Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Sosa'ya hayır demem. Talisca yavuşağına iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 negredo yazmislar da var mi asli astari Dark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 k1nJo said: hayır asıl soru NERDE OKUDUN basında bi arkadaş var haber geldi bize dedi dün gece işte yatarken. yazmışlar mı bilmiyorum. negredo hiç söylemedi arkadaşlar, fanatik yazmış zaten twitterda gördüğüm kadarıyla klasik sıkış cd'sidir sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Tamam negredo hayirli olsun o zaman besiktasimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 abi negredo falan kovalayacaklarına alcacer falan kovalasalar ya ya, adama yazık eridi gitti yemin ediyorum biri de sakatlanmıyo ki. yepisyeni forveti kırdılar yeminle 3 silahşörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ne bileyim zenci beklerken beyaz forvet bize göre değil sanki.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 negr(ed)o isimde hafif bi zencilik var, ondan idare edicen artık ;p negro ispanyolca'da siyah demek lan bu arada, ırkçı falan drama dönmesin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 said: Başkanımız Fikret Orman, 1994/1995 sezonunda kalemizi koruyan Raimond Aumann'la Shanghai'de bir araya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bunu koymaya gelmiştim, giydiği T-shirt'te hafta sonu storelarda satışa çıkacakmış. Kötü bence ama fikir güzel, alırım bi tane asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 adam sempatik ya. türkiyedeki kulüp başkanlarının justin trudeau'su gibi bi şey gözümde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Fırsattan istifade bi Kartal Yuvası'na gireyim dedim de şu bayağı bayağı iyiymiş görmemiştim ya; beden olsa hemen alırdım https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/koleksiyonlar/16-17-basketbol/bjk-basketbol-t-shirt-2017/64748/detay Tahminen son 2-3 yılda çıkmış en iyi ürün olabilir asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bu da kavgada rakibini sasirtmacali tshirt https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/t-shirt/erkek/giyim/7717111-erk-polo-t-shirt/65205/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 forma düzgün para kazandırmıyormuş kulübe, tabi sponspor açısından önemli alacağız da şu tişörtlerden felan da almak lazım kartal yuvasından asıl. come to beşiktaş güzel olmuş ya sfsd daha sade bir şeyler var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Oo Atlanta Hawks. Bu arada şu come to Beşiktaş çok itici be. Neyini sevdiniz bu geyiğin. Amanda Cerny'nin Türk dayı ile goygoyu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 DarKRideR said: Fırsattan istifade bi Kartal Yuvası'na gireyim dedim de şu bayağı bayağı iyiymiş görmemiştim ya; beden olsa hemen alırdım https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/koleksiyonlar/16-17-basketbol/bjk-basketbol-t-shirt-2017/64748/detay Tahminen son 2-3 yılda çıkmış en iyi ürün olabilir asdfds ona benzer bu var https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/giyim/t-shirt/7717190-erk-t-shirt/65098/detay şunun ön cepleri olmasaymış çoktan almıştım ya formadan güzel https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/giyim/sweatshirt/7617331-erk-sweatshirt/63490/detay şu polar kaliteli mi acaba? https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/giyim/sweatshirt/7617330-erk-polar-kapsonlu-sweatshirt/63423/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 BulletRide said: Bu arada şu come to Beşiktaş çok itici be. Neyini sevdiniz bu geyiğin. Amanda Cerny'nin Türk dayı ile goygoyu gibi. abi 3.8m yorum var ya, instagram'ın önceki yorum rekoru 1.5m miley cyrus'un. ben de çok fanı değilim ama olayın hakkını vermek gerek lel, tişörtleri de iyi satar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Globalde dünyanın en iyi oyuncusu kim anketi açılsa Messi ve Ronaldo'dan sonra Arda çıkar abi. Anket, yorum, like konusunda saplantı var bizim halkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bende itici buluyorum. Daha güzel bir slogan bulunabilirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Come to besiktas i marka haline getirmek lazim ya. Tuzluk nusret gibi fantastik bir pr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Gelsin de siparis edeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ya fenomen oldu işte, iyi/kötü. dünyada ismin duyuluyor bir şekilde. diego costa mesela, evinin önüne come to beşiktaş yazanların cezasını ödemiş, adamları kameradan bulmuşlar sdf. yoksa alıp atacaklarmış içeri, costa bu yazı benim için değerli, parası neyse ödeyeyim demiş, cezayı o ödemiş. pepe dedi mesela etkili oldu gelmem için diye. abi bize göre kroluk falan da, yabancı adam için önemli. düşün, falcao'sun monaco'da sıfır seyirciye oynuyorsun. sonra instagram'ında 3.5 milyon yorum geliyo. mourinho/fatih terim gibi adamların da kısa süreli de olsa tutunmasının olayı da biraz bu mesela mourinho'nun taktisyenliği dışında. Avrupa'da böyle sıcak davranışlar yok, az biraz görünce işe yarıyo. şimdilik işe yaradı yani, devamı nasıl gelir bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Stringray said: forma düzgün para kazandırmıyormuş kulübe, tabi sponspor açısından önemli alacağız da şu tişörtlerden felan da almak lazım kartal yuvasından asıl. come to beşiktaş güzel olmuş ya sfsd daha sade bir şeyler var mı acaba 4 sene kadar önce t-shirt baskı işi kurarken sektörden biriyle görüşmüştüm forma yapan yerelde, tanıdık sayesinde vs... o anlatmıştı işte ben de merak etmiştim sormuştum bilgisi var mı diye. gs-nike ilişkisini anlatmıştı. anlattığına göre; nike forma ve şortu ikili olarak üretip kulube 40TL'ye satıyor. kulüp onu ana dağıtıcısına 60TL'ye satıyor. ki o da o zamanlar ali samiyendeki gsstore'du. oradan her store'a dağıtılıyormuş. dağıtıcı da şimdi karı unuttum ama yine kar koyup diğer storelara satıyor. son fiyat olarak işte 90-95TL mi neydi o yıllarda formalar. yani süreçte en az parayı temelde kulüp kazanıyor forma satışında. ha niye bunlarla anlaşıyorlar. sen kendin üretsen yerelde forma satışından daha çok kazanırsın ama adidas-nike sana pr yaptırıyor, formalarını dünyanın her yerine götürüp satıyor 32432432 tane mağazasında, ortağında vs... sen bunu sağlayamazsın tabii vs.. gider de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 e beşiktaş yaptı nostaji formaları sonra adidas istememiş normal formalardan daha çok satış yapıyor diye bize bornova kartal yuvasının sahibi anlattı bunu o formalar ne güzeldi ne satış elde etti klüp bende bile 2 3 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bi ara fener kendi formasını yapıyordu, fenerium logosu vs. vardı hatta üstünde güzeldi o mesela. ama işte açılmak gerek dünyaya, bu heriflerle anlaşma yapmak zorundasın maalesef :( onlar istedi mi de nostalji forma vs. gibi çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 DarKRideR said: yani süreçte en az parayı temelde kulüp kazanıyor forma satışında. Ama kulüp bir de ilk anlaşma sırasında esas parayı cukkalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar