Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teknik direktör şg devam edecekse - ki ne kadar eleştirsem de bence etsin istediği kadar - oğuzhan'ı satmasak iyi olur. zira şg'de bir yerli seviciliği mevcut ve bu takıma orta seviye yerli kesinlikle alınmamalı. yoksa direk onu oynatır yani.

kerem atagan keskin gibi gençleri hedeflemek gerekiyor elbette ama orta yaş ortalama yerli alınmamalı.
Mesaj tarihi:
quaresma da talisca da gunu kurtarmak otesinde bir seyler yapmaya calisiyorsan kotu yanlari cekilecek adamlar degil. ikisinin de gecen sampiyonlukta epey paya sahip oldugunu, birinin yeri gelince mac tasidigini, oburunun yetenek abidesi oldugunu kabullenerek yaziyorum.

umarim birini cine postalariz, oburune de paramiz yetmez yazacagim ama yemiyor cunku geriye burger lens, gormenin kismet olmadigi/olmayacagi orkan ve gok tengri korusun sampi tore kaliyor.
Mesaj tarihi:
hakikaten utku var di mi bir de. su adam gercekten ikinci kaleci olamayacak halde mi? su son mac fabri takdir edilesi oynadi. dusunun bir sey oluyor yerine tolga giriyor. off...

vitrin yapmadan satmaya calistigini iddia etmek rezalet bir yozluk. :/
Mesaj tarihi:
boyko'yu artık ukrayna / rusya dışı kimse almaz
onların alması için de oynamasına gerek yok zaten, ederi belli veren alır

o yüzden oynatmamak doğru sdfsdf ztk'da utku'nun oynamasından yanayım ben de kesinlikle
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Ali palabıyık sarı kart göterdiği mustafa yumlu Beşiktaş'a karşı cezalı duruma düşmesin diye kartı iptal etmiş. adam nerde olursa olsun beşiktaş düşmanlığına devam ediyo

Adam kıyak geçmiş size

https://eksisozluk.com/mustafa-yumlunun-yaptigi-muhtesem-defans--5326156
Mesaj tarihi:
mustafa yumlu'nun oynaması büyük avantaj. hakem teşekkür ediyoruz. şampiyon olursak bu kıyağı sayesinde olacak.

yumlinho'nun 3 golü var beşiktaş'a.
Mesaj tarihi:
mustafa yumlu ne ya sdfsf
ali palabıyık tam bir yeto da burada topçuya güveneyim demiş kötü yapmış, türk'e asla güvenmeyeceksin lel

bu arada geçen sene ztk'da utku oynamadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum? tolga topu çoktan bıraktı zaten 'abi'lik yapıyor sadece.
Mesaj tarihi:
fabri candır ya. 28 yaşında ispanya'da toplam 100 maça bile çıkmamış, adını burada kimsenin bilmediği adamı bonservissiz getirip yılda 1m sözleşme imzalıyorsun ve bu performansı veriyor. daha iyisini dh ölücüsü bile beklemez lel
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...