Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 S-H said: kafa yarılması fiziksel bir olay hastalık değil. 30 yaşındaki bir insanın kafası yarılınca da kan akar 3 yaşındaki insanın da. aga sizin şenolun beyin tranvası geçirdiğini günlerce hastanede yattıgını bilmiyor musunuz g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Bak soyledigimiz sey su. Cakmak, cam, tas, carpisma. Bunlar hepsi birbirinden farkli sonuclar dogurABILIR. AMA eger dikis atilacak duruma geldiyse bu kafasi yarilmis demektir. Kafa vucuttaki en cok damarin toplantigi bolgelerden biri, en ufak bir yarilma( 5 dikis atildiysa yarilmis olmasi lazim) sonucunda kafanda benzeri bir sonuc cikar ortaya. Kan akar. Daha kisa bir yarik olur belki ama kan akar. Hem de boyle oluk oluk akar. Yarilmayi birak. Kafa derin kesildiginde dahi akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 ne koymuş şu olay size ya 1 hafta geçti hala bu olay perşembe çıkamayınca azda olsa onur görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 sonuçlar ortada, iki olayda da dikiş atılıyor. skertel örneğinde de dikiş atılan kafa nasıl oluyor gayet güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 aykuttan bir daha ki bjk maçına kadar yine non stop bjk konuşması bekliyorum :) yaz tatilinde de devam, adam kafayı bozmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Darksun said: aykuttan bir daha ki bjk maçına kadar yine non stop bjk konuşması bekliyorum :) yaz tatilinde de devam, adam kafayı bozmuş. bu adma niye böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 seçim niyetine aziz ortalarda görülmüyor. adam hem TD hem yönetim gibi davranıyor.. aziz'in mahmut uslu'nın pis ağazından konuşuyor işte o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Böyle hedef seçerek taraftarı dolduruyor ama, sene başından beri sürekli her maç sonu illa bir beşiktaş demeci var. Maça gelenler sonra o nefreti kusuyor. Adamlarda öyle böyle değil feci bir nefret varki küfür boyutu ölenlere dahi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 applev0dka said: dana22 said: bu arada o kafada ne olmasi gerektigini skrtel uygulamali gostermis dunku macta.. her olay birbirinin aynısı zaten.. 65 yaşında adamın kafası ile 30 yaşında adamın kafası da aynı.. her hastalık her insanda aynı sonuca da yol açıyordur kesin ?? bir de doktor muydun sen _?? üzüldüm (hastaların adına) HAHAHAHAHHA turk insaninin ozeti ya. her seyi herkesten iyi bilmek. uzmanindan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 lan ortada doktor raporu varken kafada yara yok diyen sizsiniz günlerdir aahahaha yüzsüzlüğün böylesi.. kimseden bir şeyi iyi bilmiyorum. kafa kafaya çarpışma ile kafaya madde gelmesini bir tutmasına götümle gülüyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 ortada doktor raporu var dediğin, acıbadem hastane doktoru atmadı o dikişleri biliyorsun değil mi? adamın kendi açıklaması, kafa tramvası var mı yok mu diye kontrolü ben sağladım oldu. Dikiş atıp getirmişler adama ve o konuya karışmamış herif. Çok yorumda da bulunmadı o konuda. Onun dışında sağlık bakanlığına bjk klup doktorlarını şikayet etmişler. ne raporundan bahsediyorsun. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 barbu said: ne raporundan bahsediyorsun. lol şöyle bişey olabilir http://galeri8.uludagsozluk.com/417/zafer-%C3%A7a%C4%9Flayan-%C4%B1n-saat-paras%C4%B1n%C4%B1-%C3%B6dedi%C4%9Finin-belgesi_723900_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Bu arada şöyle bir şey var. Tabiki gerçekliğinden emin değilim. Ama komik :D "Umut bjk tercüman" :D https://galeri13.uludagsozluk.com/699/senol-gunes-in-kafasi-yarildi-yalani_1667501_m.jpg neden karşılaştırma yapıyoruz onu anlatabilmek için koydum. Aslında benim takıldığım kan değil. 1- Ya insanın bir yeri kesilse bile bir iz gözükür, hele de yara o kadar taze iken. Bunda 5 dikişlik yarık var ama hiç iz miz yok ortada. 2- ya adamın saçlarını kenara alsaydınız bari zımba basmadan lol. ortada yarık var, saçı kazımıyorlar, ya da en azından yara üstünden temizlemiyorlar. Bu nasıl iş? Yarık kapanırken, iyileşme sürecinde zararı olmaz mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 özellikle de 2.ye takıldım lan. şenol yerinde olsam, yapacağınız işi diye başlardım herkese. hiç hijyenik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 applev0dka said: lan ortada doktor raporu varken kafada yara yok diyen sizsiniz günlerdir aahahaha yüzsüzlüğün böylesi.. kimseden bir şeyi iyi bilmiyorum. kafa kafaya çarpışma ile kafaya madde gelmesini bir tutmasına götümle gülüyorum sadece Doktor raporu yok. Senol gibi yalan soylemeyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 şu an neyin tartışması yapılıyor tam olarak? maç içinde pozisyonda olan bir şey yüzünden biz sahadan çekilmedik mi deniyor? o paylaşımdan çıkan sonuç bu, hadi onu paylaşan düşük zekalı, daha önceki maç kendi sahtekarlık yapan bir futbolcu zaten de siz neyini tartışıyorsunuz? üstüne bir arkadaşından isteyip 5 saniyede yaptırabileceğin ekran görüntüsü felan koyuyorsunuz iyice antu'ya bağladınız forumu bir de dana cidden doktor mu ya, mesajlardan rakı masasında memleket kurtaran emlakçı felan gibi duruyor lel o paylaşımı buraya koyması da bu profile çok uygun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 şenol aykuta elenmeyi gururuna yediremedi sıctılar sıvadılar işte sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 barbu said: ortada doktor raporu var dediğin, acıbadem hastane doktoru atmadı o dikişleri biliyorsun değil mi? adamın kendi açıklaması, kafa tramvası var mı yok mu diye kontrolü ben sağladım oldu. Dikiş atıp getirmişler adama ve o konuya karışmamış herif. Çok yorumda da bulunmadı o konuda. Onun dışında sağlık bakanlığına bjk klup doktorlarını şikayet etmişler. ne raporundan bahsediyorsun. lol fenerli bir gazeteci yayınlamıştı.. acıbadem hastanesinde tedavi raporu mu ne işte.. orada yaradan falan bahsediyor da büyük ihtimal o raporu paylaşmak suç olduğundan kaldırıldı. ekşideki link falan da uçmuş.. BJK'da o isimde bir tercüman yok. liv hospital'da açıklama yaptığı söylenen bir doktor varmış 12numara'ya göre, liv hospital da öyle bir çalışanı olmadığını açıkladı hatta bunu da söyleyeyim birazdan onu da koyacaksınız buraya 1 hafta geriden geliyor tartışma.. acıbadem hastanesi doktorunun saçlı deride kan olduğuna dair açıklaması var. ki o akşam daha çok beyin sarsıntısı süphesi ile hastanede tutuluyor, yaranın ciddiyeti ile alakalı bir durum değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 o ekran görüntüsünü gerçek diye koymadım. komik diye koydum zaten. Bilmiyorum hiç bir yeriniz yarıldı mı ama, yarık yaze iken bayaaaa belli oluyor o iz. ayrıca yarık, kesikten farklı olduğu ve daha derin olduğu için dikiş atılıyor ve bu yüzden de yarık kapanmadan etrafını iyice temizlerler. Adamın saçını bile lütfedip kenara almamışlar. Gerçekten yarık ise de o doktorların diplomalarını öpeyim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 konu yine şenol güneş'in kafasına nasıl geldi ya bunu çözdük sanıyordum.. bir biri ile alakası olmayan 2 olayı karşılaştırmak ve bunun üstünden kendini haklı çıkarmaya çalışacak argumanlar üretmek saçmalıktır iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Konu neden sürekli açılıyor ben anlamadım, futbol bölümünde futbol konuşmak istemiyor musunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 kimin kafası daha iyi yarılmış diye tartıştığınıza inanamıyorum sonra bu ülke şöyle böyle diye bok atıyorsunuz futbol bölümü kapansın artık şu tartışmalardan sonra, ya da sadece avrupadan futbol falan konuşulsun millet kendini kaybediyor inanılmaz gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Futbol konusacak olsak bjk basliginda ne isimiz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 daha doğrusu yarılan vs yarılmayan kafa karşılaştırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Peregrin said: Futbol konusacak olsak bjk basliginda ne isimiz var? zorla mı sokuyorlar abi, girme? ha bir de akıllıca bir espri yapıcam diye kasma yani olmuyor, zorlama çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar