Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Hi Ilke, Regarding payment clearance when stock arrives in. Turkish authorizations have a history of taking longer than average to come through. In cases like this the best way forward is usually for the cardholder to send us a proof of address such as a drivers license/utility bill/credit card bill or any other address verification where the address and name details are clearly visible. This enables us to prove that we are dealing with the genuine cardholder. Our Fax number is: 0044 28 9043 0460 Please write your e-mail address on the fax. If you are able to send a bitmap, or jpeg scanned image as an e-mail attachment, that will be fine. As soon as we receive this we will be able to get this order straight out to you. Sending through this information will mean that your copy will ship out as soon as stock arrives in. I look forward to hearing from you.-- Colin Porter, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door Biz Perşembe günü ulaşmasını istiyoruz ki zamanında girelim diye başının etini yedik adamların Disappearla. İngiltereden bir adrese gönderilecek. Adamlar da bugün gunu atmışlar. Sizi de uyarayım, bizimkiler kıllık çıkarıyorlarmış hep, o yüzden kredi kartı ekstresi gibi üzerinde isim ve adresin bulunduğu bir ekstre fax çekin veya taratıp gönderin ki adamlar bankayla kontakt kurmak zorunda kalmasın adresi doğrulamak için, erken gelsin[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya sanırım önemli bi konu ingilizceme o kadar güvenmem biriniz özetleyebilir mi? herkesin mi göndermesi gerekir yoksa bir başka adrese göndermek isteyenlerin mi ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hoppala, iş çıktı başımıza. Acaba bize email ile gelen kredi kartı ekstremizi göndersek, sorun çıkar mı?[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Türkiye'den siparişlerde, kredi kartı gerçekten bu adamın mı diye bankadan feedback istiyor adamlar. Bankalarımız da uyuz olduğu için zaman alıyor bu. Adam diyor ki, isim ve adresin bir arada bulunduğu bir hesap ekstresidir, makbuzdur, hede hödödür varsa buna hiç gerek kalmaz hemen yollarız.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 E-mail'e gelen ekstreyi göndermek mantıklı gibi.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben gameloaded dan almıstım..adamlar bankayla ilgili bişeyler çıkardılar aradım bankamı onlar bize böle bi istek gelmedı gelirse onaylarız dedi bende onlara bankadan bana söleneni mailledim adamlar direk tamam sorun yok dediler..ama sendit ne düşünüyor onu bilemem...hem bunlar oyun cıktıgında cekmıcekler mı bizden[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ee nereye fax cekcez bılgı warmı?.ona gore dırek yarın bosum cekem faxı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eger fax cekersek erken cekmessek gecmı gelıcek doğrumu anlamısım?[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 düzeltiyorum: şimdi bu olay sadece kredi kartının baglı oldugu ulkeyle paketin gönderilcegi ulke farklıysamı gecerli yoksa ikamet adresine isteyenlerde bu olayı mı yapıcak?eger bankaya sorgu sual gibi işlemler shipping suresini uzatıcaksa bize niye aynı emailden gelmedi?[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. [Bu mesaj Liebe tarafından 08 Şubat 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 OLAMAZ!!! imkansız niye CAPS lock açık celal yaptın demeyin. Şu anda monitörümün üstünde duran Night Elf, Rifle man ve Shadow Hunter (orcların 4. herosu bu muydu ya???) oyuncaklarını tam 27 Ocakta sipariş ettim, ve biraz evvel gelmiş paket 50 euro felan tuttu yanlış hatırlamıyosam. Garanti Bonus kartım var. Daha önce yurt dışından hosting aldık, ünlü bir domain şirketinden domain aldık adamlar ertesi günü parayı çektiler 1 hafta içinde faturayı yolladılar, bişr sorun olmaması lazım. EDIT: yazmayı unutmuşum parayı en geç 2. gün çektiler.[signature][hline] [Bu mesaj Asphodel tarafından 08 Şubat 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim kredi kartım HSBC zaten onlarda bi sorun yasanmıyor ( sanırım :P )[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Benimkide HSBC, sorun olacağını sanmam. Hem ben Sanal Kart kullandım, sanal kartın ekstresini gönderemem. (İnşallah bir sorun çıkmaz)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 HSBC müşteri hizmetleriyle konustugumda bana anında kabul ediyoruz dedi ben de peki beni arıyacakmısınız onay için dediğimde bu kadar küçük miktarlar için aramıyoruz dediler bende eyw dedim :D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya bu çabuk gelsin isteyenler için bir uyarı sadece. Biz çıktığı gün İngilteredeki adreste olsun diye başlarının etini yedik adamların. O yüzden. Cep telefonuyla önlü arkalı resim çekip yollamak yeter sanırım[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Açıkça görünüyorsa sorun olmaz.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Demekki sadece benimle takıntıları yokmuş adamların banada aynı mail gelmişti 2 gün once.Bireysel bankacılıktan adres ss i aldım onu gönderdim bakalım kabul görücekmi..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 umarım bizim sitede de böle sorun cıkmaz[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim [Bu mesaj Footlocker tarafından 08 Şubat 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben ne olur ne olmaz yolladım fotografini cekip banka ekstresinin.umarım sendit cabucak postalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şimdi 11de oyun postalara verilcek dimi? keşke daha önce verselerde 11 de elimizde olsa :([signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben şimdi kredi kartı ödeme kagıdı (ekstre mi ne diyorsunuz) onun ust tarafını cektim telefonla solda adres yazıyor en sagda ustte turkiye iş bankası falan işte bunu kabul ederler dimi?birde bana cep telefonumdan nasıl email atılacagı hakkında yardımcı olurmusunuz acaba?hiçbir ayarı falan yapılı degil..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya 1 sn sımdı bızım kredı kartı ekstrasıyla verdıgımız adres ın tutmasımı lazım cok sacma ya sanırım benım babamın ısyerıne gelıyor of ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pentha falan bi güzelce yardım etse anlıcaz da :([signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Tutması lazım diye birşey yok. Turk Telekom telefon faturasıda olabilir babanın adına. Adamlar senin adresin dogrumu onu tegit etmek istiyo.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hmmz tamam o zaman ama ben sey yaptım mesela normal adresı bızım evın adresıne yazdım ama hedıye gonderılsın dedım benım edirnedeki adresime o zaman yine sorun cıkarmı?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 O zaman hediye dediysen bi sorun cıkmaz. Adamlar asıl olayı muhatap oldukları adam harbiden eternal mı veya jacabo mu bunu test etmek istiyolar.Baska bi durum degil yani.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar