Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 msi laptop, nvidia ekran kartı ve buna bağlı monitör var. bazı oyunlara girerken, ekran ayarlarının değiştiğini görüyorum. mesela wow'a girerken ekran kararıyor, oyun normalden karanlık bir şekilde çalışıyor. csgo'ya girerken daha sıcak renklere dönüyor. alt tab yapıp oyundan çıkıp sonra geri açarken, 1 saniye bu değişimin yaşandığını görüyorum. son birkaç haftadır gözlemlediğim bir şey bu. csgo alt tab sırasında daha geç açıldığını (5-6 sn duruyor öyle açılmadan) gözlemledim. oynadığım diğer oyunlarda görmedim böyle bir şey, overwatch mesela, herhangi bir renk değişimi olmadan açılıyor. bu neden olabilir? özellikle bir ayar felan değiştirmedim pc'de hiç. acaba nvidia'nın oyuna göre renk değiştirdiği bir ayarı felan mı var, bakındım da göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 nvidia control panel > manage 3d settings > program settings orda farklı oyunlar için farklı ayarlar seçilmiş olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 baktım da orada uygulama ayarlarını kullanıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Oyunlar gama, renk ayarlarini degistirebilir. Benim Debian'da da Saints Row mesela epey degistiyor. Ekran kartiyla ilgili degil. Terminalden calistirinca oyunu acikca gorunuyor renk profilini degistirdigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ya bu nvidia'nın shadowplay'i yapıyor olabilir mi böyle? onu kullanmaya başladıktan sonra oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Shadowplay değil de Geforce Experience oyun bazında profil tutuyor tüm oyunların ayarlarını yönetiyor falan oralarını bir kurcala bakalım o olmazsa msi truecolor ı bir kurcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 quixef said: o olmazsa msi truecolor ı bir kurcala öyleymiş, sildim rahatladım. msi truecolor açmak istediğim zamanlar çöküp duruyordu. ama yine de etkiliyormuş programları demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar