sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ilkinde de bisey yoktu, ilki dedigin su 2 adamin arasinda sikistigi pozisyonsa buarada bakalim bu hakem bidahaki hafta atanacak mi? gecen burda biri istatistik paylasiyordu hakem besiktasa yardim etmezse kazanamiyor diye bu mac izledim hakli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 TheGreatWall said: Bjk baya kötü top oynuyor. Şampiyonluk imkansız. Umarım cl de böyle top oynamazlar. atibanin yoklugu ozzynin kaybolusu adli calismaydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 adamlar da sanki kmoyleri basilmis da karisina kizina tecavuz edilmis gibi oynadilar. ne diyelim abi hakettiler beraberligi yani. attiklari gollerin ikisi de birbirinden bala olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Harbiden atiba nerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 sardalya said: ilkinde de bisey yoktu, ilki dedigin su 2 adamin arasinda sikistigi pozisyonsa o ikinci. ilkinin tekrarini vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 atiba dun antremanda sakatlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Sotto said: Basaksehir goturecek gibi bu sene.. Bence bu macla sansi cook zora girdi Besiktasin.. beşiktaş'ın şansı hiç yoktu ki bu maçla zora girsin asdkjhsa said: DarKRideR said: Aceace said: DarKRideR said: 30'u Quaresma'dan en az 50 orta bekliyorum, rekoru geliştiririz. 32 ortada kalmışsınız. hayal kırıklığı :( 0-0 skor beklentim vardı yine ama dedim bala göte yine bi tane atarız, şu malatya'ya atamayan maldır ak diye yazmadım maçtan sonra dalga geçilmesin diye asdfdfasd bu hoca bu işte, halen şampiyonluk hayali kuranlar var sağda solda. 2 hafta öncede aynı lafı ettim, halen diyorum. Gençlerbirliği'nin şampiyon olma şansı ŞG ile BJK'nin olmasından daha yüksek. Boşuna hayallenmeyin artık, yavaş yavaş kabul etmeye başlayacaksınız gerçi çoğunuz etmeye başladı biliyorum. Bu konuyu okumadım dün tüm gün evin dışındaydım maçı da izlemedim bu arada sadfsad Yatın kalkın son iki sene için Mario Gomez ve Tamer Tuna'ya dua edin. Olmasa bunları da göremezdik. 13. haftada yinelemişim fikrimi, gençlerbirliği'nin şampiyonluk ihtimali daha fazla diye. dörk çök böş könöşöyör görmek için 22-23 hafta beklemeye gerek yoktu. edit: hırsımdan yanlış linklemişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Şenör yeter abi. Allah yolunu açık etsin 2 sezon şampiyon yaptı avrupada güzel galibiyetler geldi. Teşekkür ederiz artık yenilik lazım. Saçma sapan kaybedilen puanım haddi hesabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 2017-2018 sezonu bizim için bitmiştir. Hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 izlemyemedim de onceki haftalarda bursa cok kotuydu nasıl puan kaybettiniz la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 bjk ligdeki 15 takımdan falan daha kötü çünkü, yeni bir şey değil ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Besiktasın deplasman oyunu eksikti de lovela falan biraz cozulur diye dusunmustum probleminiz. Ama bursa yani son 2 haftadır dagılıyordu direk. O yuzden sasırdım. Neyse tekrarı falan gelsin de bi bakayım. Yine son dakka da kurtarmıssınız ama puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Rıdvan çok güzel konuşuyor. Futbol ölmüş ülkede. Herkes borç içinde, yaş ortalaması 34. Kupa maçı asporda yayınlanıyor 3 büyüklerin çünkü atvde dizi var falan diye de biraz salladı. Haklı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Abi lens ile şaklabanın bi an önce gönderilmesi lazım. Lens olmuyor abi tutmuyor yani zorlamanın bi mantığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 şaklabanın gönderilmesi için sevgilisinin gönderilmesi gerek önce, yoksa senede 4 milyonluk bi kontratla 40 yaşına kadar tutmaya devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Gokhan gönül de acilen yedege çekilmesi lazım. Çok sırıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 neyse fenerin eskileri dokuldu de kahrolmadik..lens caner gg.. tr kupasi diye birseyin olmasi bunun acik kanalda yayinlanmasi ve 3 buyuklere yari finale kadar en azindan elenmeme baskisi olmasi tamamen siyasi show beklentisi..oncesinde sonrasin arasinda sirasinda demecler acilislar vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Abi ilk gol neysede 2 gol içler acısı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 23 milyon euro ya takımı satmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 23 milyon euro alıp, çocuğun hayatını kurtarmışız resmen, darısı oğuzhan'ın tolgay'ın falan başına bi an önce bu bok çukurundan kaçıp giderler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 abartin abartin. atiba yok diye oluyo bunlar. asil almamiz gereken atibanin aynisi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 top donmedi orta sahada 8 kisi bastilar. boyuna top sisirdik, sisirdigimiz toplari da iyi indirdik aslinda negredoyla falan ama love negredo ciksaydi daha iyi olurtdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 kalenin onunden kaciran lens, bala gote cikarilan love un kafasi. bala gote giren 2 gol. sanssizlik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Evet şans vardı dün oyunda ama futbolda iyi değildi. Darktider haklı aslında. 2 yıl önce böyle mi oynuyodunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 negredonun kendi kalesine attığı golü "35 gol"'den düşürüyor muyuz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar