Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 kapıcı c180 amg 223.200tl biraz daha üstüne ıvır zıvır ekle 300 e geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 kim veriyo kapici mersosuna o kadar para abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 verirler abi türkiye beyaz yakalısı bi garip yeni işe girer girmez kredi çekip merso bmw aliyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bu arada almanya da merkelcan in secim sonuclarini bekliyormus..merkelcan herkesi doverse alman destekli pikiki ile ingiliz amarikan destekli pikiki ya da ikisi birden bagimiza inecekmis.merkelcan zaten kil anglolara koyup gittiler deyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi burada 300.000 liraya M4 aliyosun, ikinci el R8, 911 aliyosun. kafayi mi yemis insanlar mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mino said: TRT payı da TOKİ'lere gidiyormuş. Verimsiz bir sektöre paralar çarçur ediliyor. Krizden dolayı akaryakıta da zam gelecektir. Ben o yüzden fosil yakıtlı 0 araca para gömmeyin diyorum. Çünkü satmak isteseniz alıcı çıkmayacak fakirleşmeden dolayı. bugün öğrendim yurtdışı çıkış harcı da toki'ye gidiyormuş. ne tokiymiş arkadaş ne yapıyor bu kurum bu kadar parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Semih cumhuriyetlerinde bazı şeylerin fiyatları hep böyle ya Brezilya'da bilgisayar parçaları uçuk fiyatlı sanırım Liderler vasıfsız olunca ellerini halkın cebinin diplerine kadar sokuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi bi de nasil krediye giriyo bu insanlar faiz olmus %14. 3 sene krediye girse araba 400k ya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 EV ALIRSIN LAN EV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 adamın vizyon o kadar olm işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Ne diyim abi az bile alıyorlar diyecem... Sonra aklıma 2. el piyasasını sıfır arabayla aynı paralellikte tutan çakallar geliyor aklıma, diyecek birşey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 o tokide kac akraba var biliyor musunuz..100 lerce danisman mudur yonetim kurulu uyesi.. mesela.. VIP arpalık… 19 kişinin çalıştığı şirkette 7 yönetim kurulu üyesi var! Sadece VIP arpalık için varlığını sürdüren kamu şirketleri bile var. Bunların en ilginci Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bünyesindeki Vakıf İnşaat Restorasyon AŞ. gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: kim veriyo kapici mersosuna o kadar para abi ahahaha bi de utanmasınlar diye türkiyede modelin adına C180 diyorlar, almanyada C160 diye satılan ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar