnUQAANVMV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 paid quartzim kalmisti gecen paid gachadan hayaller: tamashit veya drake gercekler medb https://i.imgur.com/Z4vT4K8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Geçmiş olsun :p Xuanzang çıktı bana da. İstediklerim gelmedi ama bu da fena değil tabi. 6/10 şans vardı benim için, Ozy/CuAlter/Jack/Tama/Nightingale/Xuanzang şeklinde gidiyordu beklentim, en dibi de olsa o şans tuttu en azından (Daha doğrusu 4/10 Spook proclamadı en azından ^^) Drake/Uncle Vlad/Waver NP2 yine idare ederdi, ama Thot Queen en kötü olasılık herhalde. Tekrar geçmiş olsun :p Gerçi SSR SSRdır, en kötüsü bile iş görüyor. Saber olarak Arturia kullanıyorum hala. Tabi Ozy varken partyde yer bulmaz, o ayrı. Genel olarak Xuanzang iyi, sevindim. Damage Caster lazımdı bayağıdır. Ama tabi bu geleceğine 4* Brownie Waifuyu tercih ederdim aslında. //Bu arada gözünüzden kaçtıysa News kısmında anket var doldurunca 1 Summon Ticket veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Anket ticketini actim Ziegfried cikti. Neyse en azindan servant. Bu hafta daily quest kasarak epey bir karakteri levellerim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 ahah parali rolldan medb gelmesinden iyidir emin ol :D hos en azindan yeni servant, vlad veya waver np2de gelebilirdi :( bide hani icimdende gectiydi kesin bu sansla medb gelir diye, neyseki karakter tasarimini yapan adamin arti seviyorum (amagami cizeri), karakteri kullanmam icin neden olmasada cokda fiyasko diil. cu yu terorize eder artik chaldeamda merline kadar ticketlar disinda SQ kullanmam artik. garanti bannerindada extraya rollicam ya jack gelicek ya jeanne, ikiside isimi gorur. tamashit gelseydi cok guzel dancelotlu, nerolu, vladli art teamler yapardimda kifsmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Bazen dusunuyorum bu drop oranlari varken, parali roll a para vermeye deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 bence kesinlikle değmez, geçen sayfada anlatmıştım ama kişinin oyuna verdiği değerle alakalı doğrudan nihayetinde. "istediğinizi seçeceksiniz" olsaydı eyvallah. "rastgele birşey vereceğiz çöp olabilir" direkt scam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Ben senede iki kere oldugu ve makul oldugu icin dert etmiyorum. Sevdigim bir oyuna mali destek gozuyle bakiyorum para verdim servant aldimdan cok. Fgo sayesinde cok daha musrif bir sekilde para harcadigim oyunlari biraktim. HS oynarken daha cok para veriyordum misal ve fgo kadar eglendirmiyordu Medb ciktigi halde yaziyorum bunu :p evlerine atesler dussun tier kotu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Fgo yu direk marketde bulamadim nasil indiriyoruz bi tuto verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Store u Amerika ya cevir. Android icin apk olarak indirebilirsin ama her update geldiginde yeni apk yi indirmeni isteyebilir. En iyisi store u degistirmek. Direk 30 quartz lik bir paket olsaydi dusunuyordum almayi ama ya 25 ya 40 var. Birde elde skill update i icin mat filanda kalmadi pek (caster, assassin haric). Support harici bisi lazim da degil su anda. Sanirim es gecicem. Inventory xp karti dolup, tasti. Ascension icin bile zor mat yetisiyor. Neyse biraz summer eventten mat gelir en azindan euryale yi, robin i biraz duzeltirim. Zaten Robin e rank up questi gelmis. Gelecek hafta onu cikaririm aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 store turkiye de kalinca alısveris olmuyo pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Android için QooApp kullanın. Update işini filan da çok kolaylaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ios var şimdi us storea cc tanimlarsam 1000$ girer subs yuzunden :3 tr storedan almam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 baska bir apple id yarat farkli email adresine, store a onu ata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 zaten aynı apple id ile store değişmiyor, bende üç farklı email'de üç ayrı store için üyelik var. update çıktıkça değiştiriyorum, o da iki ayda bir filan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 hayaller: https://i.imgur.com/Z1UbDll.png hayatlar: https://i.imgur.com/lrEHLx8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ahah thanks de main account diil :p roll gazim gitsin diye 2 account daha tutuyorum https://i.imgur.com/xn3RHjC.jpg digerindede okita filan var iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Hahah çok iyi taktikmiş, benim de bazen elim kaşınıyor, yanıyor ticketlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 alamadim bi türlü öf us store tr kredi karti kabul etmedi tr storeda bu oyun markette yok yallah us diyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Kredi kartını ben de kabul ettiremedim. Google Walleta para yükleyip alıyorum ben. TL kabul etmiyor ama, $ olması lazım. Onun için de durmaplay.com'dan $ wallet kodu alıp google playden kaydedip sonra oyun içinden ödeme yapıyorum. Tabi bu dediğim Android için, o TL ve USDyi ayrı tutuyor. Belki AppStore birleşik tutup çeviriyor olabilir, bilemem. Ama benzer bi sistem mutlaka vardır iOS ta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 hesaba 30$a alici cikti, satsammi acep :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar