benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 sudan mikrop kaptıysan işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Antibiyotik almanin hala saka olarak topicte yer buldugunu dusunmek istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 geçenlerde bi boğazım ağrıdı ateşim çıktı hafif annem dedi hemen antibiyotik al 5 tane agumentini ezip toz hale getirdim burundan çektim akşamına bişeyim kalmamıştı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 "Son muhalefeti iyi olmadi" olm gidin doktora. adamlar bunun icin var. 39 ne lan? artezyen de olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 olm neler yazmışsınız lan, her 38.5 derece ateşte acile gidip serum mu yiyosunuz siz? kırgınlık varsa, ateşin varsa, 2 ağrı kesici, 1 c vitamini alırsın 2 gün yatarsın geçer yani. ha hemen ayağa kalkman şartsa ayrı, geçmiş olsun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 39 - 40 yuksek degerler yetişkinler icin, sakasi da olmaz havale gecirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 40 tehlikeli evet. ama 40a vurduğu anda hastaneye gitmeye gerek yok, bi parasetamol alırsın düşürür yani. parasetatmole rağmen hala yüksek seyrediyorsa git tabi ki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 natürel seleksiyon yine iş başında en ufak tıp bilgisi olmadan tavsiyeler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 tıp bilgisi lazım ateşin ne olduğunu naaptığını bilmek için, yes. uzun süreli 39.5 civarı seyretmediği sürece, dinlenip bünyeyi destekleyici ve ateş düşürücü ilaç alarak halletmek en temizi. ama işte millet fazla doktor manyağı oldu, ki bunu ben söylüyorsam siz korkunç durumdasınız demektir. millet doktor manyağı oldu her şeye antibiyotik antibiyotik, artık bakteriler bağışıklık kazandı antibiyotikler yenik düşüyor savaşta. bi de daha da güzeli "serum yedim" demeyi sevenler var. tabii böle muhabbette geçen gün feci hasta oldum yattım 2 gün demek başka hastanede serum yedim demek başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 iş yerinde rahatsızlıklara göre teşhis ve tedavi hizmetinizde var mı? bizin eski şirkette vardı her şikayeti olana cebinden ilaç çıkartıp veren. onun ışığını gördüm sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 baya ciddi alakasız yerlere çekion hll. teşhis koymakla ateşin etkilerini tartışmak bir zaten. bi göstersene 39 derece ateşin etkilerini gösteren makale falan? 40'ı geçmedikçe acile gitmek doktor manyaklığı. hele 38.5 falan aşırı saçmalık. ulan zaten 37.3'ün falan üstü ateş olarak kabul edilir. 38.5 zaten bildiğin grip ateşidir. nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 grip ateşi değilse ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Ateşin bir sürü sebebi var , ben de gitmem doktora ama imkanın varsa gitmekte fayda var. Ateş düşürücü tedavi yöntemi değil zaten, adı üstünde sadece ateşi düşürüyor. Viral bir şey değilse ateşin sebebi sıkıntı olabilir. Doktorlar bunlar için var arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 3 gün sürerse yüksek ateş ateş gidersin zaten doktora. grip değil de ne olacak zaten? korkunç bi hastalığın ateşi mi? sen bi sölesene acile gitse sabahtan beri 38.5 ateşim var dese doktor ne yapacak detaylı kan idrar tahlili mi yapacak? basacak serumu yani dinlen diyecek. @yumy tabii ki ateş düşürücü tedavi yöntemi diil, 39 derece ateş pert eder malak gibi olursun, diğer destekleyici ilaçlarla birlikte ateş düşürücü alarak en azından rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 olm millet serumu ne sanıyor acabaya ya şekerli su serum : DDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 39.4 ile birlikte doktora gidin denilir. ama bendeki dijital termometre mesela, Delta yuksek alette. normal olcumde 35.7 falan gosterebiliyor. 39gorurseniz pro gormekte fayda var yani. paracetamol, ibuprofen iyi hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 said: artezyenden su içtim bin tane şey olabilir. doktora şunu söylediğinde kafasında bir sürü şey canlanabilir veya canlanmaya da bilir. fakat o riski almaya değmez. senin ilk okul terk yöntemin semptomu bastırıyor - semptomu tetikleyen şeyi iyileştirmiyor. her ne olabilirse artık. olmama ihtimalı çok daha yüksek ama o riske girmeye değmez. 100 bin defa bir şey çıkmaz, bir tane örnekte arsenik söz konusudur ölüm olur. "doktor delisi" olmadığı için evde ateşi bastırırken geç kalır ve hayatını kaybeder. bu konular bakkal çakkal konuları değil. internette insanlara tedavi ve ilaç tavsiye etmeyin doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 çizdiği senaryoya bak ya ahah. artezyenden su içti diye doktor testler mi yapacak diyorum işte, hayır, ye serumu git dinlen 2-3 gün daha sürerse geri gel diyecek. senin çocuğun falan olursa her allahın günü doktora gidersin aksırdı tıksırdı ateşi çıktı diye valla. çok zor işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bi saçmalama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 yapıp yapmayacağını nereden biliyorsun aga sen doktor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Gitsin abi zaten çocuğu aksırıp tıksırıp ateşi çıkarsa, ne var ki bunda? Neden doktora gitmeyi aşağılık bir eylem gibi lanse ediyorsun inatla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 vardir kotu hatiralari ..ustune gitmeyin fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 patideki herkesin pratisyen hekim seviyesinde bilgili olması sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 cok sukur hepimizin atesi cikmistir. evelallah tecrubeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar