Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Khouma Babacar diyorlar fiorentinadan. fm'de efsaneydi. 24 yaşında senegalli azman forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 kaç kuruş istiyor fio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 de fm in kacinda efsaneydi.. fm11 mis..aboubakar da 2012 nin wonderkid iymis.. abou beklenen patlamayi yapamadi sayilir.. bu ondan biraz daha ihtiyar..o da pek patlak degilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ee babacar'ı kiralarsak marcelo'dan gelen bonservisi stoper'e mi gömücez? ya da abubakar'ı alıp kanatta mı oynatıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 gelsin babacan ya, aboubakardan daha kötü iş yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Bence yonetimin plani cer cöp stoperleri yollayip baska bir stoper almak Bir forvet almak birde kanat sonra transferi kapatmak. Son dakikada birisi taliscaya parasini verip benficadan falan alirsa o zaman agir sicicaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Polyanna mode on Aslında FFP'de transfer girdileri gelecek seneye devredilmediği için geçen sene Mitrovic'i alma kararı aldı başgan. Bu yaz onu yine 4'e satıp, Marcelo'dan gelecek parayı da üzerine koyup Forvet+kanat+new Atiba+sol stoper alacağız. Polyanna mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 aboubakar'a hayatta istedikleri parayı vermez fiko. bu seneyi babacar ile geçirip seneye bonservissiz alabilir ama o çok mantıklı. babacar opsiyonlu kiralanırsa aralarından biri tercih edilir, yanına da gignac bonservissiz gelir. asıl polyanna mod bu olur sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 3 senedir esmen parmak hesabı yapıyoruz ya valla sıkıldım billa sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 dana22 said: de fm in kacinda efsaneydi.. fm11 mis..aboubakar da 2012 nin wonderkid iymis.. abou beklenen patlamayi yapamadi sayilir.. bu ondan biraz daha ihtiyar..o da pek patlak degilmis.. Babacar Abou'dan genç ya. 1 yaş daha genç ama genç işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Yok lan bence cok eglenceli. Heyecanli birde gunler arttikca stress artiyor. Fiko darkest dungeona sifir mesale sifir yemekle giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Katiliyorum min. 2-3 transfer daha var bu sene. Kampin sonlarina yetisirler artik :D Nasil olsa direk gruplardayiz, aceleye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 boyko franco milosevic veli pektemek ömer şişmanoğlu bunları da elden çıkartabilsek süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ömerin sözleşme bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 totemic said: boyko franco milosevic veli pektemek bunları da elden çıkartabilsek süper olacak. Veliyi kimse almaz adam bundan sonra futbol oynicak mi soru meselesi pektemek senol birakmaz tek forvet cenk olma ihtimali adami korkutuyor. Diger 3nü okutabilirler anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 tek cenk le gitme ihtimalimiz yok, kağıt üzerinde de yok, taraftar nezdinde, yönetim için de, goldemek ile ikileme zaten uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Yok ya forvet gelecek raad oluuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ilginçtir hiç stres, heycan yapmıyorum. yönetime güveniyorum galiba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ben de özbek brothers ile aziz'e güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 marcelo kotu oldu yaaa keske oguzhani satsalardi ffp seysine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 bogdanovic'ten sonra udoh da gitmiş. beyler hazır olun ocaktan sonra kürek,boks falan konuşulacak burada, şimdiden araştırıp öğrenelim cahil kalmayalım mazallah laf yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 twitter hesabı quaresma'yı paylaşmış.. aynı g.inler ve marcelo'da olduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 tw hesabı her gün birini paylaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 çin transfer sezonu kapanıyor yarın, adriano ve quaresma'ya teklifler yağar şu sıralar ama yönetim bu sene salmaz bunları bence. seneye de şampiyon olursak üstüste 3 sene ayağına ikisini de (ve bir ihtimal pepe'yi) gönderir bir seneyi kaybetmek uğruna, bu da kabul edilebilir bir hareket olur zira takım cidden bayağı yaşlanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 applev0dka said: bogdanovic'ten sonra udoh da gitmiş. beyler hazır olun ocaktan sonra kürek,boks falan konuşulacak burada, şimdiden araştırıp öğrenelim cahil kalmayalım mazallah laf yeriz Ekpe Udoh: George Washington harika bir lider, hayat hikayesini okumak için sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar