ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Az önce geçiş yapmak için aradım abla 7 ila 15 gün süreceğini ve internetsiz kalacağımı söyledi şaka mı bu dedim? Bize gelen direktifler bu yönde diyip geçiştirdi. OK dedim geçtim ben de. Var mı geçen buralarda varsa ne kadar sürdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 1 dk sürdü benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Ulan şimdi ararım benimki 1 ay sürer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 portunun durumuna bağlı, vdsl destekli yeni kutudaysa direkt tek tıkla online değiştiriyolar profili vdsl oluyosun ama adsl portundaysan fiziki değişiklik yapmaları gerekiyo kutudan, 7-14 gün dedikleri olay o. tabii bunu müşteri hizmetleri göremez o basıyo artık olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ad3m said: Az önce geçiş yapmak için aradım abla 7 ila 15 gün süreceğini ve internetsiz kalacağımı söyledi şaka mı bu dedim? Bize gelen direktifler bu yönde diyip geçiştirdi. OK dedim geçtim ben de. Var mı geçen buralarda varsa ne kadar sürdü? En garanti yolu telekom ilçe müdürlüğüne gidip "baboli boş port varmı şu sıra" diye sormak. Varsa zaten işlem çok basit yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 yalnız değişene kadar internetsiz kalacan olayı yalan, değişene kadar adsl kalırsın anca değiştirdikleri gün vdsl olursun. fazla sallamış konuştuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Aynen telefonu da kapattırmak için müdürlüğe gidilmesi gerekiyor en garanti oradan belli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Sağolun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Port yokmuş boşta :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Geçmiş olsun :'(. Alıntıyı yapamadım lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar