senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 merak etmedim degil ya damardan alsan nasil olur demek boyle boyle oroyin bagimlisi olunuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 olm onun keyfi içmesi zaten müzik eşliğinde yavaştan başlayıp bi asılcan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 seruma bağlasak damıtsa pıt pıt kafa da aynı frekansta kalır hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ahahahhahaha doktora naapmissiniz la ajhdgahjdbalkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 uzgun , kasli ve esrarli ciktilar nouman baba..karsi koyamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 geçen ilk defa kan verdim. bahçelievler devlet hastanesine gittim. saat 9'da girdim öğlen 1'de çıktım. kan alma işlemi 10 dk. toplamda gerisinde sıra bekledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 kan vermek için sırada çok kişi varsa bu güzel bişi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar