vivavale Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Oha dana nasıl girdi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 nasil??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 cok kotu bir hakem bu adam. yardimcilari da kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 hakem rezalet ya penaltı yapan adama kırmızı vermedi herif gitti oğuzhan’ın bileğe daldı sarı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 2 kirmizi vermedi 1 penaltı vernedi saka gibi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Ahahah 3. Kirmiziya da sari verdi. Serefiz umit vurun emri vermis bu ne sertlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 el salla el salla ayı ümit el salla nedir ya sdfssd muhteşem tezahürat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 negredo bir daha ilk 11 goremeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Abi takım yine tat vermedi sadece ilk yarıda lens bastı bi 5 dk inanılmaz iyiydik ama onun dışında berbattı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ahahaa tribe gel said: Orlando City: "Açıklanmayan bir ücret karşılığında Larin'in transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardık." Orlando City: "Her ne kadar oyuncunun eylemleri sonucu hayal kırıklığına uğrasak da kulübün menfaatleri için bu sonuca vardık. Önümüzdeki sezonda kulübün değerlerine saygı duyan oyuncularla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Maç rezaletti ama kurtarıcı olarak Oğuzhan'ı alması Şenor'un nedense hoşuma gitti. Arada bi kafası yerine geliyor, denk gelmesi iyi oldu. Nitekim maçı alan hamle oldu. ben net şekilde negredo çıkarıp love alır diyordum. talisca da girdikten sonra quaresma beklemedim değil, sağdan soldan 50 orta daha açarak çözüm üretmesini beklerdim ama sahadaki oyuncu grubunun artısına, dikine oynamayı tercih etti ve skor geldi. tolgay'ı çıkarmadan da şunu yapabilirdi gerçi ama iki değişiklik arasını kısa tutunca, oğuzhan geldikten sonra o değişikliğin handikabı kalmadı. o sürede gol yememek şanstı sadece. maçın içine edip, toplaması + haneye yazar sadece. onun dışında negredo hiçbir zaman iyi bir golcü değildi ama bu kadar çok kaçıracak ya da sorumsuzca şut çekecek bir adam değildi. bariz oynamaya gelmemişti bugün ya. love transferine mi alındı acaba, öyleyse satın gitsin ak yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 DarKRideR said: Larin o ligdeki en iyi adamlardan biriydi, bugün zaten ABD'ye adam göndersen bize 5 kişilik bi liste çıkart gençlerden gel desen o listeye herkes koyardı. Ben koymuştum gönüllü çalışırken mesela asdfsd İş bölümü yapmıştık, arkadaş Larin'i incelemişti Larin İncelemesi Ben de Jordan Morris ve Matarrita yapmıştım. Atiba önerdi diye iyi de çıkmaz kötü de çıkmaz bu adam ama katkısı kesinlikle yadırganamaz. Atiba diretmese alınmazdı çünkü %100 eminim. Umarım para kazandırır, kazandıracak da eminim. Bunlara ek bir de Roldan ve Jack Harrison zaten ligin top class gençlerinden. 23 yaş altılardan girdik tabii, yoksa yaşı ileride iyi adamlar var. Ha bir de Miguel Almiron falan lige giriş yaptı gerçi ama onlar zaten büyük transferler. Lavuk şu haliyle bile MLS'e 7.5 milyon euroya gitti zaten. Nedense bahsetmek istedim. Jack Harrison'ın transferi New York FC'den resmen duyuruldu. > Manchester City Bu çocuğun raporuna da çalışıyordum 2 sene önce. Gümbür gümbür geliyordu. Gerçi Türk takımları için o zaman bile MLS'teki en alınamayacak yetenekti Morris ile birlikte. City haberine zerre şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 herif tam bir nezaketsiz dana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 herif bizim kramponlarimizla bizi tekmeletmis lol. sonradan oyuna soktugu milinkovic butun mac kirmizi almaya, aldirmaya oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ozat harbiden terbiyesizce davranmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ümit ya abi yok olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bunlara filan bir ara toplu antrenorluk lisansi verdilerdi sanirim super basarilarindan dolayi ..ama iste yontmamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bütün maç tekme tokat oynatan özat, cumartesi fenere karşı aynı oyunu oynatacak mı bakalım görücez.. adamlık edebiyatı yapan, ırkçılık yapan leş bir adam daha da çirkinleşecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 aslinda bu macta su katil topcularina 3 5 kirmizi cikaydi da fener yirtaydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 kramponu nası unutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bu herif her sene böyle ya her sene bir takımın başına geçip kasap havası oynatıyor sahada bjk'ye karşı yine de yiyor küsküyü sonra çıkıp saçma sapan demeçler, pfdk'ya sevkedilecek mi bakalım fb'ye karşı çiçek gibi oynarlar bu hafta sonu, ankara'da kupa rövanşında bize çift dalmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ümit tam bir angaralı hanzocan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 arsenal meme'imizi calmis. iyi olmus carvalhal basganin caktigi sdfgfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 biz istiyorduk da sürekli oynamak istediği yere gitmiş. alıp kiralasaydık qeşke istediği takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar