BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Denayer olmasın da stoperde; orta sahada artık Donk mu oynuyor Selçuk mu falan çok önemli değil. Elin Medel'i raptiye kadar boyuyla çizgiden top çıkarıyor, bizim Denayer'in kazandığı hava topu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 denayerin verticali 3 santim, saclar agirlik yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 raptiye rap rap zaptiye zap zap rep rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 bayernin gs'den pek bir fazlasi yok lig sonuna kadar butun maclarimiz 5-0 biter diye dusunuyorum (deplasmandakiler 0-5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sardalya said: bayernin gs'den pek bir fazlasi yok lig sonuna kadar butun maclarimiz 5-0 biter diye dusunuyorum (deplasmandakiler 0-5) 600 M euro fazlası var aslında kadro değeri olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sadece lewa 150m len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Burda bir 150m var o da ozy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Ozzy 0 milyon bonservis len mq. Bitiyor sözleşmesi, çubukluyla izleriz seneye. Aziz başkan Lens ve Gökhan Gönül'ü unutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Lutfen gitsin fenere ve sacmalasin. Fenere hayri olan futbolcumuz olmus muydu hic ya dusunuyorumda aklima gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 tümer, alpay, engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 https://youtu.be/biWWXZBtaes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 gs NTVnin akreditasyonlarını durdurmuş bilmemnezaman tarihli kırmızı çizgi programından dolayı lel o her an kavgaya hazır atarlı giderli herifin adı neydi, muslera ve maicon tudoru hırvat sucuğu yaptılar da yediler tudor muslera yüzünden gitti falan demiş mahkemeye vermişler hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Fistan said: tümer, alpay, engin Alpayin fenerdeki performansini direk hatirlamiyorum, o iyi oynamis olabilir bak. Tumer BJKdaki gibi performans gostermemisti diye hatirliyorum. Engin diye birini hatirlamiyorum bile, Egemeni mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 yaşın kaç sincap =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Yuh Engin Ipekoglu mu bahsettiginiz. Ben 1 yasindayken BJKya transfer olmus adam hasdfasdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Raylen said: gs NTVnin akreditasyonlarını durdurmuş bilmemnezaman tarihli kırmızı çizgi programından dolayı lel o her an kavgaya hazır atarlı giderli herifin adı neydi, muslera ve maicon tudoru hırvat sucuğu yaptılar da yediler tudor muslera yüzünden gitti falan demiş mahkemeye vermişler hahahahSerdar Ali Çelikler'in soylemiyle alakalı olmus. Tepkiyi biraz abartılı buldum kulup tarafından ama cok tekrarlı soyledi o yuzden de cok laf edemiyorum(tek bir yayında da degil daha once de bir kac kez soylemisti bunu). Demirkol da bi oyuncu hata yapınca butun takkımı mı atıyorsunuz dedi. O da haklı ama kulup de diger taraftan Serdar'ı atın yoksa almayız diyemeyecegi icin boyle oldu heralde. Tatsız. Severim yorumlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 doğru söyleyeni olmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Serdar Ali'nin yorumlarini genelde ben de begeniyorum da oyuncu hocayi yedi muhabbeti fazla donuyor. Muslera asiri formsuz acikcasi, bilerek gol yedigini iddaa etmek bence dogruyu soylemek olmuyor, isin suyunu cikarmak oluyor. Futbolcu hocayi yedi demek bilerek gol yedi/ bilerek atmadi demek elinde daha farkli bir kanit yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 bunun yıllardır yapılan bir şey olduğunu biliyoruz zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 serdar ali çok leş arkadaşlar yapmayın etmeyin tv ye çıkıp bir spor hakkında bu tarz söylemleri olan biri nasıl sevilir kahvede olsa seversin bişey demem ama tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 fenerle ilgili de hep hasır altı edilmiş şeyleri söylüyor, normal sevmemen senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 demirkol da acik oynuyor ama tavirlari arasinda daglar kadar fark var. 'hocayla anlasamiyorlar' vs. "tudor'u sucuk yaptilar yediler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sucuk ettiler gibi bir yorumunu izlemedim ben, yediler dedi ama çok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 ehe dun izledim ben youtubedan bunlari. baya mal mal tipler abi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar