akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 rest in piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 konu dışı değil de kriptoya açsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 "18950 liralık 6x1070 rig" said: Kendi kurmuş olduğum içerisinde 6 adet Zotac gtx 1070 amp! edition ekran kartı takılı ve solo ethereum'da 180 mh/s vermekteler güç tüketimi 700 watt civarında , dual mining'de ise 175 ethereum 1750 siacoin vermekte. Zcash'te ise 2700 sol değer vermekteler. Rig'i kendi kullanımım için kurmuştum fakat odamı çok sıcak yapıyorlar o yüzden daha fazla dayanamadım satıyorum. Kullandığım tüm cihazlar ; ahhdsahsdhasda zararına çalışıyor demiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 caanim turk insani ve ticaret sdf "UST MODELI ALINDIGI ICIN SATLIKTIR" neysede, "odami cok sicak yapiyo dayanamadim satiyorum" ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konulari nereya actiginiza dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar