bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Selamlar, Eski pc'yi adam etmeye çalışıyorum win8 vardı çöktü. Şimdi açar açmaz recovery hatası alıyorum. bootbcd bulunamadı diye. UEFI bootloader onarmayı denedim ancak o da yemedi. şu an alt+f10 da yaramıyor usb den windows kurmak istiyorum baştan ancak hatayı veriyor Esc for UEFI settings dedikten sonra da bios a dönüyor ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Biosun ne olduğunu bilmediğimizden. Seçeneklerin bu olduğunu tahmin edebilirim. Bios un içinde bir yerlerde Secure boot, Uefi boot veya UEFİ - CSM, CSM yazar. Onu Disabled, legacy veya CSM yapman gerek. Sonra ise bir yerlerde USB boot enabled ( bazen legacy yazar) yapman gerekebilir. Bazı bioslarda içinde yüklü işletim sistemi harici bir sistem yüklemeye kalkarsan ancak o şekilde yükleyebilirsin. (genelde laptoplarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar