Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Edx9D2yaOGs Video'yu ileri almamak için kendimi zor tuttum. Elimi arkada bağladım. 3 dakikayı zor tamamladım. İşin ilginci ne zaman böyle olduğumu farkında bile değilim. Öyle ADHD veletlerinden asla olmadım. Karate Kid'de Miyagi San konsantre ol dediğinde odaklanmada ne var ben hep konsantreyim zaten diye şaşırıyordum. Oturur efendi gibi kitabimi okurdum saatlerce. Kitap okumak artık inanılmaz yorucu geliyor. Çoğu zaman aynı sayfayı 2. kere okuduğumu biliyorum. Sinemaya gitmek istemiyorum çünkü fast forward yapamıyorum çok ciddiyim. Internet iyi güzel de dikkat konusunda çok şey götürdü. Görsel uyaranlara fazla alıştık belki. Ya da ben beyin travması yaşadım, alzheimer falan oldum bilmiyorum. Böyle hisseden var mı ? Bunun geri dönüşü var mı yoksa beynin dikkat bölümü pelteye dönüp burnumuzdan akmış durumda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 videoyu izlerken deprem oldu odaklanamadım ya. sallamayın kardeşim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 nofap+gunde bir saat kitap+bilgisayyarda gecirdigin sureye kisitlama+aksam yuryusleri 1 aya duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 1.5 saatlik toplanti takip edioz biz ya 3 dakka ne amator isi bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ya neden bilmiyorum ilk dakikanın sonunda bi rahatlama geldi bana gevşedim, resmen videoyu izlerken nefes alışımı düzelttim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 bende de aynı durum var. işle ilgili olduğunu düşünüyorum. sabah 9 akşam 6 odaklanmakla geçiyor birşeylere akşam geldiğimde hiçbirşeye odaklanmak istemiyorum. o kadar ki bazen oyun bile oynayasım gelmiyor. film zaten izleyemez oldum. oturucan başına 2 saat of ölüm gibi. bilemiyorum. mutsuzum ben de bu durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Sosyal medyayi birakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Zamana karşı yarış gibi geçiyor hayat da o yüzden. En azından benim için. O bu şu derken kendine yönelik bir şey yapamadığını farkediyosun 1 gün boyunca, o günler haftalar oluyor aylar oluyor yıllar oluyor hop geçmiş gitmiş. Hal böyle olunca ya basit şeyleri çabuk halledeyim istiyorsun, ya da bir iki aktiviteyi birleştirmeye kasıyorsun. Odak modak kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 µh said: nofap+gunde bir saat kitap+bilgisayyarda gecirdigin sureye kisitlama+aksam yuryusleri 1 aya duzelir Ciddi misin ? Tecrübeye dayanarak mı yoksa varsayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 o video vakit kaybı, bir şeyi test etmiyor hedefi olmalı insanın mal mal internette dolaşmaktansa işe yarar videolar izlemek bile hedef olabilir bir de sıkıntı biz bunu 20li yaşlardan sonra farkediyoruz yani çoğumuz odaklanma alışkanlığı kazanmıyoruz, disiplinli bir şekilde takip ettiğimiz hobi ya da hedefler olmuyor temel bozuk bir kere daha çocukken hangi mesleği yapacağına hangi bölümü okuyacağına dair fikirler oluşmalı yaptığı işe sevmeyen, adam gibi yapmayan insanın mutlu olma şansı baya düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Hobi konusuna katiliyorum. Su aralar eksikligini cok cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Wispy said: µh said: nofap+gunde bir saat kitap+bilgisayyarda gecirdigin sureye kisitlama+aksam yuryusleri 1 aya duzelir Ciddi misin ? Tecrübeye dayanarak mı yoksa varsayım mı ? ciddiyim ozellikle aksam yuruyusu konusunda ama otomatik ayni yolu yurume, farkli yollar kesfetmeye calis cep telefonuna bakmadan, etrafta yeni ne olmus tespit etmeye calis vs. tecrubeye dayanarak soyluyorum da beneim sorunum daha cok gamingden kaynakliydi, onu azaltinca rahatladim sosyal medya vs. yok zaten bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar