S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 anlamakta güçlük çekiyorsun vaktime yazık ama tekrar anlatmaya çalışayım. maç içinde herkes birbirine küfür ediyor, türkçe dışında bir sürü dilde küfür ediliyor, saha içinde ve dışındaki tüm futbolcuları 90dk takip mi edeceksin yoksa sadece lig tv kamerasına yakalananlara mı ceza keseceksin? homojen bir ceza uygulaması imkansız o yüzden hakemin gördüğü/duyduğuna ceza verilmesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 olm emre hakemin yuzune senin mina koyayim dedi lan. daha ne olcak anlamadim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 onun bi sonrasi hakemin donunu indirip cidden koymasi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Esh said: olm emre hakemin yuzune senin mina koyayim dedi lan. daha ne olcak anlamadim ben? hakem duyup sarı kart verdi, hatalıydı diyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 duyup ne abi, sari yapistirdiktan sonra adam arkasini donup suratina diyo. hakemin kac duyusuna daha sirayet etmesi gerekiyo ceza icin? yalasa miydi emre bi de ustune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 ben emreyle alakalı herhangi bişeyi savunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Su son 2 sayfa neden kimsenin besiktasın yanında olmayacagının sebebi ya. Caner'in cezasından beri caner olayı ile karsılastırabilecek tek olay Emre ama 20 tane farklı alakasız karsılastıralamaz olayı da yanına meze ettikleri icin kimse besiktas taraftarının yanına gecmiyor. Ama yok illa herseye saldıracaklar. Herseye saldırırsanız haklı oldugunuz yerde de bir kisi bile yanınıza gecmez. Umarım sadece besiktasa uygulanmaya devam eder ceza. Cunku her hafta her hafta icimizi curuttunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 S-H said: homojen bir ceza uygulaması imkansız o yüzden hakemin gördüğü/duyduğuna ceza verilmesi normal. hakem duymadı caner ceza aldı hakem duydu emre ceza almadı hakem duymadı volkan ceza almadı.. bana bunları açıklasana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 oranlar açıklanmış 1.10 vs 8 en son almanya'da 8 oran aldığımız maçı almıştık faydalı bilgi sdsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 madcow said: Caner'in cezasından beri caner olayı ile karsılastırabilecek tek olay Emre ama 20 tane farklı alakasız karsılastıralamaz olayı da yanına meze ettikleri icin kimse besiktas taraftarının yanına gecmiyor. yoo değil, işin ucu size asla varmadığı için sıkıntı çıkmıyor sadece birebir karşılaştırılacak bir olay olmasına gerek de yok, senin her verdiğin ceza diğerlerini göreceli olarak tartışılır duruma getirir doğal olarak caner el koldan 6 maç ceza aldıysa maicon'a da 1-2 neyse ceza vermelisin çünkü o da hakemin önünde daha hafif bir hareket yapıyor ama sonuçta fiili olarak bir hareket yapıyor hakeme karşı caner el koldan 6 maç ceza alıyorsa fb tribününün fiziki olarak hakemi ve rakip kaleciyi yaralaması cezasız geçiştirilemez bunlar birbiriyle ölçülü olmalı yani kimse hepsi aynı cezayı alsın demiyor, sonuçta ceza yönetmelikten veriliyor (güya) şu ceza muhabbeti ilk çıktığında hareketten değil küfürden diyerek savunuyordunuz şimdi açıklamayla o yalan oldu başka yerden savunmaya çalışıyorsunuz, kusura bakma da çok oynak durumdasınız zaten adil olanı savunma gibi bir derdiniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Ben Emre'ye ceza verilmediginde Besiktas taraftarını desteklemek istedim. Cunku bence kural bu tip hakemin "gormedigi/duymadıgı" ya da "gormezden/duymazdan geldigi" bu tip acık secik bariz cezalandırılması gereken fazla ekstrem durumlarda kullanılması icin cıkmıstı/cıkmalıydı. Emre'nin dısında hic biri caner'in olayı gibi acık secik bariz birsekilde birine saldırı seklinde degil. Volkan'ın dedigi gibi araba surerken de kufrediyorsun, konusurken de ediyorsun, duygularını dısa vururken insan kufredebilirsin(Volkan'ın baska falsoları var o tamamen ayrı konu. Milli takımı "bana kufrediyorlar" diye macın basında bırakıp sonra sahada kufrederken goruntulenemezsin). Ama bunun mesafesinin, soylenenin sertliginin, soylenme seklinin bir limiti var. Ve hepsi iddaa edildigi gibi aynı degil ve sadece kufur var/yok seklinde degil. Futbolun genelinde de bu boyle gerceklesiyor. Bu yuzden "excessive" diye bir tanım var kural kitabında. İtiraz edebilirsin ama excessive yapamazsın. Birini omzunla itebilirsin ama excessive forcela yapamazsın vs. vs. Benim tanımımda Caner ve Emre'nin excessive in tanımına girer, mesafe soylenme sekli ve soylenenin sertlik acısından. Bu yuzden bu ikisi cezalandırılmalıdır. TFF excessive'in tanımını yapmamıs ve ya da dogru yapmamıs ve hata yapmıstır. TFF bunun tanımını yapmamıs olsa bile ben izleyici olarak sagduyumu kullanıp bunun tanımını yapıyorum ve diyorumki bu ikisi cezayı hakediyor ve digerleri bence etmiyor. Ki bunu da bi kenara koydum. Digerlerinin de cezayı hakettigini dusunebilirsin. Bunu aktarma sekli onemli. Her hafta genelin alakasız gordugu olayları temcit pilavı gibi tekrar tekrar onumuze sununca ben desteklemek istesem de desteklemiyorum. Ha dersinki sen desteklemesen ne olur. Baska kimse de desteklemiyor o oluyor. O yuzden hangi kavgayı edecegini duzgun secmek onemli. Besiktas taraftarı bir cok yanlıs kavga secip sonra dogru kavgada yanına gelecek adam bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Biz en basindan beri kimsenin bu cezalari haketmedigini soyluyoruz zaten. Tum futbolcular kufur ediyor, abartiyorsa da verirsin 2 mac ceza olur biter. Ilk tartismada dahi dedik, caneri cezalandirmak icin sacmaliyorlar bu isin ucunu kontrol edemeyecekler shitstorm yasayacagiz illaki. Nitekim yasiyoruz. Emre ve Caner 2-3 mac ceza almali, digerlerinin cezalik bir olayi oldugunu dusunmuyorum zaten. Kufur de ederler uzaktan kendi kendine ne olacak. Veya el kol da yapar o da dert degil. Hakemin ustune kosup tehditkar davranislarda bulunan adami, yuzune bagira cagira kufreden adami da federasyon da ekstradan cezalandiracak olacak bitecek. Diger tum ornekler bunca zaman boyu Caner su yuzden ceza aldi bu yuzden ceza aldi diye 6 maclik cezayi hakliymis gibi gosteren tipler yuzunden savunma olarak sunulmasi gerekti. Bkz: Shitstorm Son 2 sayfadaki bjk taraftarinin tavirlari diyorsun ama son 2-3 sayfaya bak hala daha kem kum eden tipler de var. Adaletsizlik iste bu kadar basit, kendi takimin olsun olmasin artik bunun kem kum edilecek hali de yok. Kime yapilirsa yapilsin cifte standart kotu birsey. Adamina gore muamele yapilmadigi surece boyle bir shitstorm olmayacak, olmuyordu zaten daha once bu olcekte birsey pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 son 2-3 sayfa futbol bölümünün en ılımlı laf anlatma çabalarından biri olmuş ya genelin aksine, apple bile sakin anlatmış saldırmadan sdafdsfsa ciddi anlamda şu konuda bile taraftarcılık yapıp, başka taraftarları suçlamak muazzam olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Madcow'un dedigi olay. Excessive tanimini da dogru getirmis. Yoksa burada ayni kisiler Muslera aut atisi kullanirken kendi kendine Ispanyolca kufur ediyor diye de agliyordu. Zaten o yuzden genelde Besiktas'in case'leri degerini yitiriyor cunku alakasiz 10492093 tane olay ayniymis havasi veriliyor, degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 1.si Kimseden Beşiktaş taraftari yanında durmasını istemedik lutufmus gibi anlatmaya gerek yok. 2.si taktiniz mesafeye. Koyun su mesafe kuralini oyle konusalim. Böyle totonuzdan uydurduğunuz kurallar ile konusmak olmuyor.. bana bir kural gösterin ki mesafe arttikca kufurun siiddeti azalir dolayısıyla cezaya gerek yoktur desin. Ya da bos yapmayin pls Demiroren 30santimden edilen kufuru bitircez demedi. Futbol sahalarında edilen kufuru bitircez dedi.. trafikte edilen küfürle futbol sahasında ofsayt beklenen pozisyonda yan hakeme senin ben mk diyen adam arasinda bir bağ kuranin aklindan şüphe ederim.. http://t24.com.tr/haber/yildirim-demiroren-kufuru-bitirecegiz,475113 Ben bu açıklamada mesafeyle ilgili bisey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 madcow said: Ama bunun mesafesinin, soylenenin sertliginin, soylenme seklinin bir limiti var. Ve hepsi iddaa edildigi gibi aynı degil ve sadece kufur var/yok seklinde degil. Kaynak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 adam mesafeden kastın ne olduğunu anlayamadı hala kafa ütülüyor. belki aynı anda karşı kaleci de hakeme küfür ediyor bunların hepsine nasıl ceza verebilirsin? hakemin arkasından koşup küfür etmekle rastgele bir küfür nasıl aynı olabilir, nasıl ilişkilendiriyorsunuz aynı olayı hayret etmemek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Pozisyonda ofsayt bekleyen bir savunma ve kaleci var. Bu kaleci yardimci hakeme doğru donup senin ben mk diyor. Sen buna hedefi yok rastgele edilmiş diyorsun, ben kafa utuluyorum ?? Sonra akpli diyonce kızıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Uff birbirnize akpli demeyi birakin lutfen ya. Cok itici birsey gercekten. Sana demiyorum sadece apple, onceki sayfada da baskalari soyluyordu. Herkes cok biliyor diger taraf comar evet. Su noktaya gelmese olmuyor sanki tartisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Comar demiyorum ki.. ne alaka Ortadaki gerçeği gormezden gelip kendi işine geldiği gibi konusuyor. Istediği kadarını görüyor istemediğine gozlerini kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 DarKRideR said: son 2-3 sayfa futbol bölümünün en ılımlı laf anlatma çabalarından biri olmuş ya genelin aksine, apple bile sakin anlatmış saldırmadan sdafdsfsagercekten ılım ılım ılındım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 cicibeybe said: Uff birbirnize akpli demeyi birakin lutfen ya. Cok itici birsey gercekten. Sana demiyorum sadece apple, onceki sayfada da baskalari soyluyordu. Herkes cok biliyor diger taraf comar evet. Su noktaya gelmese olmuyor sanki tartisma. yok ya bi tek o söylüyor başka tutunacak dalı yok bu yazdığı saçmalıkların :D aynı tierdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 maç içinde sürekli olan şeyler sağa sola küfürler direk hakeme koşarak küfür değil :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Fistan said: maç içinde sürekli olan şeyler sağa sola küfürler direk hakeme koşarak küfür değil :d kaynak göster????111?!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 burada hala kendini zeki sanıp aklınca trollük yapan tiplere laf yetiştirmeyin boş yere ya, herife bizzat ben 3 kere cezayı küfürden vermediler yazdım hala caner gibi küfretmedi kimse diyor destek vs boş muhabbet yani ülke insanı o kadar kalitesiz ki herkes zorunlu olarak kendi bacağından asılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar