Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 https://asiastarnews.files.wordpress.com/2012/03/junichi-inamoto-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 applev0dka said: imamoto olsa iyi.. son 3 yılda 0 gol 0 asist.. japon malı tarık "the joker" çamdal ligde son skor katkısı 2013/2014 hayırlısı bakalım. oh şimdi rahatladım, katkı verir demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Latoyu seviyodum ben, gecen macta berbatti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ugur karakullukcunun "inter'in sabrisi" yorumu vardı cok begenmistim. 7 senedir interde yerine adam alıp duruyolar bi ara 3 tane adam almıslar yine 7. - 8. haftada formayı alıyomus geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Demek ki iyi transfer abi. Sabri olsa su an gsde neden oynuyo demezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Böyle okudum postunu. https://pbs.twimg.com/media/DE7oAYDXUAA7KFU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 adamin 6 kitabi varmis..diyordu gazetenin biri.. 2 si burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Gs taraftarının maç hakkında yorumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Gecen sene travma yaratan takımın tekrarını yasıyoruz. icim daraldı. Eray 26 yasına geldi hala kaleci olamadı. Balta daha da yavas. Donk hala cok basit pas hataları yapıyor. Sinan anca kendine biseyler denesin. Selcuk'un hic bir olayı yok. Belhanda sadece top ezdi. Aygh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ben boyle topa cikis gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 selçuk bir tane pası kendi kafasına attı, evet kendi kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 farketmez isabetli pas olarak sayilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mükemmel top oynuyor yine bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Of icim daraldı. NERDESIN FERNANDO İyi vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Ya ne kötü paylaşıp pozisyon yarattık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 serdar aziz çok güzel attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Oha selçuk işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Temiz orta. Yoklukta 2 gol atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 yalnız gs ballı kura çekmiş. konya kolay değil tabii de diğer tarafta yarı finalde bjk-fb çarpışacak, gs geçerse muhtemelen akhisar gelecek. sırf o 2 bjk-fb maçı gerilimi bile gs'ye yarar ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Belhanda sezon sonuna kadar yedek kalmayı bu macla garantiledi sanırım. bunlar nası paslar Bir takım tactan topu cıkartamıyorsa o takımda sıkıntı vardır. kacıncı tacı rakibe verisimiz bu ya. en basit is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ERAY TOP KURTARDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konyalılar ne yere attılar kendilerini be Eray o deve boyunu geri teslim etsin. bir ise yaradıgı yok daha iyi bir ozellikle degistiriversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Ben bu kadrodan böyle iyi bi oyun beklemiyodum. Lato ve Eray hariç gayet iyi oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konya mehter marşı çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 2-2 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar