logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 arkadaşlar selam, bir kaç kez burada dile getirdim gerçi ama bunun da topici olsun istedim. 12 haziran'da 0.55 btc'lik bir transfer yaptım buradan liqui.io'daki adresime. Yüksek bir mebla da değil, bu transfer polo'da hala awaiting statüsü altında gözüküyor. bu tür sıkıntı çeken çok insan var fakat olay sizce nedir? bu herifler bu tip küçük küçük transferleri iç mi ediyorlar yükseklere çökmeyelim dikkat çekmesin diye? Yaklaşık 120 dolar ediyordu ve paradan eser yok. bir kaç kere ticket açtım dönüş de olmadı. var mı benzer sorun yaşayıp da çözüm bulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 withdraw history deki Txid numarasını paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hadibea said: withdraw history deki Txid numarasını paylaşır mısın? txid göstermiyor. sadece gönderim yaptığım wallet adresini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 btc hesabından btc hesabına yolladığına eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 dava açıcam muhabbeti çevirdin mi? ne dediler bi de 0.055 olmasın o miktar 0.55 baya çok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hadibea said: btc hesabından btc hesabına yolladığına eminmisin? evet abi sıkıntı yok defalarca kontrol ettim. 0.055 btc olacak aynen. dava açıcam muhabbeti de yaptım ama yanıt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 wallet adresi ver (liquideki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hadibea said: wallet adresi ver (liquideki) ok attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hakkaten para yola çıkmamış bile. btc withdraw adresinden btc deposite çektiğine eminsen supportun dönmesini bekliceksin başka yapacak bir şey yok. trollbox açıkken modlar para çekme yatırma problemlerini trollboxtan çözüyorlardı. hatta 1 ay öne ticket açtık hala cevap yok gibi muhabbetler sürekli dönüyordu. sonra yoğunluktan trollboxu da kapadılar. 100 doların üstüne yatcaklarını, öyle küçük hesaplarla uğraşacaklarını sanmıyorum. günlük bilmem kaç milyar dolarlık işlem hacmi dönen, en büyük exchange sitesinden bahsediyoruz. ama support cacık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 0.55 btc az para mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Fistan said: 0.55 btc az para mı lan 0.055 yazıcaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 çingene yattın mı adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Gonderdigin yer ufak paralari direk almiyodur, 1btc'ye tamamlaninca falan hesapta gosteriyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Darqainu said: Gonderdigin yer ufak paralari direk almiyodur, 1btc'ye tamamlaninca falan hesapta gosteriyodur belki. abi 1 btc olmadan işlem kabul etmeyen site mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 1 diye salladim yani, gittigi yerle de gorustun mu? Sacma cunku yasadigin olay, ben ne zaman poloniexte al ver yapsam kisa surede gidiyor. Bir kere delay var dediler 12 saat surdu ama iki hafta nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 1,5 saat önce poloniexten 0,11 btc çıkarma emri verdim demin hesabıma geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 dava açıcam diye tehdit et verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 kermit said: dava açıcam diye tehdit et verirler. dedim abi iplemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Luriel said: 1,5 saat önce poloniexten 0,11 btc çıkarma emri verdim demin hesabıma geçti. https://i0.wp.com/www.vekarikatur.com/wp-content/uploads/2012/04/Biz-de-ak%C4%B1yo-g%C3%BCr%C3%BCl-g%C3%BCr%C3%BCl-yi%C4%9Fit-%C3%B6zg%C3%BCr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ahahha yok yani çözülür şanssızlık olmuş herhalde bende ilk defa çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Hahaha karikatur yardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Bugün yanıt geldi, transferimi de yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 logtrig said: Bugün yanıt geldi, transferimi de yapmışlar. ekstra bişi mi yaptın yoksa öyle durduk yere mi çözdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ben de merak ettim. aşiretim var dövdürürüm mü dedi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar