Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

ahah rembrandt tablosu gibi oldu o foto ya.

event'i neyse ki 1-2 gün azmedip tamamladım da ce'lerden bazısını tamamlamadım artık baydım, nasılsa çöp gibiler gameplay olarak. artları güzel diye aldım ama alabildiğim kadar.

her defasında çöp gibi ce tamamlamaktan vazgeçtim ama artık, spesifik arada tek tük iyi şeyler geliyor onlar hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle birşey asla olmaz ya, 70k$ ödeyenleri işte yıllarca kazıklamaya devam edecekler contentin 2-3 yıl gerisinden. poolda çerçöp varken harcatıyorlar işte. pool daha doluyken mazallah iyi birşeyler çıkar müşteriye. dağlara taşlara, kuru kuru ağaçlara, tövbe tövbe.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı Kaleidescopeta oluyor bana. 1-2 tane daha 2030 lazım, inat etti düşmüyor, Kaleidescope yağmur oldu yağıyor ama.

1. - Oley çok lazımdı zaten.
2. - Hmm iyi oldu 2 tanesini aynı anda kullanırım Waverla tek turnda NP spam!
3. - Gacha wat r u doin
4. - Gacha staph
5. - Neyse bari 2 tane daha çıksa da LBlesem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo bu eventin son bossu divine traitli berserker. Tam zamanında düşürmüşsünüz, Scathachlerinizi hazırlayın. Ibaraki Douji için bile divine traiti olmamasına rağmen çok kolaylaştırıyordu, bu bossa tek atar artık.

Bir de Nobunobu işe yarayabilir, base dmg olarak çok iyi olmasa da hem nippon banzai bonusu var +60% dmg, hem anti-divine buffı var, hem NPsi anti-rider(bossun rider traiti de var)
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

Ooouuu Lau gratz :)

Ben Raikou dan bayagi umitsizdim, gecen seferde scathach dusunce, butun exp leri ona bastim. Simdi elde mat filanda kalmadi. Ite kaka levellemeye calisiyorum su anda.
Quartz, ticket, friend point hepsi sifir. Artik yeni yila kadar summon filan hikaye bana.

simdi aklima geldi eklemismiydin beni? :D benim requestler waiting list gibi oldu, 17 tane yedegim var bole 4 aydir bekleyen adam var, bakiyorum bazen eventten guzel servant cikariyorlar aliyorum sonra atiyorum filan

kaynamasin arada :D
Sosyal ağlarda paylaş

robin single target çok iyiydi de grail'siz hali kafi mi bilmiyorum.

ben hepten salladım bu eventi, geçen seferkini ucu ucuna yaptım zaten. özellikle istediğim free servant veya ce yoksa paslayacağım artık zaten ascension matları da harcayacak birşeyim yok. oyun da skill 10 kasacak kadar eğlendirmiyor zaten beni. iş gibi yapar oldum eventleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aniplexin beyinsizligi oldu bu, gecen eventi bende skipledim cunki dise dokunur bisi yoktu. sirf sakuracon panelinde da vinci eventini acikliyalim diye 1 ay geciktirdiler jalter vurgunu icin, bos bos oturduk 1 ay simdi bi nefes alma molasi vermeden 3 event dayadilar pespese, her biri ayri kanser

bu event deger cunki kintoki rider oyundaki en iyi 3 riderdan biri SSR lar dahil

japonyada

rashomon > sanzang > camelot > onigashima

diye gitti, scat ile gelen 6m downloads, servant guclendirmeler filan hepsi patladi

camelot icin euruyale guclendirmek lazim yetismiyor bu kosturmacada :(
Sosyal ağlarda paylaş

@Sam:
Hayvan gibi bi free servant var. Kintoki Rider
NP5 2000% Single Target, üstüne bir de overcharge Quick buff
Skill olarak ta Quick buff ı ve NP gaini var.
Şu ana kadar gelen en iyi welfare servant, boss kill için ideal. Event biraz grindy ama yine de kaçırmamak lazım.

Event CEleri de bayağı iyi. Event sonrasında kullanılabilecek şeyler.

Laurelin said:

shiki mafedicek onu zaten :p

*Kalafina Intensifies*

(Son boss servant, ama dediğim gibi Divine trait olduğu için Scathach veya Nobu daha güzel döver)
Sosyal ağlarda paylaş

neyse sonra belki bakarım artık da çok grind istiyorsa paslarım yani aynı anda persona5 collab event varken. onda grindlamak yetiyor, bir de bunda autoya bırakamıyorum ondaki gibi, bütün vakti ve dikkati istiyor trash geçmek. act1 bitirene kadar bile baydım. kintoki'yi de zerre merak etmiyorum ama op dediniz diye bakmaya çalışacağım artık. geçen eventi sanzang hikayesini merak ettim diye bakmıştım da bunda öyle birşey de yok.

gamepress walkthru'ya baktım, en dipte gene sebilyon farming arkasında ve 3 hafta değil fate zero event gibi. pas benden. oyundan soğuduğum ana denk geldi napalım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

fate zero eventi DW nin en cuvalladigi seydi zaten :P

2 hafta diye baslayip 3 haftaya cikti hatalar nedeni ile. daha sonra farkedildiki gacha CE leri bi boka yaramiyor, event ce leri ile hic kasmadan 2 haftada shop clearlanayiyor apple yakmadan filan safdsda

rerun olmadi o yuzden :D rerun yaparlarsa nerflemek zorunda kalicaklar

go westin hayvan gibi grindy olmasinin sebebi zero dan agizlari yanmasi ehuehauahuehua
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...