dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 miranda kerr i transfer etse daha cok forma ve kombine satarlar..localari bile 5 katina okuturlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 kesin olmamistir cunku hic akla yatkin bir senaryo degil. zaten besiktas'in basarili olmasini istemeyen basin kollektif olarak salliyordur. eminim iki vakte cinlinin eline forma tutturan guvenli kaynaklar yalanlar. milyon eurolar alan cifte sampiyon teknik direktorumuz gecen sezon da ayni seyden sikayetci olmus olsa da eminim gucenmeyecegini soylediginde bu hiyerarside kendinden ustun tek kisinin uluorta giydirmesini de kapsiyordur. zaten karadeniz ermisi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 miranda ve miranda kerr'e degil stingray'e cevabendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 şu alcacer'i biz kiralasak ya. barça'da olmuyor olmayacak muhtemelen. ahmet bulut'un arası iyidir heralde barça ile. Beşiktaş kadar süre alacağı garanti olan şampiyonlar ligi garantisi olan başka bir kulüp yok. ŞG'nin hücumcular üzerindeki etkisi ortada. tam biçilmiş kaftan valla bizim için negredo falan kovalayacağımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 https://twitter.com/tancredipalmeri/status/889065330588430336 iyi adam şüphesiz ama bence gignac vs. zorlanmalıydı. gerçi bilmiyoruz. negredo'dan yerelde maksimum faydayı alırız ama avrupada çok kitlenir kalır, olmaz diye düşünüyorum. yerelden faydayı cenk'ten de alıyoruz mesela ve tipleri de çok benziyor birbirlerine. aynı tip iki forvetle birbirini yedekliyoruz bana kalırsa. aboubakar tipi bi adam lazım bize avrupa için ya da gomez, gignac gibi fırsat bulmaz bulmaz, buldu mu affetmez bi adam. bir şekilde buluyor eğer takımın geri kalanı işini doğru yapıyorsa bu adamlar çünkü. negredo çok ortalama üstü bi adam, iş yapar işte üstte de dedim ortalama olmak iyidir ama uluslar arası sağlıklı kariyer yapmış bir pektemek benim gözümde hep. halen nasıl city yaptı bu adam anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 gignac'a 9m çekiyorlarmış ya serbest kalıyor seneye o zaman kapatmak lazım 3 senelik babacar da gelmek istemiyormuş, aboubakar'a da gignac kadar çekiyorlar negredo, lens, miranda yapabiliyorsak bu sene fitim ben, gignac felan kastırılsa kanat ve stoper alınamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Lens de gelirse şu takıma forvete beni koy benim 15 golüm olur zaten. satın alma bedeliyle kiralayabilirler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 DarKRideR said: https://twitter.com/tancredipalmeri/status/889065330588430336 iyi adam şüphesiz ama bence gignac vs. zorlanmalıydı. gerçi bilmiyoruz. negredo'dan yerelde maksimum faydayı alırız ama avrupada çok kitlenir kalır, olmaz diye düşünüyorum. yerelden faydayı cenk'ten de alıyoruz mesela ve tipleri de çok benziyor birbirlerine. aynı tip iki forvetle birbirini yedekliyoruz bana kalırsa. aboubakar tipi bi adam lazım bize avrupa için ya da gomez, gignac gibi fırsat bulmaz bulmaz, buldu mu affetmez bi adam. bir şekilde buluyor eğer takımın geri kalanı işini doğru yapıyorsa bu adamlar çünkü. negredo çok ortalama üstü bi adam, iş yapar işte üstte de dedim ortalama olmak iyidir ama uluslar arası sağlıklı kariyer yapmış bir pektemek benim gözümde hep. halen nasıl city yaptı bu adam anlamıyorum. Senin o pektemek yazan klavyeni monte ederiz sananyatay olarak. Negredoyla kimi kiyasliyon abi sen napiyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Sen sürekli aynı cümleyi kuruyosun, görelim seni bir gün halı sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Avrupada kitledikleri q7. Ozzy kacak oynayip sosaligin yanindan gecmedigi zaman tek yaratici kaliyor geriye. Ona da adam adamayi yapistirdilar mi gg. Mirandayla negredo skertir gerci, lensi ne yapcaz sonra bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 ABI ISIMLERE BAK YA ADETA ATLETIKO MADRID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 cl'de aboubakar'ın fiziğiyle yaptığını aklıyla yapabilecek bir adam negredo, yetersiz kalacağını sanmıyorum. tabi konsantre olursa avrupa'da ama bize de şl için geldiğini düşünüyorum açıkçası. fantastik golleri çok var, ne yapacağı da belli olmuyor çoğu zaman. sol ayaklı olması da olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 dreagloth said: Sen sürekli aynı cümleyi kuruyosun, görelim seni bir gün halı sahada. haha yok ya, ben kaleci olurum halı sahada. onun meali, odunu koysan 15 gol atar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 fabri adriano pepe miranda gönül atiba oğuzhan babel talisca lens negredo kenardan quaresma, tolgay, cenk uefa alabilecek kadro net. ama miranda yerine tosiç oynarsa çeyrek final lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Pektemek ölene kadar gayet iyiydi ya yapmayın etmeyin. Tamam bi star olmazdı da sağlıklıyken her şeyden biraz biraz yapıp, takıma gayet katkı sağlayan bi oyuncuydu. Potansiyeli de çok yüksekti. Negredo'yu ben direkt sağlıklı olsaydı ve üstüne 2 seviye falan koyabilseydi o olurdu diye görüyorum yıllarca. Negredo da öyle abartı iyi bir adam değil şimdi kabul edelim. Misal en son ŞL macerasında Valencia ile kadro dışı bile kaldı. Aşırı etkisizdı, totalde 100 dk falan bile oynamadı sanırım. Ondan önce City'de izlediğim maçlarda bir olayı yoktu. Barça eşleşmesi vardı sanırım hayalet gibiydi ki birinde sonradan girmişti. Bi hat-trick hatırlıyorum çok şık gollerin olduğu onun dışında atmış mıydı bile hatırlamıyorum. Zaten bu adamlarla ŞL olmaz diye tekrar revizyona girince City ilk yolladıklarından biriydi Negredo asdfdsa Öyle ahım şahım bir adam değil Negredo. BJK'ye öyle seviyeler falan atlattırmaz. İş görür ayrı konu ama ben şahsen Negredo yerine Cenk'in üzerine yürümeyi tercih ederim. İlla pivot vs. isteniyorsa genç al bi tane onu dene Cenk arkasında. ŞL'de cidden Cenk ile çok fark edeceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Seni doveriz cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 calimero said: haha yok ya, ben kaleci olurum halı sahada. onun meali, odunu koysan 15 gol atar sdf ben de 14 gol yerim herhalde, o da biraz geniş olduğum için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Alisin kuvvetli oldugu icin olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Negredo bitmis bu arada biz geyik yaparken. Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Bi siyah bi beyaz yapıyo baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Orkan çınar'ı almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Orkan'ı sonunda vermiş Antep, rotasyona harika transfer oldu. 1.5 milyon euro istiyor Antep demişlerdi ama daha düşüğe almışızdır umarım. 700-800 falan tam ideali Cengiz gibi. kanat rotasyonunda da sıkıntı kalmadı bana kalırsa. güzel gidiyor şimdiye kadar transfer güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 1 kanat forveti 1 tane peynir ekmek golcüsü hadi başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 450.000 euro vermişiz bonservise, BE-DA-VA 1 milyon euroluk alacağından vazgeçmiş Antep göndersin diye Orkan da, bizde de 600-700k euro civarında alacakmış yıllık. 4 yıllık sözleşme varmış, performans bonusları varmış ayrıca sözleşmede oynadıkça otomatik olarak yıllığı artacakmış vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar