Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

ahahaa tribe gel

said:
Orlando City: "Açıklanmayan bir ücret karşılığında Larin'in transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardık."

Orlando City: "Her ne kadar oyuncunun eylemleri sonucu hayal kırıklığına uğrasak da kulübün menfaatleri için bu sonuca vardık. Önümüzdeki sezonda kulübün değerlerine saygı duyan oyuncularla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

Maç rezaletti ama kurtarıcı olarak Oğuzhan'ı alması Şenor'un nedense hoşuma gitti. Arada bi kafası yerine geliyor, denk gelmesi iyi oldu. Nitekim maçı alan hamle oldu.

ben net şekilde negredo çıkarıp love alır diyordum. talisca da girdikten sonra quaresma beklemedim değil, sağdan soldan 50 orta daha açarak çözüm üretmesini beklerdim ama sahadaki oyuncu grubunun artısına, dikine oynamayı tercih etti ve skor geldi.

tolgay'ı çıkarmadan da şunu yapabilirdi gerçi ama iki değişiklik arasını kısa tutunca, oğuzhan geldikten sonra o değişikliğin handikabı kalmadı. o sürede gol yememek şanstı sadece.

maçın içine edip, toplaması + haneye yazar sadece.

onun dışında negredo hiçbir zaman iyi bir golcü değildi ama bu kadar çok kaçıracak ya da sorumsuzca şut çekecek bir adam değildi. bariz oynamaya gelmemişti bugün ya.

love transferine mi alındı acaba, öyleyse satın gitsin ak yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Larin o ligdeki en iyi adamlardan biriydi, bugün zaten ABD'ye adam göndersen bize 5 kişilik bi liste çıkart gençlerden gel desen o listeye herkes koyardı. Ben koymuştum gönüllü çalışırken mesela asdfsd

İş bölümü yapmıştık, arkadaş Larin'i incelemişti Larin İncelemesi

Ben de Jordan Morris ve Matarrita yapmıştım.

Atiba önerdi diye iyi de çıkmaz kötü de çıkmaz bu adam ama katkısı kesinlikle yadırganamaz. Atiba diretmese alınmazdı çünkü %100 eminim. Umarım para kazandırır, kazandıracak da eminim.

Bunlara ek bir de Roldan ve Jack Harrison zaten ligin top class gençlerinden.

23 yaş altılardan girdik tabii, yoksa yaşı ileride iyi adamlar var. Ha bir de Miguel Almiron falan lige giriş yaptı gerçi ama onlar zaten büyük transferler. Lavuk şu haliyle bile MLS'e 7.5 milyon euroya gitti zaten.

Nedense bahsetmek istedim. Jack Harrison'ın transferi New York FC'den resmen duyuruldu.

> Manchester City

Bu çocuğun raporuna da çalışıyordum 2 sene önce. Gümbür gümbür geliyordu. Gerçi Türk takımları için o zaman bile MLS'teki en alınamayacak yetenekti Morris ile birlikte.

City haberine zerre şaşırmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

bu herif her sene böyle ya her sene bir takımın başına geçip kasap havası oynatıyor sahada bjk'ye karşı
yine de yiyor küsküyü sonra çıkıp saçma sapan demeçler, pfdk'ya sevkedilecek mi bakalım
fb'ye karşı çiçek gibi oynarlar bu hafta sonu, ankara'da kupa rövanşında bize çift dalmaya devam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...