bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 arkadaşlar böyle eski püskü programları bulabildiğimiz bir arşiv vs. var mı? bizim peder ve borsa ekürisi metastock 7.2 versiyonunu kullanıyor yıllardır. fakat ellerindeki kopya patlamış (ve orijinal değil zaten bu versiyon artık yok), yenisini kurdum ettim fakat apışıp kalıyorlar 60 yaş sonrası yeni ara yüz, her şeyin yeri farklı falan yapamadılar. google'a baktım ettim torrent falan buldum ama seed yok gelmiyor. tavsiyesi olan çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 http://tr.oldversion.com/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 burada yokmuş zaten çok niş bi program ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 abi gugila metastock 7.2 yazip arattin di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 vpn var abi ondan çıkmadı büyük ihtimal senin paylaştığın, eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar