goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 İş bilgisayarı olarak verilen tırt lenovoda sağ ctrl çalışmıyor. Ama donanımsal değil diye düşünüyorum, taktığım iki farklı usb klavyede de çalışmıyor. sanal klavye açtığımda da register etmediğini görüyorum. nette biraz bakındım ama bulamadım donanımsal sebeplere bakmışlar hep. bence pcde bir sorun vardı tuş basılı kalıyordu vs registryden falan bindingi sildiler bir şekilde. var mı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 soyle yazilimlarla tusu tekrar atamayi denesene https://github.com/randyrants/sharpkeys/releases bu sanirim win 10 desteklemiyor. sende win 10 ise turevlerine bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 onları da gördüm de deneyemedim admin rights bikbik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 IT yok mu kanka senin işin mi düzeltmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 abi ne arar IT. koskoca unileverde bile adamların borusu ötüyor, şiveli "işimiz var kardeş" diye bağıran network kablosu takmayı bilen maymunları koymuşlar. sümüklü pcyi uzatıp teşekkür bekliyorlar memnuniyet anketimi pcyi teslim etmeden benim yerime benim hesaptan 5/5 diye dolduruyorlar falan. özel tüzel farketmiyor her kurum patlak. adamı bakmaya ikna etsem bile 8-16 iş saati pcsiz kalacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 o zaman senin sag ctrl de TASINDI gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 8-16saat pc'siz kalacak olsam pc'ye mini yazilimsal hasarlar verirdim. oh-wait! is yerinde kendi bilgisayarimi kullaniyorum amk.. adamlarin verdigi lenovo t530 8dakikalik acilma suresi ile goz dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bazı kısayollarda text işlemede falan sağ ctrl el alışkanlığından lazım oluyor abi. yoksa sol çalışıyor diye yetiniriz de. kısayolu kaçırdığım gibi yanlış iş yapıp bir de işimi uzatıyorum şaşırıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 goldbären said: İş bilgisayarı olarak verilen tırt lenovoda sağ ctrl çalışmıyor. Ama donanımsal değil diye düşünüyorum, taktığım iki farklı usb klavyede de çalışmıyor. sanal klavye açtığımda da register etmediğini görüyorum. nette biraz bakındım ama bulamadım donanımsal sebeplere bakmışlar hep. bence pcde bir sorun vardı tuş basılı kalıyordu vs registryden falan bindingi sildiler bir şekilde. var mı fikri olan? aga bios'tan fn-ctrl yerlerini degistirince öyle oluyo, bana sorsan söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 lol nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar