pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 orta sahaya takviye sart defanstan once atiba reyiz gidici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 valla bana göre maliyete bakar vida'ya da karşı değilim, boyko + 3m gibi bir fiyata vida alınabilir en kötü gelecek yaz 7-8m'a okutursun. çünkü boyko'nun ukrayna dışı oynayabileceğini sanmıyorum artık ve 2020'ye kadar sözleşmesi var. ama bunu alıp elindeki olmuş stoperleri satarsan olmaz. mesela sol stoperde de marcelo gibi bir adam olsa marcelo gidebilirdi ama şimdi çifte risk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 bu arada oylayın da birini iteleyelim beyler yalnız uefa çakallık yapıp 2 gol koymuş bjk'den, oylar dağılıyor resmen sdfsd http://gotw.uefa.com/en/uefachampionsleague/nominees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 cenkin golu abi tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ahahah tinerciler iyi bastırdı mandzukic 20 puan felan öndeydi " saat önce cenk geçmiş bile lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ronaldo'nunki quaresma'ninki ile ayni tip ve bariz daha iyi/zor. suraya mail verecek kadar onemsemiyorum ama oyum cenk'e. cuadrado da honorable mention, ki daha iyi gol olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 cuadradonun gol de guzel ama orada %50 kaleci hediyesi var sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 oradan oyle yardirip, hem stoperi hem de kaleciyi kandirabiliyorsan sen insanliga hediye oluyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Lan quaresma gitmiyorum diyo ya. Bi de bunla kontrat yenilediler gidicek diye, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 e gitmesin abi? bu sezon iyi yararlandik yani. seneye ne olacagi bilinmez tabi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Abi valla ben yararlandigimizi düşünmüyorum. Şunun gibi. Süper defans yapan takımda tolga zengin muslera dan az gol yer. Beşiktaş gibi takımda babam da asist yapar, daha doğrusu orta yapar gol olunca asist olur. İsabetli orta yüzdesi çılgınca düşük quaresma nin. Bencil. Ne yapacağı belli değil. Falan filan. 5-7 arası okutsaydık iyiydi hele lens geliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 valla yedekte q7 cok da kotu fikir degil. 60 dakka lens oynat sonra la q7 yi taze taze del gec ha bu hayvan gibi bir luks mu? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Talisca ve Aboubakar'ı tutmak adına ne formül varsa uygulasın BJK. Oğuzhan'ı bile satmak dahil buna bence. Özellikle Aboubakar sezon başı çok adapte olamadı ama herif komple forvet resmen. Son düzlükte aktı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 quaresma 2018 dünya kupası için kalmak istiyor. son iki yıl tr şampiyonu bjk'de en az 6'sı cl olmak üzere yaklaşık 10 avrupa maçı yapma şansını kaçırmak istemeyecektir. bence bu yüzden 2020'ye kadar uzatıldı, bu sezon olmazsa en kötü ihtimalle dünya kupası yapıp 2018 sonbaharı satılır çin'e. lens ve quaresma fazla lüks olur bence deniz türüç çok daha iyi bir hamle olacaktır quaresma kalırsa. olur da quaresma giderse lens + türüç gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 fiko başgan aboubakar için bir şeyler düşünüyor ya gelecek gibi. talisca'nın pazarlığı seneye yapılır, 1 senesi kalacak sözleşmesinin takımı da çok seviyor uygun fiyata çekilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Olm manyak mısınız yemişim lüksünü. Eğer lens i alma şansımız varsa her türlü alalım. Yürü falan da gelebilir ozzy nim yerine falan da monte eder onu ŞG. 3. Şampiyonluğu devre arasında ilan etmemiz fazla lüks olur sdf Yani fazla para vericez abi, ama lens yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ayrıca fiko nun transferlerini çözücem diye matematik masteri yaptım, doktoraya başlıyorum. Teşekkürler fiko, teşekkürler Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tekne kazasındaki çocuğun ayağı kesilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Q7 satıp Lens diyorsunuz da. Lens Q7'den daha değerli bir adam. Sunderland küme düşmüş olsa da EPL'de bütçeler ve gelirler küme düşünce çok küçülmüyor; ucuza kapatmanız zor. Fener de tırmalıyor ama bonservis yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 1 senesi kaldı kontratının 4-5m civarına indirilebilir ya çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. sunderland'in küme düşmesinden bağımsız 2018 dünya kupası nedeniyle bjk belki de en iyi seçenek olacaktır kendisi için. son 2 senenin lig şampiyonunda 6'sı cl olmak üzere yaklaşık 10 avrupa maçı yapma şansını bulabileceği pek takım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Tamam da işte biz alıyoruz abi bir şekilde. Q7 cine gidiyorum dese bugün min 5 milyon eurosu var. Lens geri dönmek istemezse, ki istemez yani düşen takıma gitmek, bize de gelmek isterse, fiyatını da aşağı çeker. Yani birebir alabiliriz rahatlıkla. Ama. İşte onun için q7nin gitmek istemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 bana kalırsa lens cok düz bi oyuncu alınmasına kesinlikle karsıyım. adamın macta yapabilecekleri belli hic bir ekstra özelligi yok. Sag kanattan yardır iceri muz orta ac. Tıpkı Stoch'un topu saga cekip sut cekmesi gibi tek bir özelliği var adamın. Ha quaresma da kısmen aynı görevi üstlenmis şekilde oynuyor bizde ama arada inanılmaz bir yetenek farkı oldugu da aşikar. Ayrıca quaresma'nın kendinden 5 yaş küçük lense göre devamlılığının çok daha fazla olması da cabası. 2018 dünya kupası hedefi olan quaresma seneye çok fena yargılayabilir benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Stringray said: son 2 senenin lig şampiyonunda 6'sı cl olmak üzere yaklaşık 10 avrupa maçı yapma şansını bulabileceği pek takım yok. Transfer komitesinde misin sjdfjsdf. Tüm oyuncular için bunu yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 sdfsdf valla yalan yok önceki sayfadan kopyaladım lel lens için de geçerli ama o durum. vida için değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Lensin daha duz olduguna katilayorum ama bu kotu bir durum degil. Q7nin saklabanliklari cikinca tek avantaji bire birleri daha iyi. Ama kafasi atip kirmizi yer. Lens ise senol buffiyla daha golcu bi kanat olabilir. Q7 oranla daha basit oynadigi icin asist sayisi da artabilir. Q7 kalirsa bi sezon daha goturur ama iyi bitirici forvet olmazsa goze batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar