Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Mitrovic'in potansiyeli yüksek, Belçika şuan iyi pazar. Brugge çok büyük paralar vermedi kimseye ama son 5 yılda yanılmıyorsam 80 milyon euro civarında satış yaptı. bu sezon 30 yaptı mesela galiba.

parlamasına gerek yok, değerli hamle zaten. belçika'da iyi performans gösterirse doğru menajer ile pazarı kullanıp satabilirler. 6-7'e satacak birilerini bulsalar yine bizden alıp onlar satar.

ki inşallah yaparlar. bu yapıya mitrovic gibi adamlar fazla. gidip 35 yaşında bi ön libero falan almak varken kaliteli gence yatırım geri zekalılık tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

Mitrovic yeterince maç tecrübesi kazansaydı eğer Tosic'ten bile daha iyi olabilirdi. Hatta şu belki premier lig pazarında değerlendiriyorduk ama ŞG'nin başarı kazanmak için risk almak gibi bir niyeti yok. Orta yaşlı bir takım olduk tamamen. Aslında bizim başarımızı getiren feda zamanın'da kurmuş olduğumuz genç kadro ama yönetim başarı geliyorken risk almak istemiyor. Elimizde satış yaparak kazanabileceğimiz oyuncu sayısı iyice azaldı. Bu saatten sonra ancak Oğuzhan-Tolgay ikilisinden başka şansımız yok para edebilecek. Belki Gökhan Töre dönerse ve evlilik yaradı ise başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya genclerden arinmak gercekten dunyanin en aptalca hamlesi falan. Mitrovic tosici tokatlardi bence oynama firsati bulsaydi. Tosicin yerine pepe gibi bir adam alip, mitrovici monte etseydi defansa bence daha iyi olurdu ama ilginc bir sekilde mitrovicin onune adam alip durdular. Bosuna aldik sanki adami sacmalik resmen.

Toreden cacik olmaz ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi adamin hangi hatasina isyan etmisim ki abi? Arkadaslarla mac izlerken quaresmaya giydirdigim oluyor bencil davraninca, bir de gecen sene CLde kart gordugu icin Abouya sovmustum o kadar. Zannetmiyorum isyan edecegimi hic.

Aksine genelde buradaki elestirileri abarti buluyorum. Ama mitrovice dogru duzgun sans taninmamasindan dolayi ben de kirginim SGye.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Elimizde satış yaparak kazanabileceğimiz oyuncu sayısı iyice azaldı. Bu saatten sonra ancak Oğuzhan-Tolgay ikilisinden başka şansımız yok para edebilecek.

Oğuzhan yazın bedavaya kaçacak ya, imzaladık falan net yalan sözleşme imzalamadı %90 ki böyle giderse zaten söz vermişse bile döner gider. İnşallah gider de patlar elimizde.

Ciddi ciddi bu yapılan hamlelerden ötürü girsin bize istiyorum. Elindeki imkanlarla en az 5-6 yılı domine edecek gücün varken 3. yılda köylünün birinin egosuna her şeyi teslim edip tepe taklak gidişi izlemekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.

Ha yok yapıyorlar, köylünün egosunu daha da besliyorlar her şekilde...
Sosyal ağlarda paylaş

türk taraftar profiliyle futbolcu yetiştirmek imkansız özellikle üç büyüklerde kimsenin sabrı yok maalesef
bu yüzden kiralasınlar sedat şahintürk akıyor şu an mesela orkan da ilk maçında yazdı, burada kalsalar çürüyeceklerdi takımda
larin ve gelirse zeki’yi de göndersinler mecbur olup gelecekler artık kendilerine bağlı yani
Sosyal ağlarda paylaş

yo niye bjk'de yetişti işte. taraftar iplenmiyordu, hamleler mantıklı yapılıyordu. önder özen'in ve sevmesem de çoğu yönünü planlı çalıştığı için bilic'in yaptıklarına 1 sene daha yattılar sonra ahmet bulut kankaları geldi ve batırdılar.

şuan farkında mısınız bilmiyorum ama ahmet bulut transferi olmayan 3 adam var 2 yılda, ikisi kiralandı ve biri daha kiralanacak. ( mitrovic, orkan ve larin)

bu takıma artık ahmet bulut'un listesi dışından adam gelmez. gelirse de oynayamaz. eminim vagner love'da da o aracı oldu. yoksa istisnası olur 2 yılın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmet bulut’u bıraktılar galiba twitter’daki adamları da full pasif gerçi para yok diye bıraktılar büyük ihtimalle sdfs
abi o yetişen grup zorunluluktan oldu işte feda ayağına taraftarın beklentisi dipteydi zaten ses çıkarmadı kimse, şimdi öyle değil ki taraftar anlamsız gazda
en azından alıp kiralasınlar ben ona da fitim şu an
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

ahmet bulut’u bıraktılar galiba twitter’daki adamları da full pasif gerçi para yok diye bıraktılar büyük ihtimalle sdfs
abi o yetişen grup zorunluluktan oldu işte feda ayağına taraftarın beklentisi dipteydi zaten ses çıkarmadı kimse, şimdi öyle değil ki taraftar anlamsız gazda
en azından alıp kiralasınlar ben ona da fitim şu an

nereye bıraktılar vida'yı getiren o sadfads

zaten elde 234234 tane stoper varken aynı tip, yenisini başka niye alalım. ahmet'e primini vermek için.

ha şimdi hakkını yemeyelim gerçi. ahmet bulut olmasa demba ve ersan'ı çin'e o paralara satıp, kasayı dolduramazdık.

temelde zaten zirve transferlerin tamamında menajer parmağı var. yani cenk'i de oralara çeken %90 ahmet bulut'tur.

ahmet bulut tek başına güçlü değil tabii ki ama mendes'in ağındaki şirketlerden birinin sahibi. bir çok ülkede mendes'in ana şirketinin (gestitufe mi neydi) alt şirketleri var işte bağlı yerel temsilcileri var. ahmet'te onun tr ayağı.

yani bakarsak mourinho mesela en büyük primcidir, hep aynı adamlardan değerinin 2-3 katını ödeyerek aldırır adam. ama verim alır, satar, başarı getirir sana bir şekilde sürekli ağlasa da vs...

ahmet bulut bir nimettir, ama nimeti boka çevirmemek de yönetimin elindedir. istemezsen vida'yı sen ya da x'i atıyorum isimden bağımsız sana getirmez vs... gider de gider.

bizim yöneticilerde en az şg kadar karaktersiz çıktı bu konuda yani. direkt sattılar temel düşünce kafasını yatışa geçtiler.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

khalad said:

Elimizde satış yaparak kazanabileceğimiz oyuncu sayısı iyice azaldı. Bu saatten sonra ancak Oğuzhan-Tolgay ikilisinden başka şansımız yok para edebilecek.

Oğuzhan yazın bedavaya kaçacak ya, imzaladık falan net yalan sözleşme imzalamadı %90 ki böyle giderse zaten söz vermişse bile döner gider. İnşallah gider de patlar elimizde.

Ciddi ciddi bu yapılan hamlelerden ötürü girsin bize istiyorum. Elindeki imkanlarla en az 5-6 yılı domine edecek gücün varken 3. yılda köylünün birinin egosuna her şeyi teslim edip tepe taklak gidişi izlemekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.

Ha yok yapıyorlar, köylünün egosunu daha da besliyorlar her şekilde...

Oğuzhan gitmez imzalar sözleşme. Sene başında Orkan alınınca biraz umutlanmıştım ama devamı gerçekten rezalet oldu. Negredo ile Vagner transferine harcayacağımız para ile genç dinamik çok güzel oyuncu almıştık.

Ya sen öyle diyorsun da biz zaten Feda dönemini yaşadık 3 sene sonra tekrar aynı dönemi yaşamayalım çok yazık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...