Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

gz.
Bana bi halt çıkmadı tabi :(

Yalnız bayağı zorlaştırmışlar campaigni. Daha ilk questten ne oluyo ya dedim.
Kolayca geçiliyor diye normal her şeye kullandığım partyle yapıyordum story questleri filan, yine aynısını yapmaya çalıştım ağzımı kırıyorlardı az daha.
Artık questlere önceden bakıp öyle party kurup girmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur, inandim ve kazandim ahahah

simdi su 1. yil kutlama eventi gelsinde levelliyim, 2x success vericek eventte. materiallar sorun cikaricak gerci

hit listimde su anda bir merlin kaldi :D oyun bundan sonra rahat bana ya, olmazsa olmaz dediklerimin hepsi geldi iste

iyi bir saber lazim, lancelot idare eder simdilik. nero bride icin quartzim olsa idi keske :(

camelot onceki chapterlara gore korkunc zor. tam anlamiyla pve kalitesi artti oyunun, 3x 2030 ile buldozer gibi dovuyor moblar :(

euryale kastigim halde gawainden korkuom ben cok pis :D
Sosyal ağlarda paylaş

İlk quest geçilemeyecek kadar zor değil, uyumsuz partyle bile geçiliyor ama daha ilk quest işte, chapterın geri kalanının ne kadar zor olduğu en baştan belli diye ağlıyor millet.
Geri kalanına daha bakmadım levellayacağım birkaç servant var kenarda diye, ama bayağı zorlayacak bu chapter.

Normalde story questler böyle çıtır çerez oluyordu, bir tek demon pillarlar, son bosslar filan uğraştırıyordu birazcık o kadar. Onlarda bile party composition çok önemli değildi hatta.
Bu chapter challenge event kıvamında bosslarla dolu (önceki koyduğum spoilerda var).
Hatta bunu story chapter olarak bile düşünmemek lazım, düpedüz challenge event.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi Gaben çakıyor, bi bunlar çakıyor, ne olacak bizim cüzdanın hali :p
Tabi bir de o kadar parayı gömüp te Medb filan çıkarsa telefonu kırabilirim öyle bi risk te var.

Quartzları da 0ladım, Ozy de çıkmadı, Raikou da çıkmadı. Brownie Waifuya bile razıydım, o bile çıkmadı. "bile" demem doğru değil gerçi, bayağı iyi o da. Hidden 5*.
Hem caster dps lazım, anca EliCaster var, o bayağı tırt.

Neyse Merline kadar biriktiricem artık mecburen, Aralıkta gelecek o da.
Bikini Waifu bannerını atlayacağım mecburen, quartz kalmadı.
Archuria gelse iyi olurdu gerçi, ama neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

gbf'nin ayda bir verdiği scam gacha'yı lütfedip yılda bir vermek, topkek. yılda bir verdikleri gbf'nin verdiği "pick anyone" ticket olmalıydı. şu oyundaki gacha resmen soygunculuk. 10000$ harcayıp istediğini alamayan birileri burada da lawsuit başlatsa da buna da spark sistemi gelse bari. gbf'de 3-4 ay quartz & ticket biriktirdim, şimdi istediğim limited charı şak basıp alacağım ay sonunda. burada 6-9 ay biriktirdim, ancak şans yüzüme gülerse bakalım banner'da. fazla ticket & quartz da gelmiyor bunda, feh'te onu arttırdılar en azından.

bekledikçe lancuria'ya fazla rollamasam mı diye de düşünmüyorum değil ama merak ettiğim alter mysterious x, alter okita filan yıllar ötede. hatta saber olmayan da merak ettiğim char yok resmen lol. hiçbirşeye rollamayınca 1 yıl sonra takımlar da hala zayıf. bir yılda 6 tane free event 4* vermişler. sonuncuyu almadım gerçi de o şekilde takım doldurmak da ölme eşeğim ölme.

en güldüğüm de NİHAYET dragon tooth vermeye başlamaları oldu bir yıl sonra, rezillikleri güncellemeyle düzeltmek için de ajandasını beklemeleri tam komedi. taa en başından öyle olmalıydı jp'de yapılmışken yıllar önce. neyse ki ap ve quartz cost'u filan bahşedip en baştan düzeltmişler.

üzülüyorum yani şuna para verilmesine çünkü para verilen şeyde hiçbir garanti yok. tam kumar. işe yarar birşey verme şansı da aşırı düşük. paçinko tier ama gintoki'nin bütün bütçesi tek basışta gidiyor lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

summer bannerinin cani cehenneme, en sevmedigim olay su swimsuit fanservice.[/img]

Summer Scathach geliyor, yorumları alalım? :p
(Neyse ki bu gacha değil, welfare servant)

https://vignette.wikia.nocookie.net/fategrandorder/images/e/ea/ScathachAssassinArt.png

Archuria lazımdı işte, bayağı iyi bi archer. Bir de NeroCaster istiyorum ama seneye o. Başka da güzel bir şey yok sanırım.

Gerçi genel olarak Bikini Waifu Bannerı çöpe atacak quartzın olmadığı sürece pek rollanacak bi banner değil cidden, aşırı diluted. Gereksiz servant çok. Zaten 5* rate düşük, bir de kendi içinde bölünüyor istediğin bi servantın gelme şansı. O yüzden atlamak en doğrusu, belki seneye işte.
Sosyal ağlarda paylaş

summer scatchach levellamam bile, dizayn berbat, np anim berbat, 15 yasinda hormonlarindan kuduran ergen erkeklere yonelik bi dizayn tam anlami ile

https://www.youtube.com/watch?v=IxPNjsu90QI

stoic diye, tsundere diil diye sevmedi nasuverse cahili fanboylar, oysa karakter SUGOI bir gonderinden ibaret zaten :p

extella link versiyonu eklerlerse konusuruz

https://i.imgur.com/A5JZV0X.png
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

Laurelin said:

Gallant said:

Ooouuu Lau gratz :)

Ben Raikou dan bayagi umitsizdim, gecen seferde scathach dusunce, butun exp leri ona bastim. Simdi elde mat filanda kalmadi. Ite kaka levellemeye calisiyorum su anda.
Quartz, ticket, friend point hepsi sifir. Artik yeni yila kadar summon filan hikaye bana.

simdi aklima geldi eklemismiydin beni? :D benim requestler waiting list gibi oldu, 17 tane yedegim var bole 4 aydir bekleyen adam var, bakiyorum bazen eventten guzel servant cikariyorlar aliyorum sonra atiyorum filan

kaynamasin arada :D

074,881,266 direk ekle yoksa listede :)

Demin auto modeda liste purgelerken isme bakmadan extra slotun bos diye zbam diye attim cok ozur :( ekledim tekrar kabul et >_<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...