FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Biyik said: https://www.haber61.net/images/album/915/1.jpg bu herif iyi kaleciydi ya niye böyle oldu. tam hababam sinifindaki ogrenci modeli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 çok ses çıkarana kupa veriyo olsalardı göztepe amatöre düşmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 olay ses değil ki, eurosport'ta bahsedilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 gözünü pörtleten kadın, bilmem neresinden su fışkırtan adam gibi rekorlar da var. bildim bileli bu desibel rekoru, aman çok ses çıkarıyoruz mavrası gider. cam yiyenler vardı bir de di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 abi olay ses değil diyorum hala desibel rekoru diyorsun ya siyaset başlıklarında da böylesin valla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 bursa postası'nda yayımlanmayacak herhalde bu haber eurosport, şampiyonlar ligi sayfası gibi bir yere çıkacak ki ses getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 kıskanmıyorum tamam mı hayır hiç kıskanmıyorum... bizim maçlarımızı bin kişi izliyor olabilir, sizin biletleriniz 5dk içinde tükeniyor olabilir ama kıskanmıyorum lütfen.. hem cam yiyen kadın var oğlum yurosuport onu da yazsın adamsa. şimdi bir madridliye sorsan yurolig şampiyonunu mu tanır yoksa tr ligi şampiyonunu mu haa ?? ahmet ercanlar paticik üyesiymiş öğrenmiş olduk sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 bana hikaye geliyor böyle şeyler. kulüp sezon sonunda başarılı olmuş mu olmamış mı o daha önemli. yunan kulüpleri sırp kulüpleri de çok ateşli ama oynadıkları futbol beş para etmiyor. bence beşiktaş oynadığı güzel futbol yerine böyle teferruat şeylerle gündeme gelmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 tam tersine böyle şeylerle gündeme gelmek PR'ın allahıdır. zaten iyi futbol oynuyorsun, üstüne bunun gibi şeylerle desteklediğin zaman büyük kulup olma yolunda adım atmış olursun. diğer türlü tırt top oynayıp sadece gürültü yapsan "bir takım vardı neydi ya baya bağırıyorlardı 2 sene önce" olur. bizimki gibi yaparsan "Beşiktaş gruptan lider çıkarken iç saha maçlarında taraftar gürültüsü ile rakibi oyundan çıkarttılar" olur. bence gayet olumlu şeyler. zaten iyi oyun ile cenk tosun ile pepe ile q7 ile come to Beşiktaş ile gemili şampiyonluk kutlaması ile yeterince gündem oluyoruz avrupa'da. her bir katkı değerli bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 come to beşiktaş güzeldi baya ama ne bileyim eninde sonunda böyle şeyleri soytarılık olarak görüyorum. liverpool'un ynwa'sını dortmund'un wall güzellemelerini falan da gerçi öyle gören biriyim. bana göre olay alt yapısıyla çatır çatır yıllarca en üst seviyede kalan porto, hem alt yapısı hem yıllardır devam eden taktik devamlılığıyla vizyoner barcelona, müthiş bir teknik direktör etkisiyle şiir gibi top oynayan napoli, gibi "gerçek", "somut", futbola yön veren olgular hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 orası öyle de. sosyal medya çağında işler başka işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 beşiktaş'ın yaptığı yanlış demiyorum zaten. oyunu kuralına göre oynuyor. ama gönül isterdi ki, metin-ali-feyyaz'la başlayan altyapı projesi 2010'da şl yarı final 2015'te şl final 2020'de şl kupası ile meyvelerini verdi. tr ligi beşiktaş sayesinde elit ligler arasında, milli takımı besleyen alt yapısı sayesinde milli takım fifa sıralamasında ilk 10'da. gibi bir hikaye olsun. bunlar sabun köpüğü gibi bir şey. 2 yıl sonra come to beşiktaş da kalmaz ses soluk da, ama mou'nun porto'yla uefa-şl double'ı hala zihinlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 yine sana katılıyorum. fakat rakipler bek oyuncularına 60m euro, golcülere 222m euro veriyor.. alt yapıyla falan filan yapılacak olay değil ya.. başarılı olup gelirlerini arttırmalı, böyle popüler olmalı ve belirli seviyedeki oyuncuları çekmelisin. alt yapıyla da benim dediğim şekilde de TR'den birinin CL kupası alması en az 20 yıl en iyi ihtimalle.. çooook vizyon gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Avrupanin 10. liginden sampiyon falan cikmaz hayal dunyasi o final oynayanda cikmaz. Yari finalde cikmaz. Yani cacik olmaz.Ülkenin genel olarak yükselmesi lazim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 la gazetta della sport röportajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 TR'den birinin 20 yıl sonra kupa alması için tüm Avrupa'nın futbol takımı gelirlerini kısıp bir de CL'nin sponsorunun Turkcell, THY vb. olması lazım. Şu aşamada Türk takımlarını geçtim; işte Liverpool, Dortmund, Napoli, Inter vb. başaltı takımlar için bile rüya CL kupası artık. Hem başarı geleneğine sahip hem maddi olarak her zaman en üst seviyede olan Barça-Real-Bayern-Juve 4'lüsünün olduğu bir ortama artık yavaş yavaş sermaye takımları da katılıyor PSG, City gibi. Ha tabi PSG ve City de bu durumların hayalini bile kuramıyordu 20 sene önce ama devasa boyuta gelen futbol ekonomisi bunu mümkün kıldı. Süper takım sayısı feci arttı. Süper takım bizden de çıkar sermaye ile pek diyemeyeceğim ama; sonuçta bu sermayelerin de takım seçimleri top-5 ligden oluyor. Biz öyle bir senaryoda anca Zenit'in iyi dönemindeki gibi oluruz, işte bir UEFA falan daha gelir max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 endüstriyel futbol diye diye bu noktaya getirdiler futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 gidebilecegi tek yer buydu. baska turlu olmasi icin tek ulkeye bagli olman lazim. butun dunyaya kural kitap uydurmak zor. diyorsan yurtdisi musabakalara yurt ici draft ettigim salary capli adamlarla cikardik olabilir ama izler miydin o maci? sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 salary cap falan olabilir ama onu engellemek için uluslar arası kapalı bir lig yapman gerek. adam hem kendi liginde hem ortak kupada oynarken onu dayatmaları da imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 BulletRide said: TR'den birinin 20 yıl sonra kupa alması için tüm Avrupa'nın futbol takımı gelirlerini kısıp bir de CL'nin sponsorunun Turkcell, THY vb. olması lazım. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/459/916/ea9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bu vidayı 6 ay falan oynatıp 10-15m euro falan kazanma ihtimalimiz çok fazla ya. hırvatistan modric'e herhangi bişey olmazsa dünya kupasında baya bi estirecek gibi gözüküyor. kamil glik vol2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 talisca röportajı said: kafa gollerime gelince, şenol hoca keşfetti kafa vurabileceğimi. türkiye'ye gelmeden önce hiç kafa golüm yoktu. kendi kendime şaşırıyorum. hiçbir zaman bu kadar kafa golü atan bir oyuncu değildim. ben benfica'da ve bahia'da bu kadar ileride oynamadım hiç. orta saha oynadığınız zaman hem oyunu kurup, hem ceza sahasına topsuz koşu yapmanız çok zor bir şey. ceza sahasına yakın olduğum için vuruş yapma olasılığım çok yüksek. doğru zamanda girmeniz lazım, doğru vuruşu yapmanız lazım. adam ilk kafa gollerini burada atmaya başlamış yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 yorumculardan biri soylemisti hangisi hatirlamiyorum, senol buna soruyor ilk geldiginde en zayif yanin ne diye. kafa golleri diyor. sonrasinda tak tak kafa golleri atmaya baslayinca dalga mi geciyorlar diye dusunmustum sdfg. boy var diyip gecildi sonra bir sure. simdi adam ceza sahasinin limitinden asiyor kafayla. dafuq... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 ayakla gol atmayı unuttu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar