Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bak soyledigimiz sey su. Cakmak, cam, tas, carpisma. Bunlar hepsi birbirinden farkli sonuclar dogurABILIR. AMA eger dikis atilacak duruma geldiyse bu kafasi yarilmis demektir. Kafa vucuttaki en cok damarin toplantigi bolgelerden biri, en ufak bir yarilma( 5 dikis atildiysa yarilmis olmasi lazim) sonucunda kafanda benzeri bir sonuc cikar ortaya. Kan akar. Daha kisa bir yarik olur belki ama kan akar. Hem de boyle oluk oluk akar. Yarilmayi birak. Kafa derin kesildiginde dahi akar.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

dana22 said:

bu arada o kafada ne olmasi gerektigini skrtel uygulamali gostermis dunku macta..

her olay birbirinin aynısı zaten..

65 yaşında adamın kafası ile 30 yaşında adamın kafası da aynı..

her hastalık her insanda aynı sonuca da yol açıyordur kesin ??

bir de doktor muydun sen _?? üzüldüm (hastaların adına)

HAHAHAHAHHA

turk insaninin ozeti ya. her seyi herkesten iyi bilmek. uzmanindan bile.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada doktor raporu var dediğin, acıbadem hastane doktoru atmadı o dikişleri biliyorsun değil mi? adamın kendi açıklaması, kafa tramvası var mı yok mu diye kontrolü ben sağladım oldu. Dikiş atıp getirmişler adama ve o konuya karışmamış herif. Çok yorumda da bulunmadı o konuda.

Onun dışında sağlık bakanlığına bjk klup doktorlarını şikayet etmişler.

ne raporundan bahsediyorsun. lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şöyle bir şey var.

Tabiki gerçekliğinden emin değilim. Ama komik :D "Umut bjk tercüman" :D

https://galeri13.uludagsozluk.com/699/senol-gunes-in-kafasi-yarildi-yalani_1667501_m.jpg

neden karşılaştırma yapıyoruz onu anlatabilmek için koydum. Aslında benim takıldığım kan değil.

1- Ya insanın bir yeri kesilse bile bir iz gözükür, hele de yara o kadar taze iken. Bunda 5 dikişlik yarık var ama hiç iz miz yok ortada.
2- ya adamın saçlarını kenara alsaydınız bari zımba basmadan lol. ortada yarık var, saçı kazımıyorlar, ya da en azından yara üstünden temizlemiyorlar. Bu nasıl iş? Yarık kapanırken, iyileşme sürecinde zararı olmaz mı bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

lan ortada doktor raporu varken kafada yara yok diyen sizsiniz günlerdir aahahaha yüzsüzlüğün böylesi..

kimseden bir şeyi iyi bilmiyorum.

kafa kafaya çarpışma ile kafaya madde gelmesini bir tutmasına götümle gülüyorum sadece

Doktor raporu yok.

Senol gibi yalan soylemeyin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an neyin tartışması yapılıyor tam olarak? maç içinde pozisyonda olan bir şey yüzünden biz sahadan çekilmedik mi deniyor? o paylaşımdan çıkan sonuç bu, hadi onu paylaşan düşük zekalı, daha önceki maç kendi sahtekarlık yapan bir futbolcu zaten de siz neyini tartışıyorsunuz?

üstüne bir arkadaşından isteyip 5 saniyede yaptırabileceğin ekran görüntüsü felan koyuyorsunuz iyice antu'ya bağladınız forumu

bir de dana cidden doktor mu ya, mesajlardan rakı masasında memleket kurtaran emlakçı felan gibi duruyor lel o paylaşımı buraya koyması da bu profile çok uygun aslında
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ortada doktor raporu var dediğin, acıbadem hastane doktoru atmadı o dikişleri biliyorsun değil mi? adamın kendi açıklaması, kafa tramvası var mı yok mu diye kontrolü ben sağladım oldu. Dikiş atıp getirmişler adama ve o konuya karışmamış herif. Çok yorumda da bulunmadı o konuda.

Onun dışında sağlık bakanlığına bjk klup doktorlarını şikayet etmişler.

ne raporundan bahsediyorsun. lol

fenerli bir gazeteci yayınlamıştı..

acıbadem hastanesinde tedavi raporu mu ne işte.. orada yaradan falan bahsediyor da büyük ihtimal o raporu paylaşmak suç olduğundan kaldırıldı. ekşideki link falan da uçmuş..

BJK'da o isimde bir tercüman yok.

liv hospital'da açıklama yaptığı söylenen bir doktor varmış 12numara'ya göre, liv hospital da öyle bir çalışanı olmadığını açıkladı hatta bunu da söyleyeyim birazdan onu da koyacaksınız buraya 1 hafta geriden geliyor tartışma..

acıbadem hastanesi doktorunun saçlı deride kan olduğuna dair açıklaması var. ki o akşam daha çok beyin sarsıntısı süphesi ile hastanede tutuluyor, yaranın ciddiyeti ile alakalı bir durum değil..
Sosyal ağlarda paylaş

o ekran görüntüsünü gerçek diye koymadım. komik diye koydum zaten.

Bilmiyorum hiç bir yeriniz yarıldı mı ama, yarık yaze iken bayaaaa belli oluyor o iz. ayrıca yarık, kesikten farklı olduğu ve daha derin olduğu için dikiş atılıyor ve bu yüzden de yarık kapanmadan etrafını iyice temizlerler. Adamın saçını bile lütfedip kenara almamışlar.

Gerçekten yarık ise de o doktorların diplomalarını öpeyim lol.
Sosyal ağlarda paylaş

kimin kafası daha iyi yarılmış diye tartıştığınıza inanamıyorum

sonra bu ülke şöyle böyle diye bok atıyorsunuz

futbol bölümü kapansın artık şu tartışmalardan sonra, ya da sadece avrupadan futbol falan konuşulsun

millet kendini kaybediyor inanılmaz gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...